-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #5.401
merhaba baharcım, bende bayramda topiğe hiç giremedim ama çok ıssız hala burasıMerhaba kizlar,birazda sayfayi eski aktif gunlerine dondurmek icin yaziyorum.
Hepinizi merak ediyorum durumlariniz neler?
Bu sabahki kilom 55.3 eski halime ise baslamadan dondum,sukur.dun sirf kflaks sut ve corba,resmn siviyla beslendim. Cokta doydum.yatarken gece ikide yattim biraz üzum yedim.cok acikmistim.
günaydın canım,Günaydın günlüğüm ve günlük arkadaşlarım
Hadi bakalım toparlanma vakti.. Ben kahvemi içtim ve çoktan sporumu yaptım..Eki Görüntüle 1856880 Eki Görüntüle 1856881 HAlen yerinizden kalkmaya üşeniyorsanız hiç durmayın derim..
Bu fotolardaki egzersizleri yapabilirsiniz..
Ben özlemişim spor yapmayı.. Kendimi süper hissediyorum..
O ne demek yaaa ? Aldatılmış derken.. ?günaydın canım,
kendine yeni topik açmışsın, aldatılmış hissettimsen olmazsan olmaz buralar, terketme bizi
biliyorum arkadaşım, takılıyorum sadece :)O ne demek yaaa ? Aldatılmış derken.. ?
Burası diyet günlüğüm yeni günlüğüm formda kalma günlüğüm olacak..
Zaten ben hep yazdım burdaki arkadaşlarım hedefine ulaşmadan ayrılmak yok dedim..
üzülme u dönüşü yap hemen.Evet Merhaba sevgili gunlugumuz ve arkadaslarim bayram bana hiç iyi gelmedi en son ramazani 66.6 ile kapatmistim bugün 67.6 yim Üzgünüm moralim bozuk kahvaltidan önce 15 dk bi spor yapayım dedim patates cuvali gibi yigilip kaldım kendimi çok hantal hissediyorum ama toparlayacagim inşallah Günlüğümuz canlansin ya sizler bana iyi geldiniz canlar Nerelerdesiniz
Yani sıvı diyeti derken detoks gibi dimi 1 2 günlük yani tekyonlu beslenip sağlıksız kilo vermek istemiyorum arkadaşımüzülme u dönüşü yap hemen.
işyerındede arkadaşlarım hep 1-2 kilo aldıklarını söylediler.
sana özel değil.
moralını bozma. benim gibi sıvı diyetini deneyebilirsin.
Bu kadar kilo vermişken ipin ucunu bırakmak olmaz..Evet Merhaba sevgili gunlugumuz ve arkadaslarim bayram bana hiç iyi gelmedi en son ramazani 66.6 ile kapatmistim bugün 67.6 yim Üzgünüm moralim bozuk kahvaltidan önce 15 dk bi spor yapayım dedim patates cuvali gibi yigilip kaldım kendimi çok hantal hissediyorum ama toparlayacagim inşallah Günlüğümuz canlansin ya sizler bana iyi geldiniz canlar Nerelerdesiniz
Bu sabah sağlıklı beslenme duzenime geri döndüm zaten umarım böyle geri adimlarim olmaz birdaha hedefime ilerlerim böyle çok mutsuzum yemek değil sıkı olmak karnimdaki açlık kaslarimdaki ağrı beni mutlu ediyorBu kadar kilo vermişken ipin ucunu bırakmak olmaz..
Nerde o pilates ve kardiyo yapan Fatma..! Hıı?
Sen bu değilsin.. Yeme düzenini hemen yoluna koyuyorsun ve spora yürüyüş olarak başlıyorsun..
Gerisi gelecektir..
ben 1 tam gün yaptım.Yani sıvı diyeti derken detoks gibi dimi 1 2 günlük yani tekyonlu beslenip sağlıksız kilo vermek istemiyorum arkadaşım
Bana özgü değildir tabi ama bir ileri bir geri gidiyorum yani yerimde sayıyor hissediyorum kendimi
ahh afiyet olsun :) bende akşam üstünü bekliyorum kahve için :)Çok keyifli bir alışkanlık oldu KAHVE..Eki Görüntüle 1857362
Günlük arkadaşlarımız nerde acaba bi cagirsakmiEki Görüntüle 1857289
Günaydın günlüğüm ve günlük arkadaşlarım
Biz kızımla birlikte parka geldik.. Burdaki kondisyon aletlerini kullanacam..
Hadi formda kalmaya devam..