Kendim Diyetim. ( resimli)

Merhaba kizlar,birazda sayfayi eski aktif gunlerine dondurmek icin yaziyorum.
Hepinizi merak ediyorum durumlariniz neler?
Bu sabahki kilom 55.3 eski halime ise baslamadan dondum,sukur.dun sirf kflaks sut ve corba,resmn siviyla beslendim. Cokta doydum.yatarken gece ikide yattim biraz üzum yedim.cok acikmistim.

merhaba baharcım, bende bayramda topiğe hiç giremedim ama çok ıssız hala burası orucu çok şükür rahat atlattım ama bayramda biraz kantarın topuzu kaçtı sanırım. Bu hafta hiç tartılmaya niyetim yok, moralimi bozmak istemiyorum

Günaydın günlüğüm ve günlük arkadaşlarım

Hadi bakalım toparlanma vakti.. Ben kahvemi içtim ve çoktan sporumu yaptım.. HAlen yerinizden kalkmaya üşeniyorsanız hiç durmayın derim..

Bu fotolardaki egzersizleri yapabilirsiniz..

Ben özlemişim spor yapmayı.. Kendimi süper hissediyorum..

günaydın canım,
kendine yeni topik açmışsın, aldatılmış hissettim sen olmazsan olmaz buralar, terketme bizi

günaydın canım,
kendine yeni topik açmışsın, aldatılmış hissettim sen olmazsan olmaz buralar, terketme bizi
O ne demek yaaa ? Aldatılmış derken.. ?

Burası diyet günlüğüm yeni günlüğüm formda kalma günlüğüm olacak..

Zaten ben hep yazdım burdaki arkadaşlarım hedefine ulaşmadan ayrılmak yok dedim..

Evet Merhaba sevgili gunlugumuz ve arkadaslarim bayram bana hiç iyi gelmedi en son ramazani 66.6 ile kapatmistim bugün 67.6 yim Üzgünüm moralim bozuk kahvaltidan önce 15 dk bi spor yapayım dedim patates cuvali gibi yigilip kaldım kendimi çok hantal hissediyorum ama toparlayacagim inşallah Günlüğümuz canlansin ya sizler bana iyi geldiniz canlar Nerelerdesiniz

üzülme u dönüşü yap hemen.
işyerındede arkadaşlarım hep 1-2 kilo aldıklarını söylediler.
sana özel değil.
moralını bozma. benim gibi sıvı diyetini deneyebilirsin.

üzülme u dönüşü yap hemen.
işyerındede arkadaşlarım hep 1-2 kilo aldıklarını söylediler.
sana özel değil.
moralını bozma. benim gibi sıvı diyetini deneyebilirsin.
Yani sıvı diyeti derken detoks gibi dimi 1 2 günlük yani tekyonlu beslenip sağlıksız kilo vermek istemiyorum arkadaşım
Bana özgü değildir tabi ama bir ileri bir geri gidiyorum yani yerimde sayıyor hissediyorum kendimi

Bu kadar kilo vermişken ipin ucunu bırakmak olmaz..

Nerde o pilates ve kardiyo yapan Fatma..! Hıı?

Sen bu değilsin.. Yeme düzenini hemen yoluna koyuyorsun ve spora yürüyüş olarak başlıyorsun..

Gerisi gelecektir..

Bu sabah sağlıklı beslenme duzenime geri döndüm zaten umarım böyle geri adimlarim olmaz birdaha hedefime ilerlerim böyle çok mutsuzum yemek değil sıkı olmak karnimdaki açlık kaslarimdaki ağrı beni mutlu ediyor

ben 1 tam gün yaptım.
diğer gun saglıklı bir kahvaltı yaptım gec saatte
aksamada çorba 2 dilim ekmek yedim.

Yaz mevsiminde bitki çayı içmek biraz da olsa rehaveti alıyor..

Ben kendime taze biberiye çayı demledim içine tarçın ve yeşil çay ekledim..

Çalışsın metobolizma hadi bakalım..

Sabah kahvaltimi yaptım
Gayet normal
Öğlen annemin gününe gittik 7 8 sarma yedim az peynir 1 2 zeytin bir kaç lokma pide oğlan Yemişti bitirmek zorunda kaldım yoğurt salata

İkindi karpuz
Aksam kabak yemeği salata
suyumu iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…