- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #4.941
Bende en baştaki olanı seviyorum çantamda bulunduruyorum açlık hissedince atıştırıyorum üzerine de bol bol su içiyorum uzun süre tok kalıyorum..en baştaki form bisküvi benim vazgeçilmezim:)
ara öğünüm...
kelebek boyum 1.60
bir ara foto paylaşmayı düşünüyorum boydan
yorumlarınız önemli:)
Kaldığın yerden devam ederiz.. Biraz kilo vermeye başlasan devamı gelecektir..Günaydın kızlar bir süredir siteye hiç giremiyorum anneannem rahatsızlandığı için annemle şehirdışındaydık.
Bu aralar motivasyon olarak çöküşteyim hem sınavdan dolayı hem de diyetin ucu uzun süredir kaçtı diye...
Bugün tamgaz baslıyorum şu on beş kilo bir gitsin ya
Kalkıp kendime yumurta pisirip sağlıklı kahvaltı hazırlıyım
Geçmiş olsun küçük kuzuya.. Ciddi birşeyler yoktur umarım.. ?Dün sadece Leslie 1mil yaptım
Öğlen lavassiz yesillikle cigkofte yedim ama akşam hafif birseylerle gecistirmeyi düşünüyordum fakat oğlan hastalandı onla ilgilendim yemegide dışardan söyledik 6 gibi yarım lavas tavuk durum yedim lavaslarini n fazlalık kısımlarını yemedi m ama yinede dışardan sağlıksız yani neyse dün böyleydi bugün ekmek ve türevi şeyler yememeyi düşünüyorum tabi diyeti bozmuş gibi oldum ama oğlan iyilessin telafi ederim insallah
Bende en baştaki olanı seviyorum çantamda bulunduruyorum açlık hissedince atıştırıyorum üzerine de bol bol su içiyorum uzun süre tok kalıyorum..
Valla müsait olduğun zaman fotonu yüklersen iyi olur ben ve kızlar merak ediyoruz.. Spor yaparak kilo verdin vücudun nasıl acaba ?
Demi yaa arkadaşlar
Bencede yuklemeli fotosunu sizin varmı ben eski sayfaları karistiriyorum ama bulamadım
Vavvvv bi güzellik mi gördüm sankiEki Görüntüle 1838271 işte hala kendimi beğenmeyen ben kızlar....
Senin aynanın karşısında vardı sanırım bi onu görmüştüm başka gormedim
Eki Görüntüle 1838271 işte hala kendimi beğenmeyen ben kızlar....
Eki Görüntüle 1838271 işte hala kendimi beğenmeyen ben kızlar....
burdan ancak ilham alırsın.bende böyleyim ama artı
bende böyleyim ama bugün pes ettim diyetteyim artık. bakalım takipteyim burayı artık
burdan ancak ilham alırsın.
başlıktaki gibi kendi diyetim kendi sporum kendi iradem:)
istemek azmetmek en önemlisi.
yeni hedefim 50 kilo olmak:)
Yani gerçekten süper olmuşsun yani sen bu hale fazla diyorsun ya benim şimdiki halimi bide 78 kenkini görsen varya duba gibiyimEki Görüntüle 1838301 Eki Görüntüle 1838299 haziran 2015 yılına ait. açıkçası görünce bende şaşırdım kızlar.bel cevresi özellikle. bu fotoları pc de buldum...
90 kilonun ustunde kardesim var,neden duba diyeyim sana. Cok azimlisin .sen benden daha sıkı olursun boyle gidersen...Yani gerçekten süper olmuşsun yani sen bu hale fazla diyorsun ya benim şimdiki halimi bide 78 kenkini görsen varya duba gibiyimama sen çok güzel vermiştim vede sıkı gozukuyorsun masallah
harikasin canim darisi basimiza insallahEki Görüntüle 1838271 işte hala kendimi beğenmeyen ben kızlar....
Bende before after yaptım ama hangi sayfada olduğunu bilimiyorum.. 350 falanmiydi neydi emin değilim..Bencede yuklemeli fotosunu sizin varmı ben eski sayfaları karistiriyorum ama bulamadım
Ben burda yenilenmiş çok hoş çıtır bir bayan görüyorum.Eki Görüntüle 1838271 işte hala kendimi beğenmeyen ben kızlar....
Aradaki fark dağlar kadar var..Eki Görüntüle 1838301 Eki Görüntüle 1838299 haziran 2015 yılına ait. açıkçası görünce bende şaşırdım kızlar.bel cevresi özellikle. bu fotoları pc de buldum...