Kendim Diyetim. ( resimli)

en baştaki form bisküvi benim vazgeçilmezim:)
ara öğünüm...
kelebek boyum 1.60
bir ara foto paylaşmayı düşünüyorum boydan
yorumlarınız önemli:)
Bende en baştaki olanı seviyorum çantamda bulunduruyorum açlık hissedince atıştırıyorum üzerine de bol bol su içiyorum uzun süre tok kalıyorum..

Valla müsait olduğun zaman fotonu yüklersen iyi olur ben ve kızlar merak ediyoruz.. Spor yaparak kilo verdin vücudun nasıl acaba ?

Demi yaa arkadaşlar

Kaldığın yerden devam ederiz.. Biraz kilo vermeye başlasan devamı gelecektir..

Geçmiş olsun küçük kuzuya.. Ciddi birşeyler yoktur umarım.. ?

Tekrar telafi edersin

Bencede yuklemeli fotosunu sizin varmı ben eski sayfaları karistiriyorum ama bulamadım

bende böyleyim ama artı

bende böyleyim ama bugün pes ettim diyetteyim artık. bakalım takipteyim burayı artık
burdan ancak ilham alırsın.
başlıktaki gibi kendi diyetim kendi sporum kendi iradem:)
istemek azmetmek en önemlisi.
yeni hedefim 50 kilo olmak:)

Sabah salata zeytin bir çatal reçel ve beyaz peynir+ bitki çayı
Bugün toplam üc defa kahve ictim geceden gelen uykumu acmak icin...
Dört gibi haslanmıs yumurta ve domates peynir yaptım
Nektar yedim

Aksam yatmadan 60 squat yapmayı ve mekik cekip ısınmayı düsünüyorum

Son düzenleme:
Yani gerçekten süper olmuşsun yani sen bu hale fazla diyorsun ya benim şimdiki halimi bide 78 kenkini görsen varya duba gibiyim ama sen çok güzel vermiştim vede sıkı gozukuyorsunmasallah
90 kilonun ustunde kardesim var,neden duba diyeyim sana. Cok azimlisin .sen benden daha sıkı olursun boyle gidersen...

Eki Görüntüle 1838271 işte hala kendimi beğenmeyen ben kızlar....
Ben burda yenilenmiş çok hoş çıtır bir bayan görüyorum. giyisilerin ne güzel yakışmış..
Eki Görüntüle 1838301 Eki Görüntüle 1838299 haziran 2015 yılına ait. açıkçası görünce bende şaşırdım kızlar.bel cevresi özellikle. bu fotoları pc de buldum...
Aradaki fark dağlar kadar var..

Şimdi orantılı ve muntazam görünüyorsun.. Gözüme çok hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…