- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #4.921
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biberiye çayını ilk diyetisyenim önermişti.ondan sonra alıştım. diyetisyene göre sallamada olur diyor.Arkadasim acaba kurutulmus yaprağını mi yoksa taze yaprak mi iciyorsun nasıl bir etkisi oluyor
Bence çok iyi.. Baktım listede herşey var ama yinede kilo almamak için sınırlı şekilde tüketmeni önermiş..Eki Görüntüle 1837634 kızlar foto mak. ile cekıp pc den yüklemeyi başardım sanırım...:) bu benim diyetisyendeki son günümde mart ayında bana verilen koruma diyeti. bunlar günlük yememiz gerekenler. mesela leblebiyle başlayan yerde birini seçip onu yazan mıktara göre tüketiyorum...
Kalori hesabı sanırım bu değilmi hakların oluyor ona göre gün içinde dengeliyorsunAy__Prensesi Madem beğendin listemi devamını yazayım:)
bu listede benim en sevdiğim yiyecekler var.eğer onlardan yersem yukardakinden neye denk geldiği ne yememen gerekiyor onlar var:) mesela iki etli dolma yedim et grubum ve çorba grubum tamamen gidiyor gibi...yanı o sırayı tuketmıs sayılıyorum ...Eki Görüntüle 1837670
yok aslında kalori hesabı hiç yapmadık ama birbirinin yerine geçen yiyecekler.Kalori hesabı sanırım bu değilmi hakların oluyor ona göre gün içinde dengeliyorsun
Valla liste süper.. Gayet dengeli şekilde yazılmış..Ay__Prensesi Madem beğendin listemi devamını yazayım:)
bu listede benim en sevdiğim yiyecekler var.eğer onlardan yersem yukardakinden neye denk geldiği ne yememen gerekiyor onlar var:) mesela iki etli dolma yedim et grubum ve çorba grubum tamamen gidiyor gibi...yanı o sırayı tuketmıs sayılıyorum ...Eki Görüntüle 1837670
evet aynen öyle herhangi bir öğünde diyeli poğaça yedim; peynir grubum çorba grubum leblebi ve ceviz grubum gidiyor.Valla liste süper.. Gayet dengeli şekilde yazılmış..
Anladığım kadarıyla örneğin öğle yemeğinde börek yerine açma yada açma yerine poğaça yada poğaça yerine simit yiyebilirsin yaninda salata ve ya yoğurt yiyebilirsin ama bu börek açma poğaça simit türlerini hepsini bir öğünde yemek yasak...
Aynı şekilde tatlılar içinde meyve yerine sütlü tatlı yiyebilirsin veya sütlü tatlı yerine dondurma yiyebilirsin ama bunların üçünü 1 öğünde yememelisin sadece birini tercih edebilirsin...
Gayet mantıklı ve gengeli.. Formda kalmaya devam edilir...
Rahacim kac kilodan dustun..? Bilgilerin icin saol canim..oldukca faydaliyok aslında kalori hesabı hiç yapmadık ama birbirinin yerine geçen yiyecekler.
Olsun sorun degil 65 ten 55 e dustum.bu liste benim koruma listemdi 2 ayi gecti dunki kilomda hala ayni.55.3.
Bende senin yaptığın gibi öğünlerimi dengeleyerek yiyorum.. Aşırı karbonhidratan almaktan kaçıyorum eğer canım isterse de günün erken saatlerinde yiyorum akşam saatlerine bırakmıyorum..evet aynen öyle herhangi bir öğünde diyeli poğaça yedim; peynir grubum çorba grubum leblebi ve ceviz grubum gidiyor.
bende asla bir poğaçaya bunları feda etmiyorum,edemiyorum.özellikle leblebi grubum benim vazgeçilmezim:)
bu arada bugun seker orucumun 4.günü. henüz tatlıyla ilgili bir girişimim olmadı.
aslında bu bir nevi kendimi denemek...
en baştaki form bisküvi benim vazgeçilmezim:)
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.allah şifasını versinDün sadece Leslie 1mil yaptım
Öğlen lavassiz yesillikle cigkofte yedim ama akşam hafif birseylerle gecistirmeyi düşünüyordum fakat oğlan hastalandı onla ilgilendim yemegide dışardan söyledik 6 gibi yarım lavas tavuk durum yedim lavaslarini n fazlalık kısımlarını yemedi m ama yinede dışardan sağlıksız yani neyse dün böyleydi bugün ekmek ve türevi şeyler yememeyi düşünüyorum tabi diyeti bozmuş gibi oldum ama oğlan iyilessin telafi ederim insallah
Sağol canimGEÇMİŞ OLSUN CANIM.allah şifasını versin