- 18 Ekim 2015
- 513
- 805
- 35
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #4.861
Tebrikler canim harikasinEki Görüntüle 1837054
Evet foto çok net çıkmadı ama
geçen hafta 69.9
Bugün 68.8
Giden 1100
beseye sende güzel vermişsin o sıkıntılı günlere rağmen Allah bidaha gostermesin tebrik ederim
69.2 yazacagima 79.2 yazmisimGuncel kilom 79.2 giden 1600
Çocuklar iyileşsin sağlığına kavuşsun eski düzenine geri dönersen kilo vermeye başlarsın...Günaydın canlar yine sabahın köründe kalktım oğlum uyandı. Gecede böyleydi. Günün ennn ilk kilo bildirimi benden olsun 68.9 kiloyum. En son bıraktığım da 69.7 kiloydum
HehheyEki Görüntüle 1837054
Evet foto çok net çıkmadı ama
geçen hafta 69.9
Bugün 68.8
Giden 1100
beseye sende güzel vermişsin o sıkıntılı günlere rağmen Allah bidaha gostermesin tebrik ederim
Kahvaltın süper olmuş. O su bardagindaki şey ne acaba merak ettim.. ? Süt olan değil fotoya göre sağda olan..Eki Görüntüle 1837055
Buda benim kahvaltim ekmek 1 dilim yedim
Uzun olan peynirin yarısını yemedim geri kalanları supurdum
Ne ne ne ayyy hu yazıyı okuyunca kısa süreli şok geçirdim ama neyseGuncel kilom 79.2 giden 1600
Aşağıları okuyunca yanlış yazdığını anladım69.2 yazacagima 79.2 yazmisim
saol kaptan hersey senin sayendeNe ne ne ayyy hu yazıyı okuyunca kısa süreli şok geçirdim ama neyse
Aşağıları okuyunca yanlış yazdığını anladımsende alışmışsın 7 li sayılara 6 lar tabi tuhaf geldi :))
Tebrikler tebrikler tebrikler Tuğbamaşallah sana şekerim kendi rekorunu kırdın.. Sonunda 6 lı rakamları gördük şükür olsun Allahım sana
Oofff nasıl ama
afiyet olsun canımEki Görüntüle 1837055
Buda benim kahvaltim ekmek 1 dilim yedim
Uzun olan peynirin yarısını yemedim geri kalanları supurdum
bizde bu rakamlara gelcezmi sonuç çok guzel kaptanEki Görüntüle 1837058 benimde bu sabah tartıda gördüğüm 100 gr eksi...
Güncel kilom 57.600
bebeğim sonuç çok guzel..iyi vermişin 68.9 superGünaydın canlar yine sabahın köründe kalktım oğlum uyandı. Gecede böyleydi. Günün ennn ilk kilo bildirimi benden olsun 68.9 kiloyum. En son bıraktığım da 69.7 kiloydum
Olur mu Tuğbacım.. Ben destek oldum sen başardınsaol kaptan hersey senin sayende
Geleceksin tabiibizde bu rakamlara gelcezmi sonuç çok guzel kaptan
Canim ya o zeytin değişik bi zeytin çeşidi leblebi gibi küçücük de çekirdekleri varKahvaltın süper olmuş. O su bardagindaki şey ne acaba merak ettim.. ? Süt olan değil fotoya göre sağda olan..
Afiyet olsun canım
Sağol canım teşekkür ederim sen çok güzel vermişsin tebriklerbebeğim sonuç çok guzel..iyi vermişin 68.9 super