- 22 Aralık 2015
- 431
- 310
- 29
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Aaaa cook cook.iyi bu yaaa bravo sana :)Eki Görüntüle 1711123
Vveeeeeee sonunda çabalarım sonuç veriyor... Geçen hafta ki kilom 74.500 bu hafta 2 kilo gitmiş..
Sevindim , mutlu oldum.. Yılbaşına kadar 70 kilo olmak istiyorum inşallah..
Teşekkür ederim...Ayy ne guzell cok.hirsli harika bir annesiinn ne.mutlu sanaaa :) <3
Cok.guzel.dusunuyorsun.gercekten ... :) bnm de 4.5 aylik bir bebegim var 4. Aya girdigimizden beri dogru duzgun emmiyor birakmis gibi bisey hatta gunde iki uc defa uykusunda emzirwbilirsem emziriyorum sutum yok bebisim.kilo almadi diye mamaya basladik ama hala kilo almiyo istahsiz bi bebek bnde zaten artik emmiyor diye diyete baslamak istiyorum beni cok.guzel hirslandirdin :) dpgumdan sonra iki ay bebegim cok guzel kilo aldi bnde cok guzel kilo verdim sonra sutum azalmaya başlayınca kilo vermem durdu bi ay sonra sutum.baya bi azalinca tekrar kilo almaya basladim dogumdan sonra verdiğim. Kilolarin hepsini geri aldimTeşekkür ederim...
Bebegimle birlikte gerçekleştirmek istediğim bir çok hayalim var..
Bunların en başında geliyor özgüven sahibi olmak..!
Üzerimde fazlaliklardan kurtulayım gerisi gelir zaten..
Cook.guzel.yaa canim bi diyete ve spora baslamaya niyetim varsi ama.bi turlu baslayamiyordum.bu konuyla ilgili butun yazilari okudum veee cook acayip hirslandim :) yarindan itibaren bnde baslamak istiyorum ins spor ve yemek saatelri konusunda detayli bi sekilde bilgilendirebolir misinnEki Görüntüle 1726516
Yine yorgunluktan ayak bileklerim ağrıyor sanırım ama olsun zayıf olma aşkı için herşeye değer..
Leslie 2 mill yapıldı
20 dk yürüyüş yapıldı
75 sguat yapıldı
90 bacak egzersizleri ve makas hareketleri yapıldı
4 lt su içildi..
Çok şükür bu gününde sonuna geldik..
Şimdi pijamalarimi giyip kremlerimi sürüp uyumak istiyorum...
Doğru söylüyorsun emziren annelere onerilmiyor... Sütü azaltıyor hemde yağ yakma etkisi olduğu için bebegede geciyor o etkiler..
Bende sadece 1 kere içtim ayda 1 kere içerim birşey olmaz inşallah..
HoşgeldinCook.guzel.yaa canim bi diyete ve spora baslamaya niyetim varsi ama.bi turlu baslayamiyordum.bu konuyla ilgili butun yazilari okudum veee cook acayip hirslandim :) yarindan itibaren bnde baslamak istiyorum ins spor ve yemek saatelri konusunda detayli bi sekilde bilgilendirebolir misinnevde tartim.yok. bu daha iyi ama.yoksa surwkli tartilirim haftada bi defa ayni yerde tartiliyorum ama.yine :) su anda 64 kg yim ama dogum yaptigim.gunde bu kilodaydim bebegim iki aylikken 56 kiloydim eski kiloma donmek.istiyprum heedefim.on kg verip hamilelikten önceki kiyafetlerimin icine girebilmek.yardimci olursan coook sevinirim :)
Yok canim ayda 1 den bisey olmaz bence. Bende liptonun form plus cayini iciyodum uzun zamandir. Ayy baktimda yesil cay yok. Icindekiler sutu azaltici etkisi var miydi acaba. Sadece yesil cay aklimda kalmis :) neyse icmiyorum artik
Hadi yine iyisin iyi... :))24.12.2016 kilom 72.9 (+400)
Yinede seviniyorum. Dun kahvaltiyi cok kacirmistim. Arkadstada yemistim. Daha dikkatli olacagim. Bisey itiraf edeyim aksam eve geldigimde 73.7 ydim
Ay__Prensesi yogurt kürü hakkinda bilgin var mi. 2 hafta boyunca uygulayin diyolar. Yapayim mi
Hosbulduuumm caniiimm... :)HoşgeldinCeremyo
Sende azim ve istikrar var görebiliyorum ama nerden nasıl başlayacağını bilmiyorsun benim gibi..
Benim çevremde benden baska diyet yapan kimse yok tek başımayım... Buraya bu günlüğe yazarak motive oluyorum..
En başta kendini diyete hazırlamalısın sonra ögünlerini kısarak devam etmelisin örneğin beyaz ekmek yerine kepek ekmeği tercih etmelisin şerbetli tatlılar yerine sütlü tatlıları yemelisin ve ya şeker ihtiyacını meyveden giderebilirsin..
Sofrada 2 kaşık pilav veya makarna , baklagil veya sebzeden 4 yada 5 kaşık yiyebilirsin tabiki yanında bol yeşillik bol bol su icmelisin..
Günlük yediğim besinleri burda paylaşıyorum sende baştan sona okumuşsun kendine göre ayarlayabilirsin...
Ben her zaman burdayım sana destek olurum... Yeterki kurtulalım artık şu doğum kilolarından..!!
Tadı kötü değil..Gülcüm su elmali sirkeli suyun tadi kotu mu yapip icmeye cesaret edemiyorum da
Hadi ya bildigim.kadariyla midemde bi rahatsizlik yok ama miden yaniyor mu mesela ictigin.zaman :)Tadı kötü değil..
Sadece biraz ekşi oluyor.. Ben tek seferde içiyorum..
Midende rahatsızlık varsa içme ama..
Kahvaltimi yaptim ama fotoyu bir turlu yukleyemedim ya yediklerimi yazayim.bari
Bir bardak az sekerli cay
5-6 dilim peynir
4 tane zeytin
1 tane haslanmsi yumurta
İki dilim kepek ekmegi
Bolca yesillik
İns dogru yolda ileriyorumdur :)
Yoooo çok şükür mide sorunum yok..Hadi ya bildigim.kadariyla midemde bi rahatsizlik yok ama miden yaniyor mu mesela ictigin.zaman :)
Tesekkur ederiimm :) doydum zaten bayaa :)Ooooo süpersin sen yaaaa...
Valla harika bir kahvaltı olmuş.. :)
Doyurucu bir menü... Afiyet olsun..
Tmm bn ona az az iceyim yarindan.itibaren :)Yoooo çok şükür mide sorunum yok..
İstersen az az başlayabilirsin...
Fazla degildir umarim yediklerim :)Ooooo süpersin sen yaaaa...
Valla harika bir kahvaltı olmuş.. :)
Doyurucu bir menü... Afiyet olsun..