Kendim Diyetim. ( resimli)

Esim cok nadir evde izinli oluyor. Kahvaltida da kiymali yumurta istedi ama ette yagliymis. Yedim yaaa :KK43:((
Simdi kuafore gidecegim. Giderken dolmusla donerken yurume
Eritirim ins
Sonra arkadasa davetliyiz. Ins cok bisey yapmamistir. Biseyler bulmam lazim. Diyetteyim dersem ayip mi olur. Midem kotu mu deyip yemesem kiii

Ne kadar çok hareket edersen ne kadar çok aktif olursan o kadar iyi olur..

Ev sahibinin ikramlari arasında mutlaka hafif bir seçenek vardır yiyebilirsin ama diyetteyim deme ben olsam yediklerime dikkat ediyorum derim..

Yinede sen bilirsin.. Sana iyi gezmeler:)

Ne kadar çok hareket edersen ne kadar çok aktif olursan o kadar iyi olur..

Ev sahibinin ikramlari arasında mutlaka hafif bir seçenek vardır yiyebilirsin ama diyetteyim deme ben olsam yediklerime dikkat ediyorum derim..

Yinede sen bilirsin.. Sana iyi gezmeler:)

Saol canim.
Mini kondisyon bisikleti aldim.Dun gece esim getirdi. Onu yapcam mekik cekeyim ilk basta. Sonra arttiririm sporu. En iyisi açık havada yuruyus ama malesef oyle bir sansim yok.
En iyisi ben bisey demeden hafifvolani yiyeyim

Saol canim.
Mini kondisyon bisikleti aldim.Dun gece esim getirdi. Onu yapcam mekik cekeyim ilk basta. Sonra arttiririm sporu. En iyisi açık havada yuruyus ama malesef oyle bir sansim yok.
En iyisi ben bisey demeden hafifvolani yiyeyim
Himm.. Nasıl birşey o bisiklet ? Fotosunu ekleyebilir misin ? Merak ettim...

20151223_131346.jpg
lkahvaltı sonrası 1 kivi yarım salatalık yedim...

20151223_144305.jpg

Bugün tarçın süt içmedim onun yerine tarçınlı sütle musli yedim ama gördüğünüz kasenin hepisini bitiremedim...

20151223_173758.jpg

Saat 6 olmadan akşam yemeğimi yedim..
Tarhana çorbası
4 tane pancar sarma
Yeşillik
2 bardak ayran

Ben geldimmmm
Yaaa yedimmmmm ben :KK57:
Sutlu tatli vardi sadece onu yicektim ama 2 pogaca ve yaninda kucuk borek yedim :KK43:
Yarin 73 ciksam sukredecegim
1 1bucuk saat sonra bisikletimle pedal ceviririm. Mekik cekerim. Tabi bu kadar yedikten sonra aksam yemegi nooo :KK20:

Ben geldimmmm
Yaaa yedimmmmm ben :KK57:
Sutlu tatli vardi sadece onu yicektim ama 2 pogaca ve yaninda kucuk borek yedim :KK43:
Yarin 73 ciksam sukredecegim
1 1bucuk saat sonra bisikletimle pedal ceviririm. Mekik cekerim. Tabi bu kadar yedikten sonra aksam yemegi nooo :KK20:

Hoşgeldin canım...

Evet yemissin afiyet olsun..

Şimdi sana ceza geliyor :)) akşam yemeği yok ve 15 dk daha fazladan egzersiz..

Hadi bakalım:KK70::KK70:

Canim yaaaa kiyamam:))
Iyi bir öğrencisin :KK48:

Yarın kaldığımız yerden devam edersin.. :KK51::KK51::KK5:

Hakettim ben bu cezayi :KK43: yarin 73 cikarsam sevinecegim
Ilk 15 dk yla basladim. 15 dk bile hamlamis bacaklarima fazla geldi. Cok tembellesmisim ya tam benlik bu alet :KK45:
Uygun egzersiz aleti bakiyodum bu karsima cikti. Iyikide almisim. Normalde piyasasi 120 130 tl yken yeni a101 acildi oraya birkac tane gelmis 30 tl ye aldim :KK71:

Hakettim ben bu cezayi :KK43: yarin 73 cikarsam sevinecegim
Ilk 15 dk yla basladim. 15 dk bile hamlamis bacaklarima fazla geldi. Cok tembellesmisim ya tam benlik bu alet :KK45:
Uygun egzersiz aleti bakiyodum bu karsima cikti. Iyikide almisim. Normalde piyasasi 120 130 tl yken yeni a101 acildi oraya birkac tane gelmis 30 tl ye aldim :KK71:

Çok iyi yapmışsın... Dur denk gelirse bir tanede ben alayım..
Madem spor salonuna gidemiyoruz salonu eve getiririz :KK70::KK70:

Bu arada biraz kendimden bash edeyim..

28 yaşındayım 7 aylık bebeğim var.. Su an 74 kiloyum ve önce 65 daha sonra 60 kiloya kadar inmek istiyorum..

Zayıf bakımlı guzel fit bir anne olmak istiyorum.. Bebegimin yanında uyumlu olmak istiyorum çocuğumun okul zamanında beni arkadaşları ve öğretmeni ile tanıştırdığı zaman gurur duysun istiyorum..

Helen bebegimi emzirdigim için öyle katı diyetler yapamam sutumun kalitesi düşsün istemiyorum.

Tekrar bebegimin doğum gününe kadar eski halime kavuşmak istiyorum.

Şimdilik bu kadar..
Ayy ne guzell cok.hirsli harika bir annesiinn ne.mutlu sanaaa :) <3

Canim afiyet olsun.net konusmayayim ama bitki caylarindan ne icsem diye arastirirken yesil cayin sutu azalttigini okumustum. Bir arastir istersen
Doğru söylüyorsun emziren annelere onerilmiyor... Sütü azaltıyor hemde yağ yakma etkisi olduğu için bebegede geciyor o etkiler..
Bende sadece 1 kere içtim ayda 1 kere içerim birşey olmaz inşallah..

X