• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi yaptıklarını yapan bi kadınla evlenmezmiş. buna biz kadınlar sebep olmuşuz

daha önce tanımak istediğim biri olduğu hakkında konu açmıştım içime sinmeyen bir sürü konu vardı. en sonunda konuyu kapattım daha fazla devam ettiremicektim bu son olayla bardak gerçekten taştı. sizinle de paylaşmak istiyorum.

eskilerden konuşunca eski sevgilisiyle baya yaşanmışlığının olduğunu anladım bense tam tersi birisiyimdir bu konuda. bana ben geçmişinde bişeyler yaşamamış birisiyle evlenmek isterim sen benim gibi olsaydın seni düşünmezdim türünden şeyler söyledi.

ben de sen yaşamıssın ama kadına gelince neden böyle düşünüyosun diyence aslında buna siz sebep oluyosunuz. kadın aldatınca erkek kesinlikle affetmez ama erkek aldatsa kadın affeder bu böyle gelmiş böyle gider dedi.
o kadar Kötü oldum Ki hep burda uç noktada görüşler Okur Şaşırırdım karşılaşmış oldum.
Umarım kendi yaptıklarından fazlazını yapmış bir kaďınla ev
daha önce tanımak istediğim biri olduğu hakkında konu açmıştım içime sinmeyen bir sürü konu vardı. en sonunda konuyu kapattım daha fazla devam ettiremicektim bu son olayla bardak gerçekten taştı. sizinle de paylaşmak istiyorum.

eskilerden konuşunca eski sevgilisiyle baya yaşanmışlığının olduğunu anladım bense tam tersi birisiyimdir bu konuda. bana ben geçmişinde bişeyler yaşamamış birisiyle evlenmek isterim sen benim gibi olsaydın seni düşünmezdim türünden şeyler söyledi.

ben de sen yaşamıssın ama kadına gelince neden böyle düşünüyosun diyence aslında buna siz sebep oluyosunuz. kadın aldatınca erkek kesinlikle affetmez ama erkek aldatsa kadın affeder bu böyle gelmiş böyle gider dedi.
o kadar Kötü oldum Ki hep burda uç noktada görüşler Okur Şaşırırdım karşılaşmış oldum.
Kendinden daha çok şey yaşamış onun bile uğramadığı yollardan 30 kere gećmış biriyle evlensin öyle erkekler..neyse ağzımı bozmayayım

Umarım kendi yaptıklarından fazlazını yapmış bir kaďınla ev

Kendinden daha çok şey yaşamış onun bile uğramadığı yollardan 30 kere gećmış biriyle evlensin öyle erkekler..neyse ağzımı bozmayayım
Hayatta karşımıza kimin çıkacağını bilemeyiz ama onun bundan haberi yok Allah ıslah etsin böylelerini

Aslinda adam hakli..
Bu adamlari bu hale kim getirdi yine kadinlar..
Burda nekadarda kac kac desek bircok kadinda affediyor esini..
Eeee heriflerde ayagina sunulan nimeti kullaniyor iste...
Zihniyet cok fenaa o ayri ama dedigi cumle cok dogru.

Bu şahsın tek hücreli bölünerek çoğalan AMİPlerden tek farklı insan bedeninde olması. Geri kalan aynı sıfır yani.

Sende deseydin ya cokkkk haklisin , bende senin gibi degilim

Sen herseyi yasamissin ama ben yasamadim , neden senin gibi biriyle birlikte olayimki ..

Adama bak ya birde kendin yer yapmis ilerde aldatirim afedilirim diye ..

Aslinda adam hakli..
Bu adamlari bu hale kim getirdi yine kadinlar..
Burda nekadarda kac kac desek bircok kadinda affediyor esini..
Eeee heriflerde ayagina sunulan nimeti kullaniyor iste...
Zihniyet cok fenaa o ayri ama dedigi cumle cok dogru.
Aslında şaşrmamam gerekirdi burda o kadar konu okuyoruz işte bunların hepsini özetliyor söyledikleri

Türkiye'deki çocuğu erkek bu zihniyette. En modern görünüşlüsü de en tutucusu da. Herşeyi meşrulaştırmak için normalmiş gibi konuşup iş evliliğe gelince kendi halinde kızları arayan haysiyetsizlerle dolu etraf. Buna kuzenim bile dahil. Çok geniş, rahatına düşkün hiç bi sınırı olmayan bi çocuktur. Geçenlerde konuşurken o da böyle gerzekce bir laf etti. Kızların akıllı olması bu sinsilere papuç bırakmaması lazım. Sonra kızlık zarı dikimiyle uğraşıp dururlar..

Ya aslında bi gecelik bişey için yuvamı bozamam diyen kadınlar gördüğüm için Üzülerek söylüyorum ki adam doğru söylemiş..

Kızlar görüşlerinize ihtiyacım var. Ben bu konuyu düşündüklerimi söylemeden bitirdim ama çatlamak üzereyim arayıp içimdekileri söylesem mi yoksa bıraksam mı. içimde kaldı resmen :KK61:

Bakin, aldatma hususunda erkek yaparsa affedilir, kadin yaparsa zinhar affedilmez gibi bir dusuncesi olan insanlardan uzak durmanin gerekliligine inaniyorum. Nasil ki hirsizlik yapanlara karsi cinsiyet ayrimciligi yapilmiyorsa aldatma konusunda da ayni tutum sergilenmeli. Konuyu dine getirmek gibi olmasin ama dinimizde zina, kadina da erkege de ayni oranda yasaklanmistir.

Bu sacma dusunce ataerkil bir toplum olmamizdan ileri geliyor sanirim. Hicbir zaman anlamayacagim.

Seni aldatmam cunku ben kendime deger veriyorum, diyen adam ve kadinlarla beraber olun. Nacizane tavsiyemdir.

Kesinlikle haklısınız ama konu sahibinin muhattap olduğu kişi de haklı.

Gerçekten aldatmayı affeden kadınlar var. Ve bu duruma onlar yol açıyorlar. Kendilerine değer vermedikleri bariz. Başkalarından nasıl bekleyebilirler ki?

Kesinlikle haklısınız ama konu sahibinin muhattap olduğu kişi de haklı.

Gerçekten aldatmayı affeden kadınlar var. Ve bu duruma onlar yol açıyorlar. Kendilerine değer vermedikleri bariz. Başkalarından nasıl bekleyebilirler ki?
Zaten ben bu dusuncelere kadinlarin sebep oldugunu da dusunuyorum daha cok. Kendine deger vermeyen ve kendi aldatmasinin erkeginin aldatmasindan daha agir bir sey oldugunu dusunen kadin sayisi azalsa erkek sayisi da azalabilirdi. Cogunluk diger tarafta maalesef. Her zaman oldugu gibi azinligin hakli dusunceleri, cogunlugun haksiz dusunceleri karsisinda eziliyor. Herkes dengini bulsun temennisinden baska bir sey de kalmiyor bana.

sen de onu terket
görsün herkes aynı değil....her kadın bir değil...
gıcık oldum çocuğa :63:

Zaten ben bu dusuncelere kadinlarin sebep oldugunu da dusunuyorum daha cok. Kendine deger vermeyen ve kendi aldatmasinin erkeginin aldatmasindan daha agir bir sey oldugunu dusunen kadin sayisi azalsa erkek sayisi da azalabilirdi. Cogunluk diger tarafta maalesef. Her zaman oldugu gibi azinligin hakli dusunceleri, cogunlugun haksiz dusunceleri karsisinda eziliyor. Herkes dengini bulsun temennisinden baska bir sey de kalmiyor bana.

En garibi de çok pişman oldu, ayaklarıma kapandı, şu kadar ay süründürdüm, şöyle yaptım vs denilerek affedilmesi.

Sanki aldatmak bir suç-ceza ilişkisi. Yani yeteri kadar ceza çekerse affedilebilirmiş gibi.

Ortada affedecek bir şey bile yok. Adam sevmiyor demek ki işte. Sürünse ne olur sürünmese ne olur.

Konu sahibi; bahsettiğiniz kişi haklı ama bu rezil bir karakteri olması kısmını değiştirmiyor ne yazık ki. Bırakın aldatmayı affedebilecek insanlarla olsun. Bunu da böyle yazdım ama affeder misiniz onu bile bilmiyorum aslında ya neyse.

Başka derdi var mıymış? o nasıl yaklaşımdır...:KK11:

Bu ne avamlık arkadaşım. Nasıl bir özgüven var bu adamda. Kendisi birşeyler yaşamışmışta karşıdaki böyle olsun istemezmiş:KK62::KK62: Lütfen ya böyle adamları muhatap alıp egolarını tavan yaptırmayın. Hem erkek aldatırsa kadın affeder de ne demek ya??? Her erkek aynı olmadığı gibi her kadında aynı olmaz. Sakın arayayım demeyin bence. Muhatap alırsanız kendisini iyice bir şey sanır. Böyle saçma insanlara da prim vermeyin lütfen.

Back