• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi yaptıklarını yapan bi kadınla evlenmezmiş. buna biz kadınlar sebep olmuşuz

en baştan beri hep yapıcı olmaya çalıştım fevri davranmak istemedim ama beni hak edecek bi insan değilmiş anladım. ben çok temizmişim böyle birini bulması zormuş falan filan .karaktersiz yaaa
Ayrıldınız mı peki?

Nerde beş para etmez adam var beni buluyor kime güvenceğime şaşırdım. ben bu tarz konularda karşımdakinin de benim gibi olmasıünı isterdim ama işin içine sevgi girse Ya da o aptal düşüncesi olmasaydı taviz vericektim bu insana. ama adamın kafasından ne düşünceler çıktı ; çok üzgünüm...

daha önce tanımak istediğim biri olduğu hakkında konu açmıştım içime sinmeyen bir sürü konu vardı. en sonunda konuyu kapattım daha fazla devam ettiremicektim bu son olayla bardak gerçekten taştı. sizinle de paylaşmak istiyorum.

eskilerden konuşunca eski sevgilisiyle baya yaşanmışlığının olduğunu anladım bense tam tersi birisiyimdir bu konuda. bana ben geçmişinde bişeyler yaşamamış birisiyle evlenmek isterim sen benim gibi olsaydın seni düşünmezdim türünden şeyler söyledi.

ben de sen yaşamıssın ama kadına gelince neden böyle düşünüyosun diyence aslında buna siz sebep oluyosunuz. kadın aldatınca erkek kesinlikle affetmez ama erkek aldatsa kadın affeder bu böyle gelmiş böyle gider dedi.
o kadar Kötü oldum Ki hep burda uç noktada görüşler Okur Şaşırırdım karşılaşmış oldum.
Tam tamına ortaçağı yaşayan bir kafa. Gerici zihniyet. Medeniyetten uzak. Asla anlaşamayacağım insan türü.

Aayy göçüm!

(Göçüm yani bazı kimyasal maddelerin veya ışık, ısı, elektrik vb. güçlerin etkisiyle protoplazmanın yanaşma veya uzaklaşma biçiminde olan yer değiştirmesi... Siz ne sanmıştınız ki :KK53::KK53:)

Bakin, aldatma hususunda erkek yaparsa affedilir, kadin yaparsa zinhar affedilmez gibi bir dusuncesi olan insanlardan uzak durmanin gerekliligine inaniyorum. Nasil ki hirsizlik yapanlara karsi cinsiyet ayrimciligi yapilmiyorsa aldatma konusunda da ayni tutum sergilenmeli. Konuyu dine getirmek gibi olmasin ama dinimizde zina, kadina da erkege de ayni oranda yasaklanmistir.

Bu sacma dusunce ataerkil bir toplum olmamizdan ileri geliyor sanirim. Hicbir zaman anlamayacagim.

Seni aldatmam cunku ben kendime deger veriyorum, diyen adam ve kadinlarla beraber olun. Nacizane tavsiyemdir.
ne güzel demişsiniz. kendine değer veren insenlarla karşılaştırsın ALlah

Back