- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi cobanyildiziii
-
Ama o öyle düşünmüyo ve kendinden gayet emin.Çok kötü laflar edicem de banlarım KİMSENİN ÖLE Bİ HAKKI YOK NE HALTLAR YEDİYSE BAŞKALARIYLA BAŞKA HALTLAR YİYENLERLE EVLENSİN TÖVBEEEE
Yol verdaha önce tanımak istediğim biri olduğu hakkında konu açmıştım içime sinmeyen bir sürü konu vardı. en sonunda konuyu kapattım daha fazla devam ettiremicektim bu son olayla bardak gerçekten taştı. sizinle de paylaşmak istiyorum.
eskilerden konuşunca eski sevgilisiyle baya yaşanmışlığının olduğunu anladım bense tam tersi birisiyimdir bu konuda. bana ben geçmişinde bişeyler yaşamamış birisiyle evlenmek isterim sen benim gibi olsaydın seni düşünmezdim türünden şeyler söyledi.
ben de sen yaşamıssın ama kadına gelince neden böyle düşünüyosun diyence aslında buna siz sebep oluyosunuz. kadın aldatınca erkek kesinlikle affetmez ama erkek aldatsa kadın affeder bu böyle gelmiş böyle gider dedi.
o kadar Kötü oldum Ki hep burda uç noktada görüşler Okur Şaşırırdım karşılaşmış oldum.
daha önce tanımak istediğim biri olduğu hakkında konu açmıştım içime sinmeyen bir sürü konu vardı. en sonunda konuyu kapattım daha fazla devam ettiremicektim bu son olayla bardak gerçekten taştı. sizinle de paylaşmak istiyorum.
eskilerden konuşunca eski sevgilisiyle baya yaşanmışlığının olduğunu anladım bense tam tersi birisiyimdir bu konuda. bana ben geçmişinde bişeyler yaşamamış birisiyle evlenmek isterim sen benim gibi olsaydın seni düşünmezdim türünden şeyler söyledi.
ben de sen yaşamıssın ama kadına gelince neden böyle düşünüyosun diyence aslında buna siz sebep oluyosunuz. kadın aldatınca erkek kesinlikle affetmez ama erkek aldatsa kadın affeder bu böyle gelmiş böyle gider dedi.
o kadar Kötü oldum Ki hep burda uç noktada görüşler Okur Şaşırırdım karşılaşmış oldum.
wuhhuuuu bu çok iyi kesinlikle kullan"ben de kendim gibi birini arıyorum" de ve şutla!
Oyyyk tam bir kiro.daha önce tanımak istediğim biri olduğu hakkında konu açmıştım içime sinmeyen bir sürü konu vardı. en sonunda konuyu kapattım daha fazla devam ettiremicektim bu son olayla bardak gerçekten taştı. sizinle de paylaşmak istiyorum.
Ona en guzel cevabi kicina tekme vurarak verirsin.söylencek çok lf vardı ama sustum valla içimde kaldı keşke bi fırsat gecse elime söylerdim pislik
Zaten Sevgilim Değildi Tanımaya Çalışıyodum hödük çıktı başlamadan bitti ama çok üzülüyorum ister istemez. Işte bu da aldatılmış Ama affetmemiş ondan böyle konuşuyoOyyyk tam bir kiro.
Ahaha bu arada kimi erkekler de affediyor. Benim esimin arkadasini kiz arkadasi tarafindan aldatildi, cocuk affetti kiz yine aldatti.
Bu adami birak bence. Yok birakmam diyorsan bundan sonra basina gelenler icin uzulme bence. Bile bile lades.
Haaa o aklinca kendini icten ice ezik goruyordur aldatildigi icin.(sacma ama aldatilma genelde oyle hissettirir) Aklinca kadin milletinden intikamini aliyor boyle konusarak. Bakin ben guclu bir irkegiiiim, siz beni aldatamazsiniz ben sizi aldatirim taaa miiiii? diyor kendince.Zaten Sevgilim Değildi Tanımaya Çalışıyodum hödük çıktı başlamadan bitti ama çok üzülüyorum ister istemez. Işte bu da aldatılmış Ama affetmemiş ondan böyle konuşuyo
Ister istemez dedikleri geliyo aklıma çatlıyorum siniama akıbetini çok merak ediyorum karaktersizinMidem bulandı adamın ettiği laftan
Bir de "kadınlar böyle empoze ediyor" diyerek bi halt ettim bari sıvayım demiş.
Kaç arkadaşım arkana bile bakma.Şunu da deseydim diye düşünüp şeytanı işin içine katma.Gitsin kendi gibi zengin geçmişli birini bulsun o zaman.Ay sinir oldum bir de sen çok temizsin diyor muş ya çok biliosun dicen
Konuyu dine getirmek gibi olmasın ama dininizde erkeklere zina sopa kadınlara ölüm sebebidir. Normal yani erkeklerin geçmişten geleceğe böyle bir rahatlık içinde olması. Ayete göre zina yapan erkeğe yüz sopa, kadına recm.Bakin, aldatma hususunda erkek yaparsa affedilir, kadin yaparsa zinhar affedilmez gibi bir dusuncesi olan insanlardan uzak durmanin gerekliligine inaniyorum. Nasil ki hirsizlik yapanlara karsi cinsiyet ayrimciligi yapilmiyorsa aldatma konusunda da ayni tutum sergilenmeli. Konuyu dine getirmek gibi olmasin ama dinimizde zina, kadina da erkege de ayni oranda yasaklanmistir.
Bu sacma dusunce ataerkil bir toplum olmamizdan ileri geliyor sanirim. Hicbir zaman anlamayacagim.
Seni aldatmam cunku ben kendime deger veriyorum, diyen adam ve kadinlarla beraber olun. Nacizane tavsiyemdir.
Dicek laf çoktu ama değmez boşver dedim normal bi şekilde bitirdim şimdi de içime dert olduŞöyle okkalı bir "hadi lan ordan hödük" diyemedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?