kendi yaptıklarını yapan bi kadınla evlenmezmiş. buna biz kadınlar sebep olmuşuz

Çok kötü laflar edicem de banlarım KİMSENİN ÖLE Bİ HAKKI YOK NE HALTLAR YEDİYSE BAŞKALARIYLA BAŞKA HALTLAR YİYENLERLE EVLENSİN TÖVBEEEE

sen hele bi aldatta beni kadın affeder mi affetmez mi görürsün deseydin ona
hadi yaşanmışlık meselesi bi kenara
ne demek kadın aldatılırsa affeder
kızdım bak şimdi

Yol ver

"ben de kendim gibi birini arıyorum" de ve şutla!

adam okuz olmaya okuz ama bizim toplumumuzda bu isler boyle niye kiziyorsunuz ki : )

mesela adam aldatildigini ogrenirse is cineyete kadar gidebilir, ama kadin aldatildiigni ogrenince gelip burda agliyor anca .. ve çogu kezde affediyor
ben hiç aldatan karisiyla birlikde olan erkek gormedim ama aldatan kocayi affedip devam eden kadin çok gordum, hatta gormezden bilmezden gelen vs ...

konu sahibesi her dogru her yerde soylenmez , boyle hoduge bas uçan tekmeyi ..

Oyyyk tam bir kiro.
Ahaha bu arada kimi erkekler de affediyor. Benim esimin arkadasini kiz arkadasi tarafindan aldatildi, cocuk affetti kiz yine aldatti.
Bu adami birak bence. Yok birakmam diyorsan bundan sonra basina gelenler icin uzulme bence. Bile bile lades.

Midem bulandı adamın ettiği laftan
Bir de "kadınlar böyle empoze ediyor" diyerek bi halt ettim bari sıvayım demiş.
Kaç arkadaşım arkana bile bakma.Şunu da deseydim diye düşünüp şeytanı işin içine katma.Gitsin kendi gibi zengin geçmişli birini bulsun o zaman.Ay sinir oldum bir de sen çok temizsin diyor muş ya çok biliosun dicen

Zaten Sevgilim Değildi Tanımaya Çalışıyodum hödük çıktı başlamadan bitti ama çok üzülüyorum ister istemez. Işte bu da aldatılmış Ama affetmemiş ondan böyle konuşuyo

Zaten Sevgilim Değildi Tanımaya Çalışıyodum hödük çıktı başlamadan bitti ama çok üzülüyorum ister istemez. Işte bu da aldatılmış Ama affetmemiş ondan böyle konuşuyo
Haaa o aklinca kendini icten ice ezik goruyordur aldatildigi icin.(sacma ama aldatilma genelde oyle hissettirir) Aklinca kadin milletinden intikamini aliyor boyle konusarak. Bakin ben guclu bir irkegiiiim, siz beni aldatamazsiniz ben sizi aldatirim taaa miiiii? diyor kendince.
Tam bir geri zekali ve cok ezik bir adam. Iyi olmus bittigi.

Ister istemez dedikleri geliyo aklıma çatlıyorum siniama akıbetini çok merak ediyorum karaktersizin

Konuyu dine getirmek gibi olmasın ama dininizde erkeklere zina sopa kadınlara ölüm sebebidir. Normal yani erkeklerin geçmişten geleceğe böyle bir rahatlık içinde olması. Ayete göre zina yapan erkeğe yüz sopa, kadına recm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…