kendi yaptıklarını yapan bi kadınla evlenmezmiş. buna biz kadınlar sebep olmuşuz

cobanyildiziii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
376
97
53
daha önce tanımak istediğim biri olduğu hakkında konu açmıştım içime sinmeyen bir sürü konu vardı. en sonunda konuyu kapattım daha fazla devam ettiremicektim bu son olayla bardak gerçekten taştı. sizinle de paylaşmak istiyorum.

eskilerden konuşunca eski sevgilisiyle baya yaşanmışlığının olduğunu anladım bense tam tersi birisiyimdir bu konuda. bana ben geçmişinde bişeyler yaşamamış birisiyle evlenmek isterim sen benim gibi olsaydın seni düşünmezdim türünden şeyler söyledi.

ben de sen yaşamıssın ama kadına gelince neden böyle düşünüyosun diyence aslında buna siz sebep oluyosunuz. kadın aldatınca erkek kesinlikle affetmez ama erkek aldatsa kadın affeder bu böyle gelmiş böyle gider dedi.
o kadar Kötü oldum Ki hep burda uç noktada görüşler Okur Şaşırırdım karşılaşmış oldum.

kaç kaç .
insanın karakteri karşısındakine göre değişiyorsa yaş o iş.
yani kadın affediyorsa aldatırım,yalan söylerim çünkü benim kendi doğrularım vs yok.ee bunun sınırı,sonu yok.

HAsssssssektörsün GİTSİN ORDAN

İki yüzlü...

Bir adam kalkip kadina boyle iki yuzlu bir sey soyleyince sanki dunyanin kiymetlisi kendisiymis sanan kadinlar oldukca bitmeyecektir bu hodukler

... "geçmişinde bişeyler yaşamamış birisiyle evlenmek isterim sen benim gibi olsaydın seni düşünmezdim" türünden şeyler söyledi..

"Ben senin gibi değilim evet.. bu durumda, ben seni neden düşüneyim ki?
Ben hiçbir şey yaşamamışken, neden senin gibi bir geçmişi olan birini kabul edeyim.? " deseydiniz keşke..?

Bakin, aldatma hususunda erkek yaparsa affedilir, kadin yaparsa zinhar affedilmez gibi bir dusuncesi olan insanlardan uzak durmanin gerekliligine inaniyorum. Nasil ki hirsizlik yapanlara karsi cinsiyet ayrimciligi yapilmiyorsa aldatma konusunda da ayni tutum sergilenmeli. Konuyu dine getirmek gibi olmasin ama dinimizde zina, kadina da erkege de ayni oranda yasaklanmistir.

Bu sacma dusunce ataerkil bir toplum olmamizdan ileri geliyor sanirim. Hicbir zaman anlamayacagim.

Seni aldatmam cunku ben kendime deger veriyorum, diyen adam ve kadinlarla beraber olun. Nacizane tavsiyemdir.

en baştan beri hep yapıcı olmaya çalıştım fevri davranmak istemedim ama beni hak edecek bi insan değilmiş anladım. ben çok temizmişim böyle birini bulması zormuş falan filan .karaktersiz yaaa

Kadın aldatınca, yalan söyleyince, kadın kötü birşey yapınca hemen 'o....u' damgası vuruyorlar , erkek yapınca '' HATA'' yapmış oluyor. Ne saçmalık. Kadının DELİKANLISI varsa erkeğinde 'K...Ş....R' ı var bana göre..
Ayrıca siz bu adama çoook FAZLASINIZ bırakın kendi gibilerle yoluna baksın..

Bunu soyleyen bır erkek en.az %50aldatma potansıyelıne sahıptır.en azından buldugu fırsatı kacırmaz erkek deyımıyle.bır kez daha dusun bu ınsan hakkında.

Aslinda hakli değil mi? Erkeklerde aldatilma korkusu yok ama kadinlarda var, neden? Çünkü kadinlar affediyor.

Ama tabi diger salakca laflarina hakli demiyorum. Uzaklas...

"Buna siz sebep oluyorsunuz"un devamı "anneler oğullarını böyle yetiştiriyor, kendilerine karşı uygulanan ayrımcılığı benimseyip doğru olduğuna inanarak içselleştiriyor ve bize de bunu empoze ediyor" şeklinde gelseydi bir derece haklılık olurdu sözlerinde.

Bence bu zihniyette biriyle birlikte olmayın. Bu zihniyetler azalarak bitsin hatta üremesin, çoğalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…