• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

kızlarrrrr
tam bir oje çılgını olsam da tırnak desenlerine hiçççç içim ısınmazdı...
ancak birkaç desen gördükten sonra gerçekten denemek istedim.
araştırmalarım sonucu gg de laserbilgisayar diye bir satıcı buldum.
disc,bir konad oje,damga ve sıyıracı 16,90!a veriyor(kargosuz)
disc ve ojeyi seçemiyoruz.
belki daha önce alışveriş yapanınız vardır diye sorayım dedim.
ilk deneme için alacağım ve fiyatı uygun geldi.
ancak tırnak süsleme işini siz daha iyi bilirsiniz diye sormak istedim.

merhaba ben aynı satıcıdan almıştım bu seti geçen yıldı fiyat da aynıydı sanıırm.. gelen ojesi çok kötüydü hem minicik hem de sürümü kötüydü ama disk ve damgadan memnun kaldım hala da kullanıyorum.Ben almadan önce mümkünse çiçekli bir disk rica etmiştim öyle de geldi.Çok memnun kaldım ben.

ilk disclerimi born pretty den alma kararındaydım,ancak elime 1 ayda geçeceğini düşününce ertelemek zorunda kaldım,çünkü şehir dışına çıkacağım.
tam böyle artık erteledim dedimmm bi yerde okudum ki yakaladın yakaladın da zaman zaman oluyormuş bu discler.
ben de baktm geçen gün,yok... kaçırmışım.
sonra bugün de öylesine bi bakarken görüverdim.
1-2 gün içinde kargoya veriliyormuş siparişler.
born pretty alışverişimden vazgeçmiş değilim ama sabırsızım da.
siparişimi veriyorum.
daha önce deneyimim olmadığı için biraz uğraştırsa da ilk paylaşımlarımı kesinlikle buradan yapacağım.

merhaba ben aynı satıcıdan almıştım bu seti geçen yıldı fiyat da aynıydı sanıırm.. gelen ojesi çok kötüydü hem minicik hem de sürümü kötüydü ama disk ve damgadan memnun kaldım hala da kullanıyorum.Ben almadan önce mümkünse çiçekli bir disk rica etmiştim öyle de geldi.Çok memnun kaldım ben.

ojenin özelligi o zaten sürümünün zor ve katı olması yoksa yogun olmaz ve desende cıkmaz

ilk disclerimi born pretty den alma kararındaydım,ancak elime 1 ayda geçeceğini düşününce ertelemek zorunda kaldım,çünkü şehir dışına çıkacağım.
tam böyle artık erteledim dedimmm bi yerde okudum ki yakaladın yakaladın da zaman zaman oluyormuş bu discler.
ben de baktm geçen gün,yok... kaçırmışım.
sonra bugün de öylesine bi bakarken görüverdim.
1-2 gün içinde kargoya veriliyormuş siparişler.
born pretty alışverişimden vazgeçmiş değilim ama sabırsızım da.
siparişimi veriyorum.
daha önce deneyimim olmadığı için biraz uğraştırsa da ilk paylaşımlarımı kesinlikle buradan yapacağım.

ben aldım yakaladın daki diskten ama desenler pek içime sinmedi daha doğru dürüst deneyemedim o yuzden.. inş. sen beğenirsin :)
alıştırma yapmak için ideal ama.

ben aldım yakaladın daki diskten ama desenler pek içime sinmedi daha doğru dürüst deneyemedim o yuzden.. inş. sen beğenirsin :)
alıştırma yapmak için ideal ama.

ben de ilk deneyeimim olacak zaten,kendimi geliştirdikçe alırım deyip bir başlangıç niyetinde bulundum...
yanında 1 disc zaten vardı ama bi de 5 disc 5 tl görünce alayım ne zararı olur ki deyip onları da alıverdim.
hadi bakalım hayırlısı=)

ben de ilk deneyeimim olacak zaten,kendimi geliştirdikçe alırım deyip bir başlangıç niyetinde bulundum...
yanında 1 disc zaten vardı ama bi de 5 disc 5 tl görünce alayım ne zararı olur ki deyip onları da alıverdim.
hadi bakalım hayırlısı=)

bende az önce aldım onlardan görünce direk atladım.UMarım yarın elime geçerler.Kargo eline ulaşınca disklerin resimlerini paylaşırmısın?:21:

bende az önce aldım onlardan görünce direk atladım.UMarım yarın elime geçerler.Kargo eline ulaşınca disklerin resimlerini paylaşırmısın?:21:

yalnız siparişten itibaren 1-2 gün içinde kargoya verilir yazıyordu.
zaten benim bulunduğum ile de kargo 2 gün.
ben 3-4 günü bulur diye düşünüyorum.
zaten gelince bu başlıktan paylaşacağım nasıl olduğunu.

evett iki gün önce elime ulaştı disklerim. ilk etapta alıştırmalar yaptığım için eklenecek bir şey yoktu.
sonunda bugün başlayayım artık dedim.
pastel 38 ojemi sürdüm,planım kırmızı baskı yapmaktı ama bir tırnağımda denedim ve o da ne gözükmüyor.
en iyisi flormar nail art altın sarısıyla yapatım.
you_know bir yazısında öyle demişti.
çok acemiyim,farkındayım,ama ilk desenli manikürüm olduğu için,çok güzel yapamamış olsam da sevdim:

$100_1376.jpg

$100_1378.jpg

destinayd, özel mesaj da gönderemiyorum:) yeterli değilmiş, o kadar da yazmıştım:) neyse..o siteden seti sipariş ettim.elime ulaşmadı daha..ama diskler hoşuma gitmedi pek.şu 5li olan..diğer bir site de en az 25tl olunca gönderim yapıyordu.başka da bulamadım.siz nerden alıyorsunuz?

destinayd, özel mesaj da gönderemiyorum:) yeterli değilmiş, o kadar da yazmıştım:) neyse..o siteden seti sipariş ettim.elime ulaşmadı daha..ama diskler hoşuma gitmedi pek.şu 5li olan..diğer bir site de en az 25tl olunca gönderim yapıyordu.başka da bulamadım.siz nerden alıyorsunuz?

ben yakaladın yakaladından aldım yabancı sitelerle uğraşmadım.

Eklentiler

• $2011-07-21 17.34.02.jpg
    $2011-07-21 17.34.02.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 84
benim ordan siparişim hala elime ulaşmadı..3gün oldu.sadece"paketlendi"yazıyor. e haftasonu da geldi araya.ertelendi.tekli satabilen bir site buldum yakında konad disk.tanesi 10lira.3 tane beğendim eder 30 lira:D oldu mu şimdi yani. tam istediklerimi koysalar tek diske ne güzel olur..ordan beğeniyosun bi tane diğerinden bi tane derken,öyle oldu.ama sipariş etmedim..şu yakaladin dan gelsin de bi.bakcaz:))

evett iki gün önce elime ulaştı disklerim. ilk etapta alıştırmalar yaptığım için eklenecek bir şey yoktu.
sonunda bugün başlayayım artık dedim.
pastel 38 ojemi sürdüm,planım kırmızı baskı yapmaktı ama bir tırnağımda denedim ve o da ne gözükmüyor.
en iyisi flormar nail art altın sarısıyla yapatım.
you_know bir yazısında öyle demişti.
çok acemiyim,farkındayım,ama ilk desenli manikürüm olduğu için,çok güzel yapamamış olsam da sevdim:

Eki Görüntüle 240513

Eki Görüntüle 240512

canım şu tuttuğun krem lush'ın değil mi ?
bunu arıyordum lushta bakındım bakındım bulamadım, sizce iyi bir krem mi bu ve adı tam olarak ne ?

Back