Kendi yaptığınız tırnak desenleri

Chocolate ellerine sağlıkk,hepsi çok güzellkaydirigubbakcemile2
Manikür yaptırıyo musun?Yaptırmıyosan derileri nasıl saklıyosun??
Bi de sadece İstanbul'da mı var acaba bu malzemelerin satıldığı yer,Ankara'da alan var mı arkadaşlarr?

canim fotolarinizi koyun eller konussun konusunda anlattim nasil manikur yaptigimi... etlerimi almadan yapiyorum, oradan bakabilirsin =)

Gördüm canım,saol.ben de diğer elimle iterim genelde tırnak diplerimi,ama o kremin faydası var heralde.Denicem en kısa zamanda.Bu arada sanırım burdan bulamıcam o malzemeleri,sen bizzat gidip almıştın diye hatırlıyorum.ozgurcepazarlama'da mı pazarlıyolar?? :))

canım evet özgürce pazarlamadan alabilirsin ben suana kadar satılan baska biryer görmedim gg da flnda var ama secme özgürlügün yok

canım evet özgürce pazarlamadan alabilirsin ben suana kadar satılan baska biryer görmedim gg da flnda var ama secme özgürlügün yok

Teşekkür ederim.Sanırım sen de kullanıyosun,aynı yerden mi temin ettin?İstanbula gidip mi aldın yoksa,kargoyla mı gönderdiler?Güvenebilir miyim diye soruyorum canım:)İstediklerin aynı şekilde geldi mi?

Teşekkür ederim.Sanırım sen de kullanıyosun,aynı yerden mi temin ettin?İstanbula gidip mi aldın yoksa,kargoyla mı gönderdiler?Güvenebilir miyim diye soruyorum canım:)İstediklerin aynı şekilde geldi mi?

canım ben İstanbulda yasıyorum siparişten 1 gun sonra elinde oluyor evet istedigin hersey geliyor cok guvenli

kızlar yaptıklarınızı zevkle takip ediyorum...tek tek alıntı yapmıyorum hepsi çok hoş,chocolaster özellikle
son yaptığın bal kabağı rengi ve desen çok yaratıcı :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…