• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

61998_1517068639529_1018870227_31516232_2626492_n+(2).jpg

ay kizlar harikasiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:asigim:
you_knowum, chocolatestar harikasiniz yaaaaaaaaaaaaa:asigim: hasta oldum valla ojelerinizeeeeeeee
bende alcaktim ama bulamadim:kızgın:en kisa zamanda bende alcam bu damga mi diyosunuz disk mi diyosunuz herneyse iste ondan:roflol:
chocolatestar cekimlerine hasta oldum, valla fotolara bakarken bu fotolar fake diye düsündüm taki isik kutunu görene kadar:1:

kanka la bu oceyi nasi sürdün:mymeka: tirnak etlerine naptin en ince ayrintisina kadan anlat cabiik :mymeka: hic disina tasmamis dümdüz duruyo allaaamm:asigim: sanki bant yapistirip öyle sürmüssün gibiboshayallersmile ben sürünce niye seninki kadannnn düz olmuyo nanbenneyaptımki

yaa bisi sorcaammm bugün tas aldim size özenip aklinialirimsmile damgalarida bulabilseydim keske boshayallersmile
neyse ne diyodum sempatiksalakcinni caklitstar taslari yapistirdiktan sonra üstünden seffaf ojeyle gecmissindir muhtemelen düsmesin diye, peki sonra geri kullanabildin mi o taslari?? yoksa tek kullanimlik mi? bide düsmüyo mu ya bunlar:roflol:
:roflol: sakin sacma soru sorma demeyin dalarim haa sempatiksalakcinni cahilligime verin:kedi:

kanka la bu oceyi nasi sürdün:mymeka: tirnak etlerine naptin en ince ayrintisina kadan anlat cabiik :mymeka: hic disina tasmamis dümdüz duruyo allaaamm:asigim: sanki bant yapistirip öyle sürmüssün gibiboshayallersmile ben sürünce niye seninki kadannnn düz olmuyo nanbenneyaptımki
tırnak etlerim duruo kusum sadece banyodan sonra geriye itiyorum bide bol bol krem baska bişi yok bide sürerken tam dibinden baslama hani tırnak uzarda dipler bos kalır ya öyle
yaa bisi sorcaammm bugün tas aldim size özenip aklinialirimsmile damgalarida bulabilseydim keske boshayallersmile
neyse ne diyodum sempatiksalakcinni caklitstar taslari yapistirdiktan sonra üstünden seffaf ojeyle gecmissindir muhtemelen düsmesin diye, peki sonra geri kullanabildin mi o taslari?? yoksa tek kullanimlik mi? bide düsmüyo mu ya bunlar:roflol:
:roflol: sakin sacma soru sorma demeyin dalarim haa sempatiksalakcinni cahilligime verin:kedi:
damgalar nette var kusum özgürce pazarlama yaz google amcaya bulursun ama sen yurt dısındasın amazon.com da fln var bide o tası kullananda oluyor kullanılmayanda ben tam bilmiyorum sen çklıta sor yine sempatiksalakcinni

tırnak etlerim duruo kusum sadece banyodan sonra geriye itiyorum bide bol bol krem baska bişi yok bide sürerken tam dibinden baslama hani tırnak uzarda dipler bos kalır ya öyle

damgalar nette var kusum özgürce pazarlama yaz google amcaya bulursun ama sen yurt dısındasın amazon.com da fln var bide o tası kullananda oluyor kullanılmayanda ben tam bilmiyorum sen çklıta sor yine sempatiksalakcinni

tamam bidaa öyle denerim kaydirigubbakcemile2

yok kizz burda kozmetik ürünleri satan magazalarda satiliyo zatena.s ama benim sansima o gün bitmis bulamadim kaydirigubbakcemile3
temaam caklita soruyorum o zaman boshayallersmile

burası pek yeri değil galiba ama birşey sorucam canım chocolate da sana a sorayım :
hani kütikül giderici kalem satılıyor ya, o ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor ?
bilmiyorum canım deniz daha cok ilgili öyle seylerle
you know gerçekten sen de aştın artık bu olayı, chocolatestar gibi profesyonel yapıyorsun, bu da çok güzel olmuş..pembiş ojen hangisi ?
bir de sen de hangi nolu diskler var ?ben de alıcam karar veremiyorum :(

oje lila shenin 523 nolu ojesi desendekide flormar matte 120 canım bende 3 tane disk var birini kaybettim koydugum yeri bulamadım bilmiyorumkismile

bu m57 mutlaka al cok işe yarıyor
konadm57.jpg

m41 pek tavsiye etmem burdakileri dierlrindede bulabilirisn

m_41.gif

o kaybettiğimi cok seviodum ya ondada kar taneleri fln vardı iiice arıcam evi bulamazsam 5 tane daha sipariş vercem onuda katarım araya

bilmiyorum canım deniz daha cok ilgili öyle seylerle

oje lila shenin 523 nolu ojesi desendekide flormar matte 120 canım bende 3 tane disk var birini kaybettim koydugum yeri bulamadım bilmiyorumkismile

bu m57 mutlaka al cok işe yarıyor
konadm57.jpg

m41 pek tavsiye etmem burdakileri dierlrindede bulabilirisn

m_41.gif

o kaybettiğimi cok seviodum ya ondada kar taneleri fln vardı iiice arıcam evi bulamazsam 5 tane daha sipariş vercem onuda katarım araya

ne çabuk foto çekip yüklemişsin sağol canım :)) opuyorumnanaktan

çok cahil kalmışım oje ve desenler konusunda :)
ellerinze sağlık hepsi çok güzel bu disk olayını hiç duymamıştım acaba kaöa ve nereden temin edebilirz

Back