Kendi yaptığınız tırnak desenleri

Yaşasınnn benimkiler de geldizemuszemus
Ama ne yazık ki elim alışık olmadığı için pek güzel yapamıyorum
Bi de ben hep ince sürüyorum ojeyi,chocolate seninkiler gibi renkleri belli olmuyo
Yapa yapa öğrencem heraldeeee:hulya:
2 gündür moralim çok bozuktu,kargoyu alınca bi mutlu oldum.
Artık yeni ve rengarenk ojeler almam lazım sanırıma.s

alısırsın canım benimde ilk basta berbattı yaptıklarım desen için ojelerdende aldın mı

Ne kadara aldın fiyatlarını söyleyebilir misin,rica etsem?

Evet aldım,ama onları sıyıramıyorum.Çok çabuk kuruyo sanki ya da elim yavaş daha ondan kaynaklanıyo.Normal oje kullanarak daha rahat yaptım açıkçasıı.
evet onlar cok yogun hızlı olmanda fayda varkaydirigubbakcemile2 ama normal ojelerin hepsinde olmuyor

Ne kadara aldın fiyatlarını söyleyebilir misin,rica etsem?

diskler tanesi 10 lira ojeler 10 lira ama ilk asamada sıyıraç ve damgada almanız lazım yani 2 oje damga,sıyıraç,ve disk 50 lira oluyor googleye özgurce pazarlama yazarsanız orda setler var mail atıp sorabilirsiniz

Ojelere yoğun diyorsun ya bu bozulmuş ojelerimden olur mu acaba,videoda ona benzetmiştim ben,butterfly.CADIARZU
O kadar çok disk var ki seçimim zor olacak sanırım.-tatlicadiarzu-

kızlar bende almak istiyorum bu setten.çok fazla disk seçeneği var başlangıç için bir disk nosu söyler misiniz.kelebekli, tırnak ucu, tüm tırnak desenlerinin bi arada bulunduğu bir disk var mı acaba?????

kızlar bende almak istiyorum bu setten.çok fazla disk seçeneği var başlangıç için bir disk nosu söyler misiniz.kelebekli, tırnak ucu, tüm tırnak desenlerinin bi arada bulunduğu bir disk var mı acaba?????

istersen tum diskleri bir incele, cunku genelde tirnak ucu icin olan diskler tek basina duruyor. ama ben m79 diskini tavsiye ederim, istersen tam desenleri sadece tirnak ucuna da uygulayabilirsin hem kelebek de var

biraz daha kalin sur canim, uzerine kurutucu cila kullan. o zaman cok guzel oluyor
ilk denemelerin guzel olmaz hepimizin basina geldi, bu konunun basiyla sonu arasindaki farka bak o sana herseyi soyler =)

istersen tum diskleri bir incele, cunku genelde tirnak ucu icin olan diskler tek basina duruyor. ama ben m79 diskini tavsiye ederim, istersen tam desenleri sadece tirnak ucuna da uygulayabilirsin hem kelebek de var

sağol canım.ama ben internet sitesiden 45e kadar felan görüyorum devamı yok ki.....

Ojelere yoğun diyorsun ya bu bozulmuş ojelerimden olur mu acaba,videoda ona benzetmiştim ben,butterfly.CADIARZU
O kadar çok disk var ki seçimim zor olacak sanırım.-tatlicadiarzu-

Canım ojelerim hemen kuruyo demiştim ben sıyırana kadar.Ama yavaş yavaş elim alışıyo yapabiliyorum sanırım.Resim çekmiyorum,ama çekersem koyarım,pek güzel değil ama:)
Fiyat konusunda da youknow'un dediği gibi cnm.Disklerin çoğu güzel,ben 3 tane seçtim.Bakalım yeni denemelerim nasıl olcak:)

bende aradım numarayı suan ankaradayız onumuzdekı hafta gelebılırsın dedı.
homeoffıcelerıde dayımların ewıne yakınmış:)kolaylıkla bulurum ıns.
bu hafta ıcı gıdıcem bende.heycaan yaptım sankıım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…