- 18 Ekim 2008
- 1.628
- 377
- 688
- 39
- Konu Sahibi chocolatestar
-
bu nasıl beceridir yaa süper olmuş tırnaklar:))
tırnğa kolay nazar boncuğu yapımını bilen varmı yapıştırma olmadan
tırnak etlerim duruo kusum sadece banyodan sonra geriye itiyorum bide bol bol krem baska bişi yok bide sürerken tam dibinden baslama hani tırnak uzarda dipler bos kalır ya öylekanka la bu oceyi nasi sürdün:mymeka: tirnak etlerine naptin en ince ayrintisina kadan anlat cabiik :mymeka: hic disina tasmamis dümdüz duruyo allaaamm:asigim: sanki bant yapistirip öyle sürmüssün gibiboshayallersmile ben sürünce niye seninki kadannnn düz olmuyo nanbenneyaptımki
damgalar nette var kusum özgürce pazarlama yaz google amcaya bulursun ama sen yurt dısındasın amazon.com da fln var bide o tası kullananda oluyor kullanılmayanda ben tam bilmiyorum sen çklıta sor yine sempatiksalakcinniyaa bisi sorcaammm bugün tas aldim size özenip aklinialirimsmile damgalarida bulabilseydim keske boshayallersmile
neyse ne diyodum sempatiksalakcinni caklitstar taslari yapistirdiktan sonra üstünden seffaf ojeyle gecmissindir muhtemelen düsmesin diye, peki sonra geri kullanabildin mi o taslari?? yoksa tek kullanimlik mi? bide düsmüyo mu ya bunlar:roflol:
:roflol: sakin sacma soru sorma demeyin dalarim haa sempatiksalakcinni cahilligime verin:kedi:
tırnak etlerim duruo kusum sadece banyodan sonra geriye itiyorum bide bol bol krem baska bişi yok bide sürerken tam dibinden baslama hani tırnak uzarda dipler bos kalır ya öyle
damgalar nette var kusum özgürce pazarlama yaz google amcaya bulursun ama sen yurt dısındasın amazon.com da fln var bide o tası kullananda oluyor kullanılmayanda ben tam bilmiyorum sen çklıta sor yine sempatiksalakcinni
al canim benim videom
teşekkürler canım hemen deneyecem:)):lepi:
o zaman sen al bana gönder:dance:
bilmiyorum canım deniz daha cok ilgili öyle seylerleburası pek yeri değil galiba ama birşey sorucam canım chocolate da sana a sorayım :
hani kütikül giderici kalem satılıyor ya, o ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor ?
you know gerçekten sen de aştın artık bu olayı, chocolatestar gibi profesyonel yapıyorsun, bu da çok güzel olmuş..pembiş ojen hangisi ?
bir de sen de hangi nolu diskler var ?ben de alıcam karar veremiyorum
o zaman sen al bana gönder:dance:
bilmiyorum canım deniz daha cok ilgili öyle seylerle
oje lila shenin 523 nolu ojesi desendekide flormar matte 120 canım bende 3 tane disk var birini kaybettim koydugum yeri bulamadım bilmiyorumkismile
bu m57 mutlaka al cok işe yarıyor
m41 pek tavsiye etmem burdakileri dierlrindede bulabilirisn
o kaybettiğimi cok seviodum ya ondada kar taneleri fln vardı iiice arıcam evi bulamazsam 5 tane daha sipariş vercem onuda katarım araya
cekmedim kız nette vardı onlar numaralarından buldum ayrıca blogumda var bak istersen
www.hayallergercekolsa.blogspot.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?