Kendi yaptığınız tırnak desenleri

deseni bence güzel ama yeşil bir az abes,you_know yeni aldı setleri onunki french ti sanırım düğünde nedimesi olaraktan cevapladım :ecrin_bebek:

gelinliğin üzerine bu gidermi acep dilek sen yapmışmıydın düğününde ?

deseni bence güzel ama yeşil bir az abes,you_know yeni aldı setleri onunki french ti sanırım düğünde nedimesi olaraktan cevapladım :ecrin_bebek:

evet frenchtı benim bundan istedimde gittigim kuaförde set yoktu zaten bi ... bildikleri yoktu o zaman onu takmadım pek ama böyle yapsam bile görünmüoki

you know tel kamerasiyla degil de dijital kamerayla cekiyorum... hatta son zamanlarda babamin profesyonel kamerasini kullanmaya basladim ama dijital fotograf makinasi isini gorur =)

ayy çok güzeller benim tırnaklarımda duzelse bi makinem yok ama alcam zaten prof bişiler fotografa merak saldım iiiice makrodan kaynaklanıo sanırım desenlerin cıkmaması ama cok guzeller ya seninkiler 3 disk aldım toplam sen 2 deseni birden kullanıosun ben o kadar gelşmedim daakaydirigubbakcemile5

yapa yapa alisirsin canim ben bu ise baslayali bir yili gecti, bu konunun ilk sayfalarina bak cok fark var =)

ay çok tatlı olmuş bayıldım you_know bayıldım valla ,pc ye yansıyan gölgene kurban özledim seni dur hemen fotoğraflarına bakayım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…