Kendi yaptığınız tırnak desenleri

evet canım kendim yaptım diskler var oradan yapıyosun bak googleden özgürce pazarlama diye arastır orada nasıl yapıldıgı fln var cok basit ben daha bişi yapmadım bak çaklıtın yaptıkları cooooook mükemmelllll

bn aldım cnm bu 79 no dan gerçekten çok güzelmiş çok beğendim.

you_know, asiyorsun kendini =) boyle boyle insan cosuyor... =D eline saglik!

valla sorma can sıkıntısı işte senin kadar olamasamda:kedi:
bu arada tırnakları kesmişsin galiba yada kırılmıs sende kısa tırnakta guzel duruyor bende durmuyor ondan tırnaklarım uzunken yapıyorum herşeyikaydirigubbakcemile3 o mavi beyazı süngerlemi yaptınnnnn çok guzel ya ama ben yapamammafoldumben bide üzerindeki desen ojesi konadın altını mı bende varda o pek belli olmuyor senin söylediklerinide aldım :kedi:

canim altin rengi ojeyi amerika'dan ismarladim china glaze diye bir markanin 2030 isimli ojesi... numarasi degil ismi 2030... =)
uc tane mavi ve bir beyaz kullandim, sungerle koyudan aciga tirnagima uyguladim cok cok kolay bir kez denesen cok seversin =) bulasik sungerinden bir parca kesiyorsun ojeyi bir yuzeye dokuyorsun, duz bir yuzey olsun eski kredi karti vs olabilir... ben konad'in disk altligina dokuyorum. sungeri batiriyorsun, sonra tirnaginin uzerine kucuk kucuk dokunuslarla uyguluyorsun oyle kolay ki! sen de yaparsin inan bana =)

bulaşık süngeriylede oluyormu:1shok::sm_cool: ben özel süngerleden bend yok diye yapamam demiştim ama mutlaka denicem canm benim anlatmıssın uzun uzun çok tesekkür ederim morlu pembeli yapcam fikir bile olustu kafamda :icecream: sarına bayıldım ama yurt dısından almadım hiç ya fiyatı fln ne kadar bilmiyorum güvenilir galiba sen hep yurt dısından alıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…