Kendi yaptığınız tırnak desenleri

chocolatestar şimdi baktımda ilk sayfayla bu sondakilere hakikaten arada çok büyük fark var.özellikle tırnak etleri falan epey düzelmiş.ojenin sürülüşünden mi bana öyle geldi bilemedim.bunun için özel kullandığın bi ürün var mı

evet cnm ya o durum cok sıkıo canımı tlfnla cekiyorum aslında baska manzara fln ceksem kimse anlamıo tlfnla cektigimi profesyonel makina sanıolar ama sanırım makro cekim özelligi yok neyse yakında alcam makine iyi bişiler olsun istiyorum ondan bekliyorum daha net cıkar hepsi :kedi:

çok güzeller çoğuna baktım.
gelin için beyazlı falan seçeneklerde koyarmısınız??
french yaptırcaktım düğünde ama şimdi tırnaklarınızı görünce bayıldım valla.
haa bu arada daha önceden koymuşsanız kusura bakmayın gözümden kaçmış olabilir.

ben başka bir konu açmıstım gelinler için tırnaklar diye aratırsan bulursun cnm oradada guzel modeller var

you_know, kullandigin kirmizi uzerine gumus benim onerdigim mi? bir de mavi konad'in kendi laciverti mi? resimlerden anlayamadim... =)

chocolatestar, bloguna bayildim.
Cok ozeniyorum su konad isine ama bir turlu denem firsatim olmadi.
Oje surusun de o kadar mukemmel ki nasil basariyorsun bu kadar duzgun ve muntazam surmeyi ?
Gerci surekli yapinca el aliskanligi oluyordur sanirim.

you know, yaptığın desen süper olmuş. fonda kullandığın oje hangi marka ve numara acaba?

tırnaklarım biraz daha uzasın bende alicim
you know ileerletiyosun kuzucum maşallah
tırnaklarım saglıklı aslında ama tlfnda net cıkmıyor ondan tam görünmüyor ama ilerledim artıkım:kedi:
you_know en son resimdeki ojenin marka ve no sunu öğrenebilirmiyim?

you know, yaptığın desen süper olmuş. fonda kullandığın oje hangi marka ve numara acaba?

bunu soran 10 larca kişinin arasındasınız kaydirigubbakcemile3 bende bayıldımmmmmm
flormar079 şimdi favorim bu renk cok uyumlu herseyle bide 344 var oda cok guzel standlarda var bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…