Kendi yaptığınız tırnak desenleri

ojeleri fln aldım elime ilk yaptıgımdı o sonra siyah kırmızı yaptım sonra onuda sildim yarın giyecegim kıyafetime uysun die mavi çiçekler yaptım kaydirigubbakcemile3 ay ne görgüsüzüm ama siyah altın sarısıda cok guzel duruyor burada tlfnla cektim cok belli olmadı aslında daha net duruyoduda içime sinmedi böle göruncekaydirigubbakcemile3

ya yapıyorumda foto cekiyorum tlfndan cektigim için desenler belli olmuyor napcam ben çaklıt akıll ver

çok güzel yaa sen normal ojeylemi yapıyosun you_know
canım bu elimdekiler normal ojeydi desen yaptıgım aslında kahverengi ama bordo çıktı desende kaydirigubbakcemile3olsun oda guzel oldu ben pembe altınsarısı ve mavi aldım özel ojeden 1 tanede disk ama şimdi 2 disk daha alcam karar verdim :kedi:aslında tam bozulmaya yüz tutmus oje oluo koyulasınca yani benim siyah ve kırmızı var öyle atacaktım vazgectim şimdi
oy tırnaklarını yesinler senin.çok güzel olmuş canım benim yaa özendim bende alıcam :kedi:

al cinim valla cok zevkli ilk aldıgım gun kac tane yaptım bilmiom görgüsüz gibi silip silip yaptımkaydirigubbakcemile3

ben toplam 50 verdim ilk aşama ama yani damya ve sıyırıcıyı 1 defaya mahsus alıosun disklerin tanesi 10 lira istedigini secip alırsın ben şimdi 1 tane aldım ama 2 tane daaa alcam bakimde iiice

setler falan vardı ondan mı aldın canım?ojesi de ayrı olamalı galiba bir az tuzlu ama değer buna çok beğendim diskleri iyi seçmek lazım tabi ama mesela french yaptıktan sonra siyahla o deseni yapsan uymuyor mu alttaki oje de öyle oje mi olmalı?

eeeeeeee anlamadım ben şimdi tam olarak
*bunları nasıl alıcaz?
* bi sürü model var bide anasını sattığım durmuyır yerinde beynim döndü?
* kapıda ödeme mi yoksa kredi kartı mı?

oje aslında normal ojeylede oluo ama hani eskiyo böyle yada koyu renk olanlarda oluo illa oje almak zorunda deilsin yani 1 diskte 5 desen fln var zaten yani oje almıyım diosan 25 lira verirsin ilk etapta 1 disk bide damga ve sıyırac
*bunları nasıl alıcaz?

siteden alıoz seker üzerine tıklarsan duruo kaydirigubbakcemile3
ödemede havaleyle bankadan havale edion 1 gun içinde elinde bugun ver yarın al

*bunları nasıl alıcaz?

ayy çok güldüm speedy çok güzel yazmışsın ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben iki disk alsam onların tanesi 10 tl mi?sıyraç bide bir şey diyodun onlar tek tek mi fiyatlı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…