Kendi yaptığınız tırnak desenleri

tırnaklar çok hoş gerçekten...

ama ben başka bişeye takıldım, chocolatestar.. yüzüğün çok güzelmiş, onun da bir resmini koyar mısın rica etsem
a.s.

tesekkur ederim canim... o benim soz yuzugum. 4,5 yillik, cok eskidi cizildi aslinda ama yasanmisliklar onu ozel kilan =) resmim albumumde var canim biraz silik ama:

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU - chocolatestar isimli kullanıcının Albümleri: Ich und mein Kaan - Resim

Canım son modeller harika olmuş opuyorumnanaktan

Tırnaklarını nasıl kesiyorsun video koyabilir misin?Yada anlatabilir misin?.Önceden tırnaklarımı oval kesip sonra törpülüyordum şimdi seninki gibi yapmaya çalışıyorum ama düzgün kesemiyorum..:gitme:

canim soyle soyliyim tirnaklarimi kesmiyorum... =D tirnaklarimin ustlerini hep duz bir sekilde tutmaya calisiyorum, tirnak dibime paralel olacak sekilde torpuluyorum sadece. tirnaklarim bir ay once kirildiginda yuvarlak kesip biraktim, kendileri uzarken tepeleri gittikce duzlesiyor tam tarif edemedim ama video koymaya calisirim...
bir de genis bir tirnak makasi al. ayak tirnaklari icin olanlardan. agzi olabildigince duz olsun. onunla bir hamlede kesip koselerini torpuyle yuvarlayarak benim seklimi elde edebilirsin =) ama dedigim gibi ben uzatmaya calistigim icin makasa hic elimi surmuyorum su aralar

Cevabın için çok tşk ederim cnm Şeniz
Dediklerini yapacağım inşallah senin tırnakların gibi olurlar boshayallersmile
Artık törpülerken eklediğin videoya bakarak törpü yapıcam sırnaşık şey
Yinede kesim için video çekersen sevindirik olurum aklinialirimsmile
Benimde düzensiz aslında uzatıyım biras boshayallersmile

çaklıt manikür seklin cok güzel
tam sevdiğim gibi.. en son eklediğin tırnak desenide cok değişik
boshayallersmile

cukulata sana bişey sorucam konuyla alakalı değil ama
nette kauki fırçalara bakıordumki snn fırca karsıma cıktı dısı pembe ve too face kabuki fırca yazmıssın
cok hosuma gitti nereden alabilirim acaba?
sen nreden ne kdra aldın ?

ben yurtdisindan almistim canim biraz tuzluydu... turkiye'de sephora'da var daha da tuzlu...
tavsiye etmiyorum canim git bodyshop firca al ucte biri fiyata, daha faydali olur =) iyi bir firca ama fiyatina degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…