• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

kokonun makkaşlarınıda özlüyoruz tabi . . .
rüzgar gibi geçti . . . :çok üzgünüm:

kokom Mavalanın tırnak eti çıkarıcısını aldım çok memnun kaldım çok . . . zemuszemus

sana bahsettiğim kuruduğunda koparma hadisesinden kurtuldum sertleşen tırnak etine sürüyorum bekliyorum iticisi var o itici cırt diye çıkarıyor deriyi :1ninca: dehşet ! opuyorumnanaktan

özgür ticaretin telefonlaru cevap vermiyor kokom bi bilgin var mı ?

öptüm .

kokom dün akşam bi de bi el piilingi buldum siteden ohaoldumsmile çok kolay ama müthiş sonucu vereliniortak onu paylaşiim seninle ;
1 kaşık toz şeker 1 kaşık z.yağı 2 damla limonu karıştırıp elimize piiling yapıyoruz . . .
sonuca inanamazsın . :asigim:

etkisi uzunda sürüyor . . . kaydirigubbakcemile4

bende bi sırrımı paylaşayım sizinle...geceden limon sürüp ellerime iyice masaj yapıp yatıyorum sabaha inanılmaz oluyor hem bembeyaz hemde yumuşacak....yerimseniben

oje1.jpg

tirnaklarim pek uzun deil..
malum oglumun altini aliyorum, hijyen acisindan..

tirnaklarima cok özenmem ama haftada 1 bakim yaparim.
tirnak etlerini temizleme.. törpü.. krem gibi.

bu da benim ev yapımı frenchim kaydirigubbakcemile2

ay arkadaşlar fotoğrafı tam ekleyemedim galiba. niye böyle çıktı ki?

Eklentiler

• $sp61398fcf4eca9c2f92759f3fe15c0ba9.jpg
    $sp61398fcf4eca9c2f92759f3fe15c0ba9.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 71
sabunum ele ne etki veriyor yumsakmı derimi soyuyor nası nası

canım malzemeler çok basit ve erişilebilir fakat sonuç bi okadar radikal . . .
dene ve gör . . . :jeyyar:

bende bi sırrımı paylaşayım sizinle...geceden limon sürüp ellerime iyice masaj yapıp yatıyorum sabaha inanılmaz oluyor hem bembeyaz hemde yumuşacak....yerimseniben

oje1.jpg

tirnaklarim pek uzun deil..
malum oglumun altini aliyorum, hijyen acisindan..

tirnaklarima cok özenmem ama haftada 1 bakim yaparim.
tirnak etlerini temizleme.. törpü.. krem gibi.

elinize sağlık çok şık . . .

bu da benim ev yapımı frenchim kaydirigubbakcemile2

ay arkadaşlar fotoğrafı tam ekleyemedim galiba. niye böyle çıktı ki?

ev yapımı ama oldukça başarılı . . .

teşekkür ederim sabun.
ben tırnak ucu bantlarını kullanamıyorum yalnız. boya yaparken kullandığımız kağıt bantları kavisli keserek kullanıyorum, hem daha iyi yapışıyor hem de daha ince olduğu için kullanışlı oluyor. tavsiye ederim hepinize.

ellerinize saglik arkadaslar...
askito, o pembe essence ojeyi ben cok begenmistim, ismi sparkling drama sanirim. sana da cok yakismis =) keske turkiye'de satilsa...

Benim tırnaklarım çok yavaş uzuyor ömrüm boyunca uzatsam uzamaz herhalde öle ve biçimsiz benim tırnaklarım hiç hoş durmuyo sadece rakı beyazı ve parlatıcı kullanıyorum 15 tatilde yaptırıcaktım güya ama uzamadı yine benim tırnaklar boshayallersmile boshayallersmile

Back