Kendi yaptığınız tırnak desenleri

bayıldım enfes olmuşlar özellikle sonlara doğru eklenenler

benimde kuzenim güzellik uzmanı acaba ona sölesemmi banada setten alsa CADIARZU

ama bnm tırnakların şekli pek hoş değil ve soyuluyor bu yüzden su anda çok kısalar ama kıskandım bnde yapcam:jeyyar::dance:

sanırım chocolatestar ın kendi blogunda yayınlanıyor daha fazlası

o yüzden ordan takip edenler var

bende blogunu ziyaret etmek isterim banada adres yollarmısınopuyorumnanaktan

çok guzel canım bişi sorcam yalnız dier fotolarada baktım neden tırnagının kenarlarına sürmüosun öyle daha hoş durmazmı böyle takma gibi duruyor

çok guzel canım bişi sorcam yalnız dier fotolarada baktım neden tırnagının kenarlarına sürmüosun öyle daha hoş durmazmı böyle takma gibi duruyor

kenarlarına suruyorum aslında her zaman? el alıskanlıgından hızlı surunce bir miktar bosluk kalabiliyor basparmakta

ay bu elma desen cok hos cok değişik yaa
almak istiyorum ama işte tırnaklarım cok cbk kırılıor
bunun kargosu gelene kdr ben tırnaklarımı keserim :/

wooow kelebek bayılırım cok hoşlar ya canım sen sadece desenlerimi onların özel ojesiyle yapıosun yoksa tırnagına sürdügünde o ojelerdenmi

wooow kelebek bayılırım cok hoşlar ya canım sen sadece desenlerimi onların özel ojesiyle yapıosun yoksa tırnagına sürdügünde o ojelerdenmi

desenleri bazen ozel ojeyle bazen normal ojeyle yapiyorum. alta surdugum herhangi bir oje. tek katta opak olan tum ojelerle desen yapilabiliyor...

daha önce göstermiştim fazla belli olmuyordu silik silik oluyordu ondan aordum canım opak derken anlamadım ya tek katta koyu olan ojelerdenmi bahsettin

canim renk olarak koyu degil ama altindaki tirnak cizgisini gostermeyen tam kapatici olan... ojeleri kapatici olsun diye kat kat sureriz ya, bazen ilk katta neredeyse seffaf gibidir... iste tek katta ne kadar kapaticiysa seffaf degilse o kadar iyi =)

Son düzenleme:
tırnaklar çok hoş gerçekten...

ama ben başka bişeye takıldım, chocolatestar.. yüzüğün çok güzelmiş, onun da bir resmini koyar mısın rica etsem
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…