- 18 Ekim 2008
- 1.628
- 377
- 688
- 39
- Konu Sahibi chocolatestar
evet ben yapiyorum ve yuzlerce kez bahsettim, biraz gerilere baksaniz yeterli olur...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya nasil yapiliyor bunlar, ilk siradaki pembeye bayildim :hulya:
bunlari sen mi yaptin baska siteden mi alinti?
canım bu arada daha önce mutlaka konuşulmuştur ama , hangi siteden alıyorsun bu ürünleri yurt dışı mı?
canim ozgurce pazarlama'dan aldim cogunu, bir de yurtdisindan ocnailart.com'dan aldim bazi diskleri. =)
bana da ozel msj atabilir misin ,tırnakların çok güzel olmuş :)))ben yaptim canim, benim blogum, ama linkini belli etmek istemedim, merak eden varsa ozel msj olarak yollayabilirim.
evet ben yapiyorum ve yuzlerce kez bahsettim, biraz gerilere baksaniz yeterli olur...
teşekkür ederim cnm, önceki 1-2 sayfaya baktım ama gözümden kaçmış sanırım kusura bakma yerimseniben
ben yaptim canim, benim blogum, ama linkini belli etmek istemedim, merak eden varsa ozel msj olarak yollayabilirim.
evet kayru haklısın, videosunu çekmeyi bırak makyaj bile yapmıyorum genellikle evdeyim. okul stresi beni biraz yordu, en büyük hobim tırnaklarım. yolluyorum blog adresimi.