• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

Frenchli tırnağa yapıştırılan küçük nazar boncukları nerde satılıyo kızlar bilen var mı??? Çok seviyorum ama ben antepte tırnak süsleri arasında aradım taradım bulamadım,deli olcam çok istiyorum yaaa
bakın şöyle işte

gorselresim016165524171.jpg

2 tırnağı elim bir kaza sonucu kırılmış üzgü insan olarak güzel tırnaklarına hem maşallah diyorum hemde süper:)olmuşlar iinat ettim kesmeyecem kırılanlar uzasın.

Frenchli tırnağa yapıştırılan küçük nazar boncukları nerde satılıyo kızlar bilen var mı??? Çok seviyorum ama ben antepte tırnak süsleri arasında aradım taradım bulamadım,deli olcam çok istiyorum yaaa
bakın şöyle işte

gorselresim016165524171.jpg

canım bildiğim kadarıyla o şekilde pek satılmıyor. ama ben kendim yapıyorum koyu mavi ,beyaz ve siyah oje ile ....yapımı çok kolay...istersen yazarım canım

heheh bunu da ben yaptımmm anaaamm beğenmezsenizz esirgemeyin lafınızı söleyinn canLarımmmkaydirigubbakcemile2

hatalar var belli oluyo zaten ama yavaş yavaş öğrencem işteeekaydirigubbakcemile3

iyi kötü yorumlarınıza açığım opuyorumnanaktan

bende4 sürekli nazar bncuğu ve çiçek deseni yapıyorum nazar boncuğumu beyaz ve koyu lacivert ojeyle çiçeklerimi de kırmızı beyaz pembe vb renklerle yapıyorum hatta şuan elimde var
cancu1723.jpg

arkadaslar fazla ilgilenemedim, ne guzel seyler paylasmissiniz, ellerinize saglik =) benim serce parmagimin tirnagi oyle bir kirildi ki, valla o uzayana kadar oje falan suremiyorum, uzatici bir cila alip guclendirmeye calisicam bakalim...

allahım ne marifetli hatunlarsınız siz ya, :1shok:
ben düz ojeyi bile sürmekte zorlanırım,
nazar boncuğunu yapayım demiştim de rezil olmuştum bikeresinde
bunlar birer sanat eseri!
alkisalkisalkis

allahım ne marifetli hatunlarsınız siz ya, :1shok:
ben düz ojeyi bile sürmekte zorlanırım,
nazar boncuğunu yapayım demiştim de rezil olmuştum bikeresinde
bunlar birer sanat eseri!
alkisalkisalkis

ebet . . .

burayı takip ettikten sonra ben çok daha dikkat eder oldum ellerime bi müddet sonra utanmaz foto bile eklerm du bakalım . . . :kahve:

Merhaba arkadaslar, coook uzun bir aradan sonra geri dondum... Mesajlarını okuyup geri donemedigim arkadaslar lutfen kırılmasın, kimseye küsmedim sadece okul, is ve tatil sonra yine okul ile cok mesguldum =)

Iste yaz boyunca yaptıgım birkac desen:

5a688046.jpg

e8562e82.jpg

0fc43c67.jpg

Merhaba arkadaslar, coook uzun bir aradan sonra geri dondum... Mesajlarını okuyup geri donemedigim arkadaslar lutfen kırılmasın, kimseye küsmedim sadece okul, is ve tatil sonra yine okul ile cok mesguldum =)

Iste yaz boyunca yaptıgım birkac desen:

5a688046.jpg

e8562e82.jpg

0fc43c67.jpg

coco süper !
bekliyoruz yenileri . . .
gittiğin dönemde inanır mısın bilmem ama hiç özenmedim bende tırnaklarıma . . .
yani yokluğun sakıncalı ! :gitme:

coco süper !
bekliyoruz yenileri . . .
gittiğin dönemde inanır mısın bilmem ama hiç özenmedim bende tırnaklarıma . . .
yani yokluğun sakıncalı ! :gitme:

canim benim =) bir ara bana da kirilmalarindan bikkinlik geldi, hele tam hepsi ayni boyda hah dedigimde kiriliyorlardi... simdi kollari sivadim, direk mavala urunleriyle bakiyorum tirnaklarima, artik uzasinlar =)

Back