• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

nası bakıyon bi anlat cocom
bide ürünleri tam adıyla yaz
aylardır uzatamıyorum
son koyduklarına bende bayıldım opuyorumnanaktan

sagolun arkadaslar =)

su andaki bakimim
mavala scientifique, sadece tirnagin ucuna suruluyor ve sertlestiriyor.
mavala ongle lisse, cukur dolgusu.
ilk firsatta mavala nail shield alip tirnagimi komple dis etkenlerden korumak istiyorum. ayrica sally hansen nail growth miracle tirnak uzatici da kullandim bir sure, yine uzama problemi yasarsam mavala'ninkini deniycem...

canım hani daha öncede anlatmıştım sana benim tırnak etlerim çok kuru ve o kuru kısmı ben dayanamayıp koparıyorum ve koptuğu dibi ise kanıyor çok kötü bi görüntü oluşuyor . . .

mavalada bu kuruluğun önüne geçecek iki ürün var kütikül giderici yani lakin fiyatı sıkı bi fiyat :1ninca: randıman alabilir miyim ne dersin alsam mı ? :1closedeyes:

canım hani daha öncede anlatmıştım sana benim tırnak etlerim çok kuru ve o kuru kısmı ben dayanamayıp koparıyorum ve koptuğu dibi ise kanıyor çok kötü bi görüntü oluşuyor . . .

mavalada bu kuruluğun önüne geçecek iki ürün var kütikül giderici yani lakin fiyatı sıkı bi fiyat :1ninca: randıman alabilir miyim ne dersin alsam mı ? :1closedeyes:

canim daha uygun fiyatli olanini al istersen, ama cok feci kuruysa daha pahalisini al... ben de kullaniyorum onu... =) nailactan di mi?

ben manikur yapiyorum ama tirnak etlerini kesmiyorum, zaten cok sagliksiz birsey bunu yapmak, arastirabilirsiniz... tirnagima yapilabilecek en iyi bakimi yapiyorum, tirnak etlerimin surekli saglikli ve duzgun durumda olmasina dikkat ediyorum... onlari kokten keserek enfeksiyon riski almak istemiyorum gunluk hayatta bu kadar kimyasalla hasir nesiriz zaten...
buraya kusurlariyla beraber net olarak cekilmis fotograf koyma sebebim fikir olsun diyedir, yoksa bu gune kadar duz oje bile sursem yolda durdurup ojemin markasini rengini, tirnaklarimin takma olup olmadigini soran kisi sayisi oldukca fazla...
bende kesmiyorum haklısın canım.hiç gerek buna...
açıkçası ilk baştaki zebra çalışmanı bende az beğenmiştim
ama sonrada tırnakların uzamış ve daha profesyonelleşmişsin.kaydirigubbakcemile2
tebrik ederim çok güzel çalışmaların :hulya:
ama baskıda hiç baskı gibi durmuyor ayrı bir mükemmellik var bu çalışmalarında :asigim:

emdev tesekkur ederim =) gercekten gittikce daha iyi ogrendim yapmayi... el becerisi gerektiriyor, bende dogustan olmadigi icin sure sure ogrendim =)

corelcim buradan sana en yakin mavala urunleri satan eczaneleri bulabilirsin:
Sante Kozmetik - Kozmetik Temsilciliği Bizim İşimiz

tirnaklarin kat kat ayriliyorsa, "mavala scientifique nail hardener" tirnak sertlestiricisini bir dene istersen. tirnaginin tamamina degil, sadece ucuna bir serit halinde suruyorsun, haftada iki sefer. sonra haftada bir, iki haftada bir ve ayda bir diye azaltiyorsun, cunku cok sertlesiyor. ben kullanmaya basladim 1 haftadir, gercekten sertlesme hissettim belirgin sekilde.

Sante Kozmetik - AYRILAN, KIRILAN tırnaklar mı?

ürünler pahalı ..
ama değer ..
buldum tatlım o siteyi ..
işe girince alacaklar listesine eklendi ..
teşekkürler paylaşımların için ..
opuyorumnanaktan

1fd2d2c6.jpg

offffffffffffffffffffffffff . . . :asigim:

kokom bak benim ürün bu !
alim mi ?

bahsettiğim gibi tırnak etlerim sert Çok üzgünüm çoook koparıyorum kanıyo senağlama tekrar yapılanıyo ama daha sert !

bunu sürerek önüne geçebilir miyim ne dersin ?

canim bununla tirnak etlerini nazikce cikarirsin ama mutlaka tirnak etine her gun surecegin ve nemli tutacak bir krem de al... iyi bir el ya da topuk kremi de ise yarar onemli olan o etlerin sertlesmesine izin vermemesi... ve sakin koparma sonra hep seytan tirnagi vs olarak sana geri donuyor =(

canim bununla tirnak etlerini nazikce cikarirsin ama mutlaka tirnak etine her gun surecegin ve nemli tutacak bir krem de al... iyi bir el ya da topuk kremi de ise yarar onemli olan o etlerin sertlesmesine izin vermemesi... ve sakin koparma sonra hep seytan tirnagi vs olarak sana geri donuyor =(

topuk kremi çok farklı bi fikir kokom yani topuk kremi alıp bunu elime tırnak etlerime mi uygulayayım ?

topuk kremi çok farklı bi fikir kokom yani topuk kremi alıp bunu elime tırnak etlerime mi uygulayayım ?

canim tirnak eti kremi diye sattiklari sey aslinda sertlesmis derileri yumusatan bir krem... yani dirsek ve topuklarin yumusasin diye surebilecegin herhangi bir kremi gunde iki kere tirnak ve tirnak etlerine surup iyice cekmesini beklersen, super nemli ve duzgun oluyorlar... ben sebamed'in el ve tirnak kremini aldim, tek farki keratinli olmasi ve tirnagi saglamlastirmasi, ama herhangi bir nemlendirici krem ise yarar, topuk kremi deme sebebim topuklarin da sertlesen bir yapisi olmasi... yani tirnak etini nemlendirmek sart ama bunu normal bir nemlendiriciyle de halledebilirsin bence =) bir de badem yagi surebilirsin... butun urunler asagi yukari ayni sey zaten =)

canim tirnak eti kremi diye sattiklari sey aslinda sertlesmis derileri yumusatan bir krem... yani dirsek ve topuklarin yumusasin diye surebilecegin herhangi bir kremi gunde iki kere tirnak ve tirnak etlerine surup iyice cekmesini beklersen, super nemli ve duzgun oluyorlar... ben sebamed'in el ve tirnak kremini aldim, tek farki keratinli olmasi ve tirnagi saglamlastirmasi, ama herhangi bir nemlendirici krem ise yarar, topuk kremi deme sebebim topuklarin da sertlesen bir yapisi olmasi... yani tirnak etini nemlendirmek sart ama bunu normal bir nemlendiriciyle de halledebilirsin bence =) bir de badem yagi surebilirsin... butun urunler asagi yukari ayni sey zaten =)

anladım kokom inan hiç aklıma gelmedi topuk kreminin tırnak etlerinede iyi gelebileceği . . . vazeline ne dersin peki ? acaba işe yarar mı vazelinde yopukları çok yumuşatan bi şi . . . ucuzda :1ninca: gamyoncuiremsu

zaten o bendeki tırnak etleri kopardığımdan setleşti :çok üzgünüm: mavalanın sitede de yazıyo ne kadar çok koparırsanız o kadar fazla sertleşir diyo :1ninca: ama öle ölü ölü tırnağımın yanında durmasına dayanamıyorum . . . bu durumu ortadan kaldırırsam yani bu deriler oluşmazsa tırnağımın yanında koparamamda . . . inşAllah mavala + topuk kremi ikilisi işime yarar . . .

yoksa mikrop kapmamam içten bile değil ! :a015:

anladım kokom inan hiç aklıma gelmedi topuk kreminin tırnak etlerinede iyi gelebileceği . . . vazeline ne dersin peki ? acaba işe yarar mı vazelinde yopukları çok yumuşatan bi şi . . . ucuzda :1ninca: gamyoncuiremsu

zaten o bendeki tırnak etleri kopardığımdan setleşti :çok üzgünüm: mavalanın sitede de yazıyo ne kadar çok koparırsanız o kadar fazla sertleşir diyo :1ninca: ama öle ölü ölü tırnağımın yanında durmasına dayanamıyorum . . . bu durumu ortadan kaldırırsam yani bu deriler oluşmazsa tırnağımın yanında koparamamda . . . inşAllah mavala + topuk kremi ikilisi işime yarar . . .

yoksa mikrop kapmamam içten bile değil ! :a015:

canim etlerini nolur hic koparma sen kopardikca ne tirnak duzgun uzuyo ne guzel gozukuyo ne saglikli oluyor... biraz kendi haline birak bak vucut kendini nasil toparliyor... annem tirnak etlerini hep keser kadinin tirnaklari resmen parca parca kopmaya basladi, cok zarar gordu tirnaklari, ben hep kesmek yuzunden oldugunu dusunuyorum. benim yaptigim sey bir krem surup diger elimin bas parmaginin tirnagiyla geriye itmek. vazelin bence olur ama vazelin biraz yapis yapis geliyor bana, onun yerine tirnagimin emebilecegi su bazli krem suruyorum. vazelin sonucta petrol urunu, zarar vermiyor ama emilmiyor da =)

Back