• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

İletişim, Tırnak Süsleme, Konad Nail Art

arkadaslar, ben bu siteden ulastigim telefon numarasiyla edindim, ama once arastirma yapin, "konad nail art" diye ararsaniz bir suru disk ve onlarin numaralarini bulabilirsiniz... sonra telefonla gorusun, dilerseniz havaleyle dilerseniz bire bir ziyaret ederek alabilirsiniz... guvenilir kisiler, ben cok alisveris yaptim.

Konad

bir de burada bazi hazir setler var, dilerseniz bunlardan da alabilirsiniz, kendi ozel ojesi ve damgasi gerekiyor, her oje net bir sekilde cikmiyor cunku, siradan siyah ve beyaz ojeler cok sulu ve ince kaliyor. bazi metalik ojeler guzel sonuc veriyor ama.

coco gülüm nerelerdesin hiç makyaj eklemiyorsun yarışmaya da katılmadın unuttun bizi:((((((((

1-34.jpg

ay super olmus bu cok begendimmm:delphin:

ilarzum haklisin valla darilma... unutmadim sizi biraz yogun geciyor gunler umarim en kisa zamanda yeniden yarismalara vakit ayiririm =)

DSCN4662.jpg

Ayyyy bunlar çook züpper baştan beri hepsine baktım elinize sağlık kızlarr.Böyle şeylerde warmış yeni öğrendim walla.Hemen parfümerilere falan bakmam lazım bulamazsam nette satışları başlamış ordan bulurum.Bide bunların ojeleri özelmi? normal ojemizle olmuyo galiba dimi?

tesekkur ederim arkadaslar... nerede satildigini, nasil yapildigini, ojesini falan merak eden varsa lutfen ilk sayfalara bir goz atsin, detayli bilgi yer aliyor orada... =)

cok tesekkur ederim arkadaslar =)

whiterosecum, canim tirnak damgasiyla yaptim, keske elimle yapabilecek kadar yetenekli olsam...

gurbaacim evet hazir metal diskler ve ozel damgayla yaptim, ozgurce pazarlama diye arat google'da, kore'den ithal eden firma, ben telefonla konustum gidip kisisel olarak aldim ama havale yapinca adresine de gonderiyorlar...

ilarzucum sally hansen'in daha uygun fiyatli ve daha cok cesitli urunleri var, eczanelerde bulabilirsin... tirnak uzatan var, kirilmayi engelleyen var, soyulmayi engelleyen, sararmayi engelleyen... cesit cesit =) ben almayi dusunuyorum bir tane ojeyi koruyan...

ozgurcepazarlama diye google da aratip telefonla gorusun. havaleyle gonderiyorlar.

ihtiyaciniz olan her seyi gonderiyorlar, once telefonla konusup bilgi alabilirsiniz, cok iyi bir kadin, ailecek bunlarin ithalatini yapip satiyorlar...
ozel oje 10 lira, disklerin tanesi 10 lira, damga 15 lira...

daha once bir suru bilgi vermisim arkadaslar ama bir kez daha toparlayip yazicam vaktim olunca...

DSCN4676.jpg

Yeni bir seyler ekledim, uclarini boyle yapmaya "keskin french" deniyor, son zamanlarda favorim. Ucgenin sivri kismina da birer tas yapistirinca cok hos oluyor bence. Ben de kendi capimda denedim...

Back