• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

Ya bu başlığa hep gözüm takılıyordu ama her açışımda birşey oluyordu, bir türlü bütün sayfalarına bakamamıştım. Çok güzel olmuş hepsi. Özellikle de son siyah gri olan. Nefis. Choco ellerine sağlık, bayıldım. a.s.
Ya ben tırnaklarıma bu kadar düşkün olduğum halde nasıl kaçırmışım bu damga yöntemini. :olmaz:
Şimdi Türkiye'de değilim ama ya eşimden rica edeceğim gelirken getirmesini ya da artık dönüşü bekleyeceğim. Aslında burda da bir sürü dükkanlar var sırf tırnak deseni yapan. Nasıl yapıyorlar diyordum. Bir kısmı takma tırnak biliyorum ama otobüste filan görüyordum bayanları kendi tırnakları, böyle desenli. Demek ki sırrı buymuş. kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler. opuyorumnanaktan

tinkerbelle bence yurtdışında daha rahat bulursunn.türkiyeyede yurtdışından geliyordur daha önce ebaydada ggdede gördüm benzer setler

Canım eminim öyledir. Dedim ya burda bu iş için özel dükkanlar var ve hepsi takma değil gördüklerimin. Demek ki yöntem buymuş. Ama hiç parfümerilerde dükkanlarda görmedim. Arayacağım yine de.

bunuda ben yaptım beceriksizim ama olsunn yaptımm:)

dsc00090yti.jpg

enteresan şirin . . .

şakkıdı

canim bu ojeleri nerden aldin???

amerika'dan ismarladim canim, Head2Toe Beauty Store - Hair Care, Nail Care, Skin Care, Salon Furniture & Equipment =)

kızlar hepsini tek tek inceledim ama bu süper olmuş yaa tebrik ederim seni arkadaşım.siyahı cok severim zaten buda cok hoş görünüyor.:nazar:alkisalkisalkis

sagol canim =) aslinda siyah degil ama cok koyu yesil, siyah gibi duruyor =) ben boyle alisilmadik renkleri surmeyi cok seviyorum =)

chocolate bu son yaptığına bayıldımmm süperr yaaaaa :asigim::asigim::asigim:
tırnakların da çok güzel gözüküyor ayrıca :nazar:
zor mu bunları yapmak cnm?birde nerden alıyorsun bu damgaları?

Back