• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

cok tesekkur ederim arkadaslar, yorumlarinizi yeni gordum =)

sabuncum, tesekkur ederim... tirnaklarima cok iyi davranmaya calisiyorum, onlar da sagolsun bana karsiligini veriyor =) derilerini duzenli olarak nemlendiriyorum, bir de surekli oje sure sure ogrenmeye basladim artik =) bir de biraz param olsun, cam torpu alacagim kendime... metal gibi degil, tirnaklari hirpalamiyor =)

=)

denizciğim ben porselen törpünün daha olumlu sonuç verdiğini duydum senin trnakların, emeğin bunu hak ediyor diyorum opuyorumnanaktan yıkanabilmesi ve ömürlük olması bakımından benimde çok istediğim bir törpü türü . . .

DSCN4518.jpg

allaaaammmmm . . . :asigim:

canim benim cok sagol, ikinci cam torpumu aldim bugun 3 liraya eminonu'nden... ilkine o kadar para verdikten sonra yanlislikla ustune oturup kirdim =) hep tecrube iste simdi kalin ve buyuk bi torpu aldim. benim tirnaklarimin sorunu son zamanlarda fazla sert ve saglam oldular artik esnemiyorlar ve bir bakiyorum bicakla kesilmis gibi bir parcasi ucup gitmis... o yuzden simdi hepsini biraz kisalttim =)

Ben mi çok abartıyorum yoksa gerçekten öyle mi bilemedim..Bence tırnaklar bu kadar ön plana çıkarılacaksa bakımıda en iyi şekilde yaptırılmalı.Desenler renkler çok güzel.Ama bazı resimlerde tırnaktaki desenden çok bakımsızlık öne çıkıyor.Yanlış anlamayın lütfen sadece görüşümü söyledim.. :uhm:

Canım burada kimse benim ellerim çok bakımlı, tırnak desenlerinde de ustayım demiyor.
Allah aşkına en bakımlı insan bile bazen bakımsız olamaz mı ?
Topiğin amacı tırnak desenlerini paylaşmak, tırnak sağlığını göstermek değil bence.
Gözünüze hoş görünmüyor olabilir, buna saygı duyarım. Ama insanlardan her zaman süper olmalarını da beklememek lazım.

Canım bak ben özellikle belirtdim.Tırnaklar bu kadar ön planda tutulacaksa bakımıda her zaman yapılmalı dedim.Desenlere renklere birşey dediğim yok.
Herkesin kendi fikri öyle değil mi ?

Canım ben sen desenlere, renklere bir şey diyorsun demedim ki.
Ayrıca fikrine saygı duyuyorum dedim.
Sen her zaman tırnakların bakımlı olabileceğini düşünüyor musun ?
Açıkçası ben düşünmüyorum.
Ben senin fikrin üzerine kendi fikrimi söyledim, sana karşı çıkmadım ki...

Ama bak yine anlaşamıyoruz :)
Aslında söylemeye çalıştığım şey çok basit.
Bu sadece tırnak için geçerli değil.Herhangi bir şeyi ön plana çıkarıyorsak o her zaman bakımlı olmalı.
Ben şimdi manikürsüz tırnağıma oje sürüpte bakın buda benim tırnağım diye buraya koymam.
Bu her şey için geçerli sadece tırnak için değil.

Ben seni anlıyorum canım.
Ben de diyorum ki, sen öyle düşünüyorsun tamam, saygı duyuyorum.
Ama bence her zaman her yerinin bakımlı olması mümkün değil.
Mesela ben makyaj videoları çekiyorum, yüzümde sivilce var diye video çekme demeye benziyor bence.
Ben seni ikna etmeye çalışmıyorum,edemem de, sen de beni ikna edemezsin.
Saygı duyalım birbirimize, fikrimize de...

ben manikur yapiyorum ama tirnak etlerini kesmiyorum, zaten cok sagliksiz birsey bunu yapmak, arastirabilirsiniz... tirnagima yapilabilecek en iyi bakimi yapiyorum, tirnak etlerimin surekli saglikli ve duzgun durumda olmasina dikkat ediyorum... onlari kokten keserek enfeksiyon riski almak istemiyorum gunluk hayatta bu kadar kimyasalla hasir nesiriz zaten...
buraya kusurlariyla beraber net olarak cekilmis fotograf koyma sebebim fikir olsun diyedir, yoksa bu gune kadar duz oje bile sursem yolda durdurup ojemin markasini rengini, tirnaklarimin takma olup olmadigini soran kisi sayisi oldukca fazla...

ben manikur yapiyorum ama tirnak etlerini kesmiyorum, zaten cok sagliksiz birsey bunu yapmak, arastirabilirsiniz... tirnagima yapilabilecek en iyi bakimi yapiyorum, tirnak etlerimin surekli saglikli ve duzgun durumda olmasina dikkat ediyorum... onlari kokten keserek enfeksiyon riski almak istemiyorum gunluk hayatta bu kadar kimyasalla hasir nesiriz zaten...
buraya kusurlariyla beraber net olarak cekilmis fotograf koyma sebebim fikir olsun diyedir, yoksa bu gune kadar duz oje bile sursem yolda durdurup ojemin markasini rengini, tirnaklarimin takma olup olmadigini soran kisi sayisi oldukca fazla...

ŞenizŞeniz bayılıyorum sana chocummm

ah bende uzatabilsem keşketırnaklarımı. biraz uzasınlar kağıt gibi kırılıyorlar.takma tırnakta çok doğal gelmiyor bana ya.tak çıkart tak çıkart. ama protez tırnaklar var annem yartırmıştı sonra çıkarttırdı. kendi tırnakları zaten takma gibiydi.ne vardı tırnaklarım onunkine çekseydi sanki. ama kızımınki anneme çekmiş parmak yapısı olarakta.
artı ben hergün sil sür (abdestten dolayı) yapamıyorum. birde tırnaklarım zaten zayıf asetonla iyice cılızlaşıyor. ama hayranlıkla bakıyorum uzun ve güzel tırnakları olanlara!!!...kaydirigubbakcemile5

ayyy bayıldımmm hepsi çok güzel. bende alınacaklar listesine koydum böyle bir set. ama becerebilirmiyim bilmiyorum.rengarenk tırnaklar ayy çok güzel. ellerinze sağlık kızlar

tşkler cnmm. seninkilerin yanında acemi işi ama. olsunn sayende cnm çekti:) ilk fırsatta bende damga seti almalıyım. parmaklarımda köfte gibi çıkmış:))) cep tlfonuna soktum nerdeysee:) aslında sivri yorumları görünce korktum şimdi ters ters bakımsız bakımsız derler üzülürüm diye:))

çok güzel olmuş annanem. :1hug:

kendim hiç yapmam ama bu da yetenek gerektiren bişey ojelerle zevkine göre böyle tırnakları süslemek. senin de ellerine sağlık chocolatestar yerimseniben

Back