- 18 Ekim 2008
- 1.628
- 377
- 688
- 39
- Konu Sahibi chocolatestar
napim kuzum bi tek o vardi etrafta tutacak =D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tesekkur ederim arkadaslar, yorumlarinizi yeni gordum =)
sabuncum, tesekkur ederim... tirnaklarima cok iyi davranmaya calisiyorum, onlar da sagolsun bana karsiligini veriyor =) derilerini duzenli olarak nemlendiriyorum, bir de surekli oje sure sure ogrenmeye basladim artik =) bir de biraz param olsun, cam torpu alacagim kendime... metal gibi degil, tirnaklari hirpalamiyor =)
=)
ben manikur yapiyorum ama tirnak etlerini kesmiyorum, zaten cok sagliksiz birsey bunu yapmak, arastirabilirsiniz... tirnagima yapilabilecek en iyi bakimi yapiyorum, tirnak etlerimin surekli saglikli ve duzgun durumda olmasina dikkat ediyorum... onlari kokten keserek enfeksiyon riski almak istemiyorum gunluk hayatta bu kadar kimyasalla hasir nesiriz zaten...
buraya kusurlariyla beraber net olarak cekilmis fotograf koyma sebebim fikir olsun diyedir, yoksa bu gune kadar duz oje bile sursem yolda durdurup ojemin markasini rengini, tirnaklarimin takma olup olmadigini soran kisi sayisi oldukca fazla...
bunuda ben yaptım beceriksizim ama olsunn yaptımm:)