tesekkur ederim arkadaslar... hacercim cok haklısın, buradan kimseyi kastetmiyorum ama markette falan her yerde herkes tırnaklarımı nasıl yaptığımı soruyor, oje numarası istiyor vs... hiçbir şikayetim yok tabi seve seve söylüyorum soranlara ama iyi niyetle bakmamış biriyle de karşılaşmış olabilirim arada =)
ilarzum teşekkür ederim, bu sefer biraz aceleye geldi biraz kusurlu oldu ama olsun, idare edicek artık =)
bebişim ben tepkimi kaba yorum yapan kişilere yaptım. yani sonuçta başlarda da bu kadar uğraşıyordum ama çok düzgün süremiyordum. süre süre alıştım. tepki göstermemdeki sebep "becerememişsin" tarzındaki yorumlaraydı çünkü ben hiçbir zaman burada çok iyi oje sürerim iddiasıyla koymadım resim, aksine herkes yaptıklarını iyi kötü olsa da paylaşsın diye teşvik ettim. tabi ki herkes asla beğenmek zorunda değil. ben bunları fikir olsun diye koyuyorum. çoğu insanda yeşil, mavi ojelere karşı bir ön yargı var, bunu kırmak istedim. tercih etmemek başka ama iğrenç diye kesip atmak başka, ben biraz alışmadığımız şeylerin de güzel olabileceğini göstermek istedim. tepkim ön yargıyla hareket edilmesineydi, beğenilmemesine değil =) narçiçeği renginde bir tane yapmıştım üzerinde siyah çiçekler ve bir tane pırlanta olan, biraz gerilerde olması lazım...
teşekkür ederim eylülcüm =) zeynep, arztez'in yaptıklarına ben de bayılıyorum çok haklısın...