• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

DSCN4546.jpg

tirnaklarima nazar degdi, bugun sag elimin iki tirnagi durup dururken kirildi... =( neyse Allah baska dert vermesin, biraz torpuledim kirilan yerleri... zaten 10 gun kadar buralarda olmayacagim, dondugumde umarim duzelmis olur tirnaklarim =)

DSCN4546.jpg

tirnaklarima nazar degdi, bugun sag elimin iki tirnagi durup dururken kirildi... =( neyse Allah baska dert vermesin, biraz torpuledim kirilan yerleri... zaten 10 gun kadar buralarda olmayacagim, dondugumde umarim duzelmis olur tirnaklarim =)

Şahane olmuş chocolate,şu saatte oje süresim geldi-tatlicadiarzu-

Kırılmaya karşı boncuğunu da yolluyorum:nazar:opuyorumnanaktan

desenler gerçektende çok hoş bende bu işin uzmanı olan arkadaşımdan yani bu işi yapan bir arkadaşımdan teknikler öğrenmiştim ama artık evliyim yemek filan temizlzik derken oje sürmüyorum birde namaz kılınca olmuyo.

neyse konu sahibi arkadaşım bir kaç kişi kötü demiş tepki göstermişin biride tırnak etlerine ojeyi fazla yaklaştırma demiş tepki göstermişsin herkez herşeyi beğenmek zorunda değil.bencede ilk resimlerde tırnak etlerine sürülmüş ve kuurmuş hafif soyulmuş kötü görünüyo gerçektende ama sonlara doğru düzelmiş o görüntüler.

bende ençok narçiçeği rengini seviyorum o renklerdede oje varmı birde o rengi dene benim favori rnengimdir.

Denizcimm çok şeker olmuş bu desen de, renklere bayıldımm
Maşallah kuzucum, ben nazara inanır oldum artık
Makyaj videosu çekmeye başladığımdan beri kirpiklerimin yarısı döküldü desem anlaşılırım sanırım mafoldumben

:nazar: :nazar: :nazar:

DSCN4546.jpg

bu çok güzel olmuş çiçeğim yazlık gibi ferahlık veriiii

bunlar çok güzelll ama ben becerilir miyim bilmiyorumm hele o atamızın imzası var yaaa ufff
muhteşem ötesi
bende ancak nazar boncuğu yapabiliyorum ehhehehkaydirigubbakcemile2

tesekkur ederim arkadaslar... hacercim cok haklısın, buradan kimseyi kastetmiyorum ama markette falan her yerde herkes tırnaklarımı nasıl yaptığımı soruyor, oje numarası istiyor vs... hiçbir şikayetim yok tabi seve seve söylüyorum soranlara ama iyi niyetle bakmamış biriyle de karşılaşmış olabilirim arada =)

ilarzum teşekkür ederim, bu sefer biraz aceleye geldi biraz kusurlu oldu ama olsun, idare edicek artık =)

bebişim ben tepkimi kaba yorum yapan kişilere yaptım. yani sonuçta başlarda da bu kadar uğraşıyordum ama çok düzgün süremiyordum. süre süre alıştım. tepki göstermemdeki sebep "becerememişsin" tarzındaki yorumlaraydı çünkü ben hiçbir zaman burada çok iyi oje sürerim iddiasıyla koymadım resim, aksine herkes yaptıklarını iyi kötü olsa da paylaşsın diye teşvik ettim. tabi ki herkes asla beğenmek zorunda değil. ben bunları fikir olsun diye koyuyorum. çoğu insanda yeşil, mavi ojelere karşı bir ön yargı var, bunu kırmak istedim. tercih etmemek başka ama iğrenç diye kesip atmak başka, ben biraz alışmadığımız şeylerin de güzel olabileceğini göstermek istedim. tepkim ön yargıyla hareket edilmesineydi, beğenilmemesine değil =) narçiçeği renginde bir tane yapmıştım üzerinde siyah çiçekler ve bir tane pırlanta olan, biraz gerilerde olması lazım...

teşekkür ederim eylülcüm =) zeynep, arztez'in yaptıklarına ben de bayılıyorum çok haklısın...

DSCN4546.jpg

ben bu pnbenin markasını numarasını istiyorumsenağlama böyle pembe istiyorum bendee...
canım ellerine saglık.. hepsine baktımda en cok buna bayıldım bide son siyah yaptıgına.....Şeniz

ben bu pnbenin markasını numarasını istiyorumsenağlama böyle pembe istiyorum bendee...
canım ellerine saglık.. hepsine baktımda en cok buna bayıldım bide son siyah yaptıgına.....Şeniz

canım ben bu pembeyi amerika'dan ısmarlamıştım, markası china glaze, rengin adı "second-hand silk" istersen eBay'den bir aratabilirsin...

Bütün sayfaları tek tek gezdim hepsi harika olmuş...
Ama son sayfalardaki mavi ile koyu yeşil olana bayıldım...:lepi:
Bu arada tırnaklar da git gide uzamış, desenler daha hoş durmuş...kaydirigubbakcemile5
Emeklerine sağlık canım...a.s.

sagolun arkadaslar... sineks'cim desenleri hazır kalıplarla yapıyorum... bu arada tatilde birkaç tırnağım daha kırıldı =( şimdi kısalar...

Back