• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

ya birisi çekecek ya da kamerayı sabitleme gibi bir imkansızlığı başaracaksın :gitme:

simdi kardesim ceksin diycem ama gulmekten oluyor yaptigim bos islere =DDD
gecen gun guzel bir acida sabitlemeyi basardim ama her taraf oje aseton pamuk oluyor ben calisirken cazip bir goruntu olur mu emin olamiyorum =D

simdi kardesim ceksin diycem ama gulmekten oluyor yaptigim bos islere =DDD
gecen gun guzel bir acida sabitlemeyi basardim ama her taraf oje aseton pamuk oluyor ben calisirken cazip bir goruntu olur mu emin olamiyorum =D

kaydirigubbakcemile3 canım olsun yahuu
işin aslında nasıl olduğunu görsün herkes
her güzelliğin bir bedeli var, bunun bedeli de ojeler, asetonlar, pamuklar değil mi fisfisfis

evet yine yeni bir desen:) çok beğendimmm. en güzellerinden biri bu.zaten koyu ojeleri daha çk seviyorum ben:) ellerine sağlık desen güzel renkler güzel eller tırnaklar maşallahh:)

DSCN4518.jpg

işte bu süper delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bayıldım yine yaaaaa :kedi:

Ablacım hepsi süper :)
Lütfen "çok" yakında video gelsin,heyecanla bekliyorum...
[Ben tırnaklarımı yiyorum,fakat 2 gün kadar yemedim. Çatlıyorum şu an... Belki özenirim de bugün de yemem,yarın de yemem :F ]

sagolun arkadaslar aksam bir geldim bir suru yorum, cok mutlu oldum begendiginize cok sevindim =)))

secretwords'cum, yeme guzel tirnaklarini... ben tirnaklarima neler yapardim, bir koseye takilsin hemen elimle soyardim tirnaklarim kisacikti uzatmayi dusunemiyordum bile... sonra kendimi tuttum... sen de tut kendini, hirsini tirnaklarindan alma... onlar guzel olursa sen de kendini daha bakimli daha mutlu hissedersin =) her agzina goturdugun zaman bunu hatirla, sadece oje surmek icin degil, guzel tirnaklara sahip olmak icin bunu aklindan cikarma hep kontrol et kendini... bir sure sonra geciyor =)

Tatlım bayıldım demekkk azzz olur yaaa ne diyeceğim bilemiyorum ellerin tırnakların zaten bır harıka tarzının hayranı oldumm sen daha umarım koyarsı bu damgadan cok aradım bulamıyorum arada bır bılgılendırır msn nasıl yapılıyor fln???:uhm:

(mükkemmmellsinnnn canım)a.s.

Back