• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

sabuncum cok sagol =)

surmeli canim oncelikle biraz pratik yapmak gerekiyor, surdukce alisiyor insan... sonra tirnak etlerine degdirmeden surmek icin ilk kati ozensiz ama tirnak etinden yukarida suruyorum... ikinci kati daha duzgun, ortadan ve tirnagimin kokune daha cok yaklastirarak suruyorum. ellerimin bas parmaklarini surmeyip en sona birakiyorum ki tasan kisimlari cabucak alabileyim diye... en son olarak once sol elimle, o da kuruduktan sonra sag elimle bas parmaklari surup tamamliyorum. en cok ise yarayan parmagin sol elinin basparmagi olacak o yuzden onu sona birakmani tavsiye ediyorum =) ayrica once alta bir kat cila surersen oje daha temiz surulur ve tirnaklarin leke olmaz =)

sagol leopardess'cim =)

bu resimde desen yok ama ojenin rengini cok begendigim icin koymak istedim...

DSCN4321.jpg

sagol leopardess'cim =)

DSCN4321.jpg

anammmmmdelikafadulden
bayildim ben bu ojeyede tirnaklaradadelikafadulden hangi markanin ojesi buuu nosunu falan werinmiii
ya benim tirnaklarim düzgün uzuyor birde hemen kiriliyor ne yapmam lazim denizcim?

anammmmmdelikafadulden
bayildim ben bu ojeyede tirnaklaradadelikafadulden
ya benim tirnaklarim düzgün uzuyor birde hemen kiriliyor ne yapmam lazim denizcim?

sagol canim =) aslinda simli yarin gun isiginda cekeyim, muhtesem bir rengi var =) amerikadan ismarlamistim, gelmesini beklerken orta yerimden catladim resmen =)

canim tirnaklarin duzgun uzuyorsa cok sanslisin, kiriliyor mu yoksa uclari mi soyuluyor? no breakage/ no splitting/ fast growth gibi bakim cilalari var. buyuk ihtimalle orada da satilir, ben sally hansen marka kullaniyorum. su adrese bakmani tavsiye ederim:
SALLY HANSEN - NAGELVERZORGING - HANDVERZORGING - NAGELS - VOETVERZORGING

once tirnaklarinin ihtiyacina gore bir cila secip kullan, problemler azaldiktan sonra normal koruyucu bir cila surebilirsin. metal torpu kullanma, kagit ya da kristal bir torpu al, duzenli olarak torpulemeyi ihmal etme. torpuledikce tirnaklar gucleniyor ve daha saglikli oluyor. =)

=) senden daha guzelini bekleriz...

canım hanımefendiliğini bu dehşet ucuz yorumda bile bozmamışsın . . . :asigim:

sagol leopardess'cim =)

DSCN4321.jpg

denizciğim önce o kadar sağlıklı görünüyor ki . . . sonra zaten çok güzel çok şık . . .
renk ise gerçekten çok farklı . . .

Bende özellikle seni takip ettikten sonra koparmıyorum kuruyan derileri :1ninca: yumuşak bu deriler için tasarlanmış bir törpü ile idare ediyorum . . .

cok tesekkur ederim arkadaslar, yorumlarinizi yeni gordum =)

sabuncum, tesekkur ederim... tirnaklarima cok iyi davranmaya calisiyorum, onlar da sagolsun bana karsiligini veriyor =) derilerini duzenli olarak nemlendiriyorum, bir de surekli oje sure sure ogrenmeye basladim artik =) bir de biraz param olsun, cam torpu alacagim kendime... metal gibi degil, tirnaklari hirpalamiyor =)

chechen'cim, yengec'cim cok tesekkur ederim begendiginize cok sevindim =)
yengec, sen de mi yengec burcusun benim gibi? =)

Çaklıtım ben ki asla oje sürmeyen insan, bu topiğe her girişimde, senin tırnakları, desenleri her görüşümde bir heves oje sürmek istiyorum.

Çok beğeniyorum yaptıklarını çoook. Ellerine, emeğine sağlık opuyorumnanaktan

cok tesekkur ederim arkadaslar, yorumlarinizi yeni gordum =)

sabuncum, tesekkur ederim... tirnaklarima cok iyi davranmaya calisiyorum, onlar da sagolsun bana karsiligini veriyor =) derilerini duzenli olarak nemlendiriyorum, bir de surekli oje sure sure ogrenmeye basladim artik =) bir de biraz param olsun, cam torpu alacagim kendime... metal gibi degil, tirnaklari hirpalamiyor =)

chechen'cim, yengec'cim cok tesekkur ederim begendiginize cok sevindim =)
yengec, sen de mi yengec burcusun benim gibi? =)
evet canım bende yengeç eşimde yengeç o yüzden 2yengeç :)

hacercim cok sagol =) valla sure sure insan oje bagimlisi oluyor =) ben de kirk yilda bir surerdim, simdi ojesiz gunum yok...

yengeccim benim de nisanlimin yukseleni yengec =)

hepsi birbirinden iilginç ve güzel chocolatestar ...kırmızı parlak ojede çok zarif ve asil duruyor benimde favori renklerimdendir...opuyorumnanaktan

Back