- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
bayıldım canım hem çok doğal hemde dudakların harika ...
sagol tatlım bende genelde bu tonları seviyorum ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayıldım canım hem çok doğal hemde dudakların harika ...
amanınn hoşgeldin gülümmmm nihayet bitmiş çiçeğim yaa sevindimmm
kıss bırak o pisin dudağını sen benimkilere baakkk:roflol::roflol:
senin kadar olamaz patoşum ...ben seninkilere hastayımmm..
kalın göstermek için yaptıgın makyaj cok güzel olmuskaydirigubbakcemile5
dudak resmi çekemedim canım burda hazır benim dudaklar var ...hemde orjinallllllllllllllll bebişimmmmmmmmmmnaniknanik
maşşallahh maşşşallahhhh harika bayıldım patoşum....
dudak resmi çekemedim canım burda hazır benim dudaklar var ...hemde orjinallllllllllllllll bebişimmmmmmmmmmnaniknanik
aman amannn patoşşşş kıssss sen ne koyuyon anam dudaklarını böle ayıp ayıp bizim de iki mısmıl dudaamız var onu da çekincemizden koyamıcaz haa ayıp ayıp gıı insanların şevkini kırıyorsun yaaakafamçokkarıştı
maşallah bebişim çok şekilli dudakların var her azman sölemişimdirŞeniz
ay allah seni ya seviyonmu sövüyonmu belli değil.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yinede sağol ....koymam hayatım bi daha
aaaaa kız aşkolsun heeee ne sövmesi anam yaa bayıliimmm senin dudakaklara ben koy da gözümüz göynümüz açılsın çiçeemmm
kendinden çerçeveli dudaklımmm
yok kız koymucam koyunca rakdaşın birisi demişki dudaklarını kalın gstermek için yaptığın makyaj çok güzel olmuş demiş..... :roflol: :roflol: :roflol:
ama kalitesi düşüyor dudaklarımınnnnnnnnnn
buda benmm dudağmm
woow süper görünüyorsun arkadaşım boşver başkalrını biz biliyoruz bunun orjinal olduğunu tatlummmm....