YUHANNA PARLATICILARIN HANGİ MARKA?a.s.
canım bu taktıgını goz onunde bulunduracağım, gercı bende resmını ekledım dudaklarımın , benım ust ıcın ne yapmam gerek, Allahtan hıc yokmus gıbı durmuyor ama alt bıraz köfte benımkaydirigubbakcemile3 aslında ben goz makyajına agırlık verdıgım ıcın dudaga pek dokunamıorum, o pembe maybellıne , ama daha doal bı renk olsun ıstıorumYuhanna ve okypete dudaklarınız süper!! Zaten şekil ve dolgunluklar dudak makyajına çok elverişli...
Bu arada arkadaşlar, dudaklarınızı dolgun göstermenin bir yollunu söyleyeyim:
dudaklarınızın rengine bir dudak kalemiyle dudak çevrenizi çizin, bu dudak şeklinizi daha belirgin ve dudağınızı dolgun gösterecektir... sonra üzerine parlatıcı veya dudağınıza yakın renkte lip-gloss uygulayın farkı hissedeceksiniz...dudağa yakın renklerde lip-glosslar, dudakları olduğundan daha dolgun gösterir bunu unutmayın...
canım bu taktıgını goz onunde bulunduracağım, gercı bende resmını ekledım dudaklarımın , benım ust ıcın ne yapmam gerek, Allahtan hıc yokmus gıbı durmuyor ama alt bıraz köfte benımkaydirigubbakcemile3 aslında ben goz makyajına agırlık verdıgım ıcın dudaga pek dokunamıorum, o pembe maybellıne , ama daha doal bı renk olsun ıstıorum
Canım bence süper güzel dudakların var .Çok güzel görünüyorlar .Zaten senin diğer fotolarına baktığımda ilk dikkatimi çeken dudaklarının güzelliği olmuştu .Herkes böyle dudakları olsun ister ama herkesin olamaz .Sevgiler canım ....a.s.bu arada alıntı bile yaptığınız bölümde sorunu yazmıştım. onu okumadığınızı hiç sanmıyorum. çatlak mı diye soruyorsunuz ve ben zaten belirtmişim..amaç belli.. bilhassa yazılmış bir yazı.
bu arada okypete kırmızılı rujuna bayıldım resmen çok yakışmış güle güle kullan biz kullanamicaz ama gözüm 2 ytllik parlatıcılarda olcak bundan sonra..kaydirigubbakcemile3
artık nasıl bakıyosam:mymeka: sen onun adına msj yazmışsın bende senin msjda o dudakları görünce senin sanırverdimsenin dudak resimlerin yok simdi farkettim ya da varmış kaldırtmışsın ..:uhm:
Dudaklarım pek güzel deil benim,ben de kırmızı ve bordo hariç ruj kullanmaktan nefret edenlerdenim,parlatıcılar ve fırçalı açık tonlarda glosslar favorim,nerdeyse sayısız çeşit çeşit,renk renk parlatıcım var,ıslak görünümlü doğal tonlarda dudaklar bana çok daha sexy geliyo
bu pembe tonlarda simli parlatıcılıyla
bu en sevdiğim parlatıcım altın sarısı ve pırıltılı
Bu sadece seffaf parlatıcı ve dudak kalemi
Bu da vazgeçilmezim kırmızı :)
resimimi kaldıramicakmıyım ben???
canım sanırım yuhannanın rujundan bahsediyorsun... o kırmızı kullanmış ve çok yakışmış..ben kırmızı kullanamıyorum. bana çok yakışmaz. yuhannaya çok gitmiş...senin dudak makyajında çok güzel....
tam tersi sana çok gider...dudakların dolgun, ayrıca sarı saçlı ve açık tenlisin....Mat kırmızıdan ziyade kırmızı tonlarında lip gloss deneyebilirsin, onun öncesinde kırmızı dudak kalemiyle dudak şeklini daha belirgin kılarsın,böylece daha profesyonel görünen bir dudak makyajı elde etmiş olursun...benim fikrim bu canım...a.s.
dudak makyajım renkli yada seffaf parlatıcılardan ibaret
bu da dudaklarımı kalın gostermek istedigimde yaptıgım naturel bi dudak makyajı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?