ruj : golden lady orange 05
üstüne azcık da gloss sürdüm çünkü rujun tadı portakal tadında ve ben hiç sevmem o tadı :sinifsinif:
gloss da she marka J29
renkte pek oynama yapmıyor,dediğim gibi tadı gitsin diye sürüyorum yoksa ruja yazık olcak kaydirigubbakcemile3
saol kuşummayy bende hiç sevmem portakal tadını :sinifsinif:ama renk çok güzel olmuşkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
heheh :kedi:aaa çok ilginçmiş renkleriihihoyyythihoyyyt
ben de işte ayda yılda bir kere sürüyorum acayip renktehım anladım tatlım çok aykırı renklere pek çıkamasamda dudakta, portakal rengine bayılıyorum ama shisideo dan aldım bitane turuncu ama bayılıyorum kaydirigubbakcemile2
buda bende yalnız resimleri şimdi çektim kızlar dudagımda sadece dudak balsamı var ruj falan yok yani fakat renk farklı çıkmıs cepten ve lamba ışıgında çektigim için böle çıktı daha sonra rujlu haldede eklerim foto :hulya:
katılıyorum kontesim :lepi:
amanini kaydirigubbakcemile3ay cok hos dudaklar valla, öpesim geldi kaydirigubbakcemile3
aman allahım sendemi serdarcısın şarkıları kendi ufffff en anlamlı gelen mikrop şarkısı şuan bana kaydirigubbakcemile3 bayılıyorum poşette öyle kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?