• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi ülkende dişlanarak mi yaşamak yoksa yurt disinda mi ?

Orkideeeee

Never give up...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2017
424
443
18
Mehabalar arkadaşlar..
Benim suanda cok zor bir durumdayim ya turkiyeye gidip orda ailem tarafindan ya da insanlar tarafindan hep dislanacam ya da yurt disinda kafam dahat bir sekilde calisacam..
Gercekten yurt disinda yasamak zor mu??
Baska sebeplerimde var calismak icin..
Bir zahmet arkadaslar yargilamak elestirmek icin yazmayin fikir istiyorum sadece ..
Ben yurt disinda kalmayi istiyorum ama is bulamadim henuz bulabilir miyim??

kafadan yurtdışı derim, ama hangi ülke? statün ne? maddi olanakların nasıl? denkliğin var mı? mesleğin ne? yazarsan daha çok yardımcı olunur..
Asya ulkesi arkadaslar..
Desifre olmamak icin simdilk ulkeyi yazmiyorum..
Ama cok turk var restoran acan ..
Ogrenci olan..
Benim meslegim yok..
Zaten aradigim is normal turden isci olarak yani temizlkici vesair..
Restoranda olur ofis temizligi olur ne bileyim..

Global olarak bir kriz var dünya da bu yüzden şu an nerde olursak olalım iş bulmak çok zor...

Bende yurt dışı doğumluyum ve 21 yıl orada yaşadım ve sürekli gidip geliyorum vatandaşı olduğum için.

Eğer dil biliyorsanız orada yaşamak çok daha kolay...

Asya ulkesi arkadaslar..
Desifre olmamak icin simdilk ulkeyi yazmiyorum..
Ama cok turk var restoran acan ..
Ogrenci olan..
Benim meslegim yok..
Zaten aradigim is normal turden isci olarak yani temizlkici vesair..
Restoranda olur ofis temizligi olur ne bileyim..

eğer maddi durumun varsa okula gir, geçerli bir diploma al sonra da iş arasın.. çalışırken de garsonluk falan yapar geçinirsin ama kafan rahat olur en azından..

Dışlanma "SEBEPP" nedir?konuyu acarsan daha iyi yardımcı olabiliriz..
Yani ailem cok yardimci olmuyorlar..yasadigim sehirde bosanmis olmak suc islemeis gibi buda ayri bir konu ..
Bu yuzden kafa olarak pisikoloji olarak da rahat olmak icin yurt disinda kalmak istiyorum en azindan uzak olursam hicbirseti gormem..
Mesela abimler diger kardeslerimi cagiriyor cig kofte yemege ben yok..
Bu en basiti her zamn oyle..
Cok detaya inmiyorum yeni bosandim

Avrupa ulkesi degil..
Asya ülkesiymiş yeni gördüm. Denenebilir bence ama oranında şartlarını iyi araştır. Alacağın maaşla insan gibi yaşayamayacaksan boşver. Hong Kong ya millet camı penceresi olamayan 2 metre odalarda kalıyormuş. İyi araştır şartlarını

Asya ülkesiymiş yeni gördüm. Denenebilir bence ama oranında şartlarını iyi araştır. Alacağın maaşla insan gibi yaşayamayacaksan boşver. Hong Kong ya millet camı penceresi olamayan 2 metre odalarda kalıyormuş. İyi araştır şartlarını
Hong kong cok pahali bu yuzden..
Benim yasayacgm sehrin parasi dusuk..
Ama insan gibi yasarim eminim..
Paradan daha cok huzur lazim..
Bi yandanda korkuyorum kacirma faln olur bisey olur diye bilemiuorum..

Back