Belirleyici Kart : şu andaki durumunuzu temsil eder.
Kupa Ası
Her alanda bolluk ve bereket sizi bekliyor.Neşeli geçecek bu dönemde aşkta coşku ,verimlilik ve sadakat sizleri bekliyor.Düşlediğiniz rüyalarınız gerçeğe dönecek.
Karşıt Kart: size etki eden ve karşı duran nedenleri gösterir
Yıkılan Kule
Bu kart anlaşmazlıklara , beklenmeyen felaketlere sefalete, kedere, rezalete ve fakirliğe işaret eder.
Temel Kart: sorunun ana nedenini belirler
Joker
Bu kart yaşamanızdaki beklenmeyen olayları bunun etkilerini işaret eder.Yapacağınız seçimlerde elinizdeki gücü kullanıp iyi karar vermelisiniz.Dikkatsizliğiniz kaderinizi etkileyebilir.
Yakın Geçmiş: geçmiş olayları ve nedenlerini verir
Ters Gelen Kupa Prensi
Engeller ve hileler ile karşılaşacak fakat sonunda bu hileler açığa çıkacak ve kazanan yine siz olacaksınız.Dost görünen düşmanlara karşı dikkatli olun
Şuan: şu anda olan olayların açıklanmasını hedef alır.
Para İkilisi
Yeni projeler ve işlere gireceksiniz.Fakat bu işlerin zorluğu gözünüzü korkutmasınız.Riskleri iyi değerlendirip kararlarınız öyle vermelisiniz.
Gelecek: gelecekte olacakla ilgili bilgiler taşır.
Kupa Kralı
Kısmetiniz açılacağı şu dönemde güçlü ve sorumluluk sahibi biri ile mutluluk kapıda.Bu kişi bir kanun adamı olabilir.Yaratıcı zekanızı kullanabileceğiniz sanat yahut bilim alanında başarıya ulaşacaksınız..
Duygular: Şuandaki duygularınızı açıklar
Para Altılısı
Sabrettiniz ve hakkettiğiniz refah ve bolluğa erişeceksiniz.Bu evrede cömert ve yardımsever bir tutum sergilemeniz sizi aradığınız manevi mutluluğa da kavuşturabilir.
Dış Güçler: etkilerini ve ilişkininin üzerindeki etkisini belirler
Kupa Şovalyesi
İşlerinizde başarılı olmak bakımından biraz fazla çalışmalısınız, gayret
İstekler ve Umutlar:sorunuzun sonucunda umut ve isteklerinizi gösterir.
Ters Gelen Para Beşlisi
Zor ve sıkıntılı günleri geride bıraktınız.Size vaat edilenlerin gerçeklemesiyle mutlu günler sizi bekliyor
Sonuç: sorunuzun genel olarak sonuçlarını temsil eder.
Ters Gelen Para Onlusu
Yaşadığınız ilişkinin partnerinizin ailesi tarafından da hoş karşılanması sizi memnun edecek.Ayrıca parasal konularda bir sıkıntı yaşayabilirsiniz.Risklere karşı uyanık olun.
ilginç.hiç inanmam böyle işlere ama haydi dedim bir el atayım bakalım ne olacak.merakıma yenik düştüm yani.bir tek şu karşıt kartın ne demek istediğini anlayamadım.ama onun dışındakiler gerçektende benziyor.ilginç eşim kanun adamı zaten.onuda dedi ya daha ne deyim.