Kendi Tarotunuza Kendiniz Bakın

ay benimde içimi daralttı hiçbişi mi iyi çıkmaz paylaşımın için teşekkürler ama sadece moral bozucu

ay benimde içimi daralttı hiçbişi mi iyi çıkmaz paylaşımın için teşekkürler ama sadece moral bozucu

çıkmaz o tarotan bişi cnm :sırnaşık şey dert etme olmaz zate cıkanda ole tarotmu olurmuş hehehe tarot kartları enerjisi vardırr bole tarotlar cıkmazz

valla bana süpppper ötesi seyler söyledi..hatta bebegim bile olacakmis:))))
inanma onsuzda kalma:))tesekkürler
özellikle bu-Bu kart yeni sorumluluklar ile sanatsal ilham, yaradılış, başlangıç, talih, özgürlük, macera,çocuk doğumu gibi anlamlar taşır.

içim ruhum hatta rengim karardı sıkıntıdan bu kadarmı olumsuzluk olur.hayret bişi 1 tane güzel bişi çıkmadı.

paylaşımın için teşekkürler bende bakacağım şimdi arkadaşların yorumlarını okudum hep kötü şeyler çıkmış inş iyi bieyşer çıkar

benim çok güzel çıktı.pek inanmayarak baktım ama bayağı çıktı yaa.canım paylaşımın için çok sağol.iyi geldi valla opuyorumnanaktan

Belirleyici Kart : şu andaki durumunuzu temsil eder.

Kupa Ası

Her alanda bolluk ve bereket sizi bekliyor.Neşeli geçecek bu dönemde aşkta coşku ,verimlilik ve sadakat sizleri bekliyor.Düşlediğiniz rüyalarınız gerçeğe dönecek.

Karşıt Kart: size etki eden ve karşı duran nedenleri gösterir

Yıkılan Kule

Bu kart anlaşmazlıklara , beklenmeyen felaketlere sefalete, kedere, rezalete ve fakirliğe işaret eder.
Temel Kart: sorunun ana nedenini belirler

Joker

Bu kart yaşamanızdaki beklenmeyen olayları bunun etkilerini işaret eder.Yapacağınız seçimlerde elinizdeki gücü kullanıp iyi karar vermelisiniz.Dikkatsizliğiniz kaderinizi etkileyebilir.
Yakın Geçmiş: geçmiş olayları ve nedenlerini verir

Ters Gelen Kupa Prensi

Engeller ve hileler ile karşılaşacak fakat sonunda bu hileler açığa çıkacak ve kazanan yine siz olacaksınız.Dost görünen düşmanlara karşı dikkatli olun
Şuan: şu anda olan olayların açıklanmasını hedef alır.

Para İkilisi

Yeni projeler ve işlere gireceksiniz.Fakat bu işlerin zorluğu gözünüzü korkutmasınız.Riskleri iyi değerlendirip kararlarınız öyle vermelisiniz.
Gelecek: gelecekte olacakla ilgili bilgiler taşır.

Kupa Kralı

Kısmetiniz açılacağı şu dönemde güçlü ve sorumluluk sahibi biri ile mutluluk kapıda.Bu kişi bir kanun adamı olabilir.Yaratıcı zekanızı kullanabileceğiniz sanat yahut bilim alanında başarıya ulaşacaksınız..
Duygular: Şuandaki duygularınızı açıklar

Para Altılısı

Sabrettiniz ve hakkettiğiniz refah ve bolluğa erişeceksiniz.Bu evrede cömert ve yardımsever bir tutum sergilemeniz sizi aradığınız manevi mutluluğa da kavuşturabilir.
Dış Güçler: etkilerini ve ilişkininin üzerindeki etkisini belirler

Kupa Şovalyesi

İşlerinizde başarılı olmak bakımından biraz fazla çalışmalısınız, gayret
İstekler ve Umutlar:sorunuzun sonucunda umut ve isteklerinizi gösterir.

Ters Gelen Para Beşlisi

Zor ve sıkıntılı günleri geride bıraktınız.Size vaat edilenlerin gerçeklemesiyle mutlu günler sizi bekliyor
Sonuç: sorunuzun genel olarak sonuçlarını temsil eder.

Ters Gelen Para Onlusu

Yaşadığınız ilişkinin partnerinizin ailesi tarafından da hoş karşılanması sizi memnun edecek.Ayrıca parasal konularda bir sıkıntı yaşayabilirsiniz.Risklere karşı uyanık olun.

ilginç.hiç inanmam böyle işlere ama haydi dedim bir el atayım bakalım ne olacak.merakıma yenik düştüm yani.bir tek şu karşıt kartın ne demek istediğini anlayamadım.ama onun dışındakiler gerçektende benziyor.ilginç eşim kanun adamı zaten.onuda dedi ya daha ne deyim.

Son düzenleme:
Belirleyici Kart : şu andaki durumunuzu temsil eder.

Ters Gelen Kupa Yedilisi
Projelerinizi gerçekleştirecek kararlılık ve iradeye sahip olursanız yaptığınız planlarınızı başarılı bir şekilde uygulamaya geçirebilirsiniz.

Karşıt Kart: size etki eden ve karşı duran nedenleri gösterir

Kılıç Beşlisi
Size yönelik bir tehdit veya tehlike kapıda.Bu genelde iş hayatında başarınızı kıskanan bir kişi olabilir.İşleriniz ters gidebilir dikkatli olunuz.

Temel Kart: sorunun ana nedenini belirler

Aşıklar
Aşk kartıdır.Siz ilhamınızı aşktan alıyorsunuz.Herhangi bir evliliği yada bir ilişkiyi işaret eder.Maddi ve manevi duygular arasında bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Yakın Geçmiş: geçmiş olayları ve nedenlerini verir

Kılıç Kraliçesi
Zayıf kibar ve anlayışlı bir kadınla tanışabilirsiniz.Bu kart aslında dul kalma yahut bir kadının getireceği bir üzüntü ve matemi simgelemektedir.Eğer bayansanız bu kişi ilişkinizi kıskanan birisi olabilir.

Şuan: şu anda olan olayların açıklanmasını hedef alır.

Değnek Kraliçesi
Sizi bir türlü çekemeyen kişilere karşı kazandığınız başarılar, onları güç duruma düşürecektir

Gelecek: gelecekte olacakla ilgili bilgiler taşır.

Değnek Ası
Bu kart yeni sorumluluklar ile sanatsal ilham, yaradılış, başlangıç, talih, özgürlük, macera,çocuk doğumu gibi anlamlar taşır.

Duygular: Şuandaki duygularınızı açıklar

Ters Gelen Dünya
Bu kart durgunluğu ve değişimlerden korkmayı simgeler.Yaşamda yaşadığınız olaylardan ders almadığınız ve inatçı tavırlarınızı sürdürdüğünüz sürece yaşam sizin için hiç de renkli olmayacak

Dış Güçler: etkilerini ve ilişkininin üzerindeki etkisini belirler

Ters Gelen Ay
Sinir bozukluğu, kararsızlık, iradesizlik, yanlış davranışlar ve pasiflik ve hilelerin habercisidir

İstekler ve Umutlar:sorunuzun sonucunda umut ve isteklerinizi gösterir.

Yıldız
İlham aldığınız olumlu hayalleriniz sizi mutlu kılıyor.Yenilginin ve mağlubiyetin son olmadığını düşündüğünüz sürece size her zaman yeni bir yaşam şansı verilecektir.

Sonuç: sorunuzun genel olarak sonuçlarını temsil eder.

Para Beşlisi
Size vaat edilenler Maalesef gerçekleşmiyor.Bir kandırılma ile karşı karşıya kalabilirsiniz.Dikkatli olmanızda fayda var.
yarısı iyi yarısı kötü ya :44: hepte bana kötülük yapmak isteyenler çıkıyo heryerde gözleri kör olsun peşimi bırakmıyolar hiçbiyerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…