Kendi Tarotunuza Kendiniz Bakın

balik53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
116
1
kizlar kendi tarotunuza kendiniz bakin
sanal tarot ama bakmaya deger yapacaginiz sey 10 kart secmek ve sectiginiz o kartlarin altini isaretlemek.
www.astroloji.org/tarot/

Son düzenleme:
tsk ederim canim paylasimin icin
Sabah sabah icimi daraltdi istemedigim seyleri duydum:s

benimde içim daraldı vallaa
iki defa baktırdım farklı açılımlar yaptım birinde iyi dediği diğerinde kötü
yinede paylaşım için sağol...

yikilan kuleler, bir suru terslikler cikti...bir daha bakicagimi sanmiyorumm.. =(

çok kötü cıktı yaaa.....
2kere baktım ölüm çıktı.......
ALLAHım sen koru yarabbim........

Belirleyici Kart : şu andaki durumunuzu temsil eder.

Şeytan
Bu kart yıkım, şiddet, maddenin maneviyata üstün olması. Duyguların mantığı yenmesi, ani sürprizler. Olağanüstü çabalar ve isyan gibi olaylara işaret eder

Karşıt Kart: size etki eden ve karşı duran nedenleri gösterir

Kupa Dokuzlusu
Size şans getirecek bir kart.Birlikteliğinizin verdiği haz ve mutluluk hayatınızın her alanında etkili oluyor.Ailenize yeni bir bebek katılabilir.

Temel Kart: sorunun ana nedenini belirler

Joker
Bu kart yaşamanızdaki beklenmeyen olayları bunun etkilerini işaret eder.Yapacağınız seçimlerde elinizdeki gücü kullanıp iyi karar vermelisiniz.Dikkatsizliğiniz kaderinizi etkileyebilir.

Yakın Geçmiş: geçmiş olayları ve nedenlerini verir

Ters Gelen Kupa Onlusu
Dostlarınızla ve ailenizle anlaşmazlıklara düşebilirsiniz.Bu evrede yaşayacağınız bazı dost kayıplarına karşı hazırlıklı olun .

Şuan: şu anda olan olayların açıklanmasını hedef alır.

Kılıç Sekizlisi
Bu kart kötü olayların habercisidir.Yaşadığınız kararsızlıklar yaşamınızda krizlere ve enerji kayıplarına yol açacaktır.Bu evrede iftiralara maruz kalıp üzülebilirsiniz.

Gelecek: gelecekte olacakla ilgili bilgiler taşır.

Ters Gelen Değnek Şovalyesi
Durgun ve pasif olmanız önünüzdeki fırsatları kaçırmanıza neden oluyor.Silkinin ve kendinize gelin.Bu evrede ayrılık ve kişisel ilişkilerinizin kopma noktasına gelmesi olası

Duygular: Şuandaki duygularınızı açıklar

Para Dörtlüsü
Parasal açıdan rahatlayacağınız bir döneme gireceksiniz.Yediğiniz önünüzde yemediğiniz arkanızda!

Dış Güçler: etkilerini ve ilişkininin üzerindeki etkisini belirler

Ters Gelen Para Kraliçesi
Eliniz attığınız her işin ters gitmesi sizi biraz gerginleştirdi.İlişkiniz eski heyecanını yitirdi ve hayat sizin için şu sıralar çok monoton.Fakat bu durumunun geçici olduğunu unutmayın ve sabredin.

İstekler ve Umutlar:sorunuzun sonucunda umut ve isteklerinizi gösterir.

Kraliçe
Bu kart verimliliğe işaret eder.Verimli olduğunuz kadar yeniliklere açık olduğunuzu göstermelisiniz.İç denge ve huzura kavuştuğunuz şu günlerde ailenize yeni bir birey katılarak yaşantınız daha heyecanlı bir hale gelebilir.İş alanında yeni bir pozisyona karşı hazırlıklı olun.Bereketli ve verimli günler sizleri bekliyor.

Sonuç: sorunuzun genel olarak sonuçlarını temsil eder.

Kılıç İkilisi
Yaşadığınız tatsızlıklar sizi bir karar aşamasına itti.Vermek zorunda olduğunuz kararlar ne kadar zor olsa da bir seçim yapmak zorunda kalacaksınız.

ben sadece bu adreste diil bi cok adreste tarot baktim ama hep kötü cikiyor bu guna kadar hic iyi sey cikan biride görmedim tarottan tarot mantigi bumu yani hep kötüyümü söyler
neyse birden fazla bakmamaniz gerektigini hatirlatmak istemistim bazi arkadaslar iki kez baktik kötü demiste tarot sürekli bakilmaz diye biliyorum ben.

2 farklı niyet için baktım ve ikisi de olabildiğince doğruyu gösterdi ne diyelim :)

ben baktım sonucları kabus gıbı hepsı basarısızlık hepsı kötuluk hepsı hepsı hepsı Kötü Kazen klava: kafamçokkarıştı

ay buneya içimi daralttı felaket tellalı gibi yaaaa biraz morel bulalım derken iyice bozuldu

maalesef sabah sabah baktım sonuç kötü çıktı zaten hayatta da öyle sonuç hüsranla başarısızlıkla bitiyonerden baktım demeden de edemiyorum

Kupa Yedilisi
Henüz bir sonuç vermeyen büyük atılım ve projeleriniz var.Hayalperest birisiniz ve ayaklarınız yere hiç basmıyor.Gerçekle bağdaşır hayaller sizi daha başarılı kılacaktır.

Karşıt Kart: size etki eden ve karşı duran nedenleri gösterir

Ters Gelen Para Dokuzlusu
Size verilen tavsiyelere kulak asmamanızın bedelini ağır ödeyebilirsiniz.Ters gelen bu kart maddi sıkıntılara işaret eder

Temel Kart: sorunun ana nedenini belirler

Mahkeme
Bu kart bir karar verileceğini ve bu kararla yaşamanızın yeni bir evreye gireceğini simgeler.

Yakın Geçmiş: geçmiş olayları ve nedenlerini verir

Kral
Gerçeklemesini uzun zamandır beklediğiniz bir olayın geçekleşmesiyle sevineceksiniz.Kitlelere hakim olmaya yeteneğiniz ve zekanızın duygularınızdan önce gelmesi size büyük başarıların yolunu açacak.

Şuan: şu anda olan olayların açıklanmasını hedef alır.

Kılıç Kraliçesi
Zayıf kibar ve anlayışlı bir kadınla tanışabilirsiniz.Bu kart aslında dul kalma yahut bir kadının getireceği bir üzüntü ve matemi simgelemektedir.Eğer bayansanız bu kişi ilişkinizi kıskanan birisi olabilir.

Gelecek: gelecekte olacakla ilgili bilgiler taşır.

Kılıç Dörtlüsü
Biraz sıkıntılı ve depresif günler geçirmekteniz.Zihniniz sürekli bir şeylerle meşgul.Biraz dinlemeye ve dünyadan bir müddet elinizi eteğinizi çekmeye ihtiyacınız var.Bu sıkıntılı dönemin geçici bir dönem olduğunu unutmayın.

Duygular: Şuandaki duygularınızı açıklar

Sihirbaz
Kişisel yetenekleriniz kontrol etmedeki ustalık ve becerileriniz size yeni iş imkanları sunacak.Başarıya ve temel adımlarınıza emin adımlarla giderken arzularınızı da bir kenara atmayın.Yeni bir dönem sizi bekliyor.

Dış Güçler: etkilerini ve ilişkininin üzerindeki etkisini belirler

Kupa Kraliçesi
Eğer erkekseniz daha önce tanıdığınız hoşsohbet ve yardımı seven bir kadınlı ile bir ilişkiye başlayabilirsiniz.Eğer kadınsanız bu kişi yaşadığınız ilişkiyi kıskanan ve sizi çekemeyen birisi olabilir.Bu evrede zekanız ile sevginizi birleştirirseniz hasret olduğunuz başarı ve mutluluğu yakalayabilirsiniz.

İstekler ve Umutlar:sorunuzun sonucunda umut ve isteklerinizi gösterir.

Ters Gelen Kılıç İkilisi
Bu kart ihanet ve aldatmaya işaret eder.Temkinli olun ve çevrenizde olup biten olaylara karşı gözlerinizi açın.

Sonuç: sorunuzun genel olarak sonuçlarını temsil eder.

Kupa İkilisi
Bu kart yeni ve sempatik bir tanışmanın habercisidir.Uzun yıllar aradağınız mutluluğu onda bulacaksınız.Gerçekten romantik bir birleşim olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…