Kendi Soyadınızı Kullanacak mısınız?

bana kalsa taş lkalsın derdım ısterdım ama esım bu konuda bıraz katı ıstemıyor.nufus mudurlugundekı adamda amannnnnn ne kadar meraklısın kocanın soyadını almaya dıodu gecenlerde.koca kafalı erdeem elınde olsa kutugumu bıle kendı memleketıne alıracak :)

canım eşinin soyadını aldıgın an, zaten eşinin kutugune gecıyorsunkı...
nufuz cuzdanına dıkkatlı bakmadın anlaşılan...

ewt bende dedim yeni bişey çıktı sanrım kütük istediği il oluo falan die hahahah:))))

bende karar vermedim :uhm: ama sevgilim benim eşim olucaksın benim soyadımı taşıman daha hoş olmaz mı falan diyooo erkeklerr çok sıcak bakmıyor herhalde bu duruma

bu konuda cok sansliyim sanirim :jeyyar:
esimin soyadida benim soyadimla ayni o yuzden hiiiiiiiiiiic yabancilik cekmedimkaydirigubbakcemile3 cok rahatim o yuzdensırnaşık şey

bu konuda cok sansliyim sanirim :jeyyar:
esimin soyadida benim soyadimla ayni o yuzden hiiiiiiiiiiic yabancilik cekmedimkaydirigubbakcemile3 cok rahatim o yuzdensırnaşık şey

hakikaten şanslıymışsın, çok iyi denk gelmiş :)
ben 2 soyisim kullanmayı düşünüyorum.
hatta benimkine laf arasında şakayla karışık dedim ki sana da benim soyadımı vermeyi düşünüyorum dedim :) o da tansu çiller gibi mi dedi özer çiller soyadını aldı ben de mi öyle olucam dedi, evet nasıl ama iyi olmaz mı dedim güldük :) benimkisi karışıcak gibi durmuyor o yüzden ben iki soyadımı da kullanmak istiyorum.
sositososito

evet bende kendı soyısmımı kullanacam ama neden dersenız zaten soyısmımız aynısüprizzzzz

Bende ısterım ama bızımkı ıstemez sanırım ayrıca cocuk işinide hiç düşünmemiştim,cocugumdada kullanamaz mıyım yaw lülülülülülü

kızlar bugun nikah işlemlerine başladık. nikah dairesinde bir kağıt imzalıyorsun eşimin soyadından önce kendi soy ismimi kullanmak istiyorum die oluyo ve bitiyo gayet basitmiş arzu edenlere duyrulur hihoyyyt

bende evlenmeden önce nişanlımla konustum.bana pek istemio gibi geldi ama çok istiyosan kullan dedi.bi de babama sorayım dedim babamda boşver kullanma karsı tarafta pek ii algılanmaz sanki onları aile olarak benimsememiş gibi algılanır.ben olsam istemezdim dedi.bende soyadıma aşık olmama ragmen babamı dinledim ve bu sevdamdan vazgeçtim.şimdi pişmanmıyım evet :)

canım haklısın karşı taraftan pek hoş karşılanmayabilir ilk zamanlar ama bu da geçer kaydirigubbakcemile3
umarım bende bu kararıma pişman olmam
sende pişman olma boşveeerr 3 günlük dünya

ben de kendi soyadımı kullanmak isterdim..
amma velakin zaten 2 ismim var bir de 2 soyisim kullanırsam bir yerlere sığmazkaydirigubbakcemile3
o yüzden kullanmayacağım...

ben kullanmak isterim kendi soyadımı da...ewlendim die neden bunca yıldır yaşadığım soyadım kalksın ki...ama sewgilimin soyadını da çok sewiyorum yani nası desem adımla falan da hoş bi uyum oluşturuo arada kaldım

benim kızlık soyadım YILMAZ dı
eşimin soyadı AKYILMAZ :)))
Çok bi değişik olmadı kendi soyadımıda kullanmış oluyorum
:)))) tesadüf işte

bende o zorunluluktn kullanamadım varya :bbo: 3 ismim var soyadım gayet uzun eşiminkı benımknden uzun o yuzden eşiminkini kullanıyorum... zaten istemezdı hehalde kendı soyadımı kullanmamı:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…