Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bizim nikahımız dün oldu. ama, biz başvuru sırasında form falan doldurmadık (acaba, belgelerimizi verince memur bizim yerimize mi doldurdu???).
orada "kendi soyadımı kullanmak" istediğimi söylemek aklıma da gelmedi.
çünkü, nüfus müdürlüğünden cüzdanı değiştirirken yapılıyor sanıyordum.
eee şimdi ne yapabilirim.
tvins bildiğim kadarıyla onu başvuru sırasında yapman gerekiyordu ki ben öyle yaptım
Hayırlı olsun benimde dün nikahım oldu.Bende aynı soruyu soracaktım biz başvuru sırasında form falan doldurmadık sadece dolu olan formlara imza attık bende soy ismimi kullanmak istiyordum ama sanırım kullanamayacağım :1no2:
hmm anlıyorum...
ozaman erkekler kendi egolarını tatmin etmek amacıyla karşısındakini ezme iç güdüsüyle eşine soyadını veriyor öyle mi yani???
tabi ki hayır dersin..
Bayan soyadını kullanmak isterse yok ezme gücü yok egosunu tatmin etme dersin erkek kullanmak isterse ooo gurur duyarım diyorsun...
sence bu bir çelişki değil mi?
evlilikteki bütünlük nüfus cüzdanında yazan bir kelimeyle artacak kadar yüzeysel mi?
Aitlik dediğin duygu bu kadar basit mi?
Ben eşinin soyadını taşıyan bayanlara saygı duyuyorum peki sen neden çift soyadı ya da sadece kendi soyadını taşıma özgürlüğünü kullanan bayanlara hakarete seviyesine varacak sözler sarfediyorsun?
Sence biz psikopatmıyız? Evleneyimde kendi soyadımla karşımdakini ezeyim düşüncesindemiyiz?
kızlar ben nikah işlemleri sırasında kızlık soyadımı kullanmak istedigimi talep etmeyi unuttum, daha 1,5 ay var nikahımıza, şimdi evlendirme dairesine gidip o dilekçeyi doldurmam mı gerekiyor? ne yapmalıyım bilen bir arkadaşım, başına gelen varsa yardımcı olabilir mi.
şimdiden belediyeye gidip dilekçe verebilirsin eğer kabul etmezlerse nüfuz cüzdanını yenilerken de dilekçe vererek kızlık soyadını alabilirsin karşına zorluk çıkaran memurlar çıkabilir ( benim öyle olmuştu) bu senin yasal hakkın sende onlara sorun çıkararak halledersin![]()