• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Soyadınızı Kullanacak mısınız?

ablamda çiftsoy isim kullanıyor bende kullanacağım ailemin soyismini taşımaktan vazgeçmeyeceğim.nişanlım da kabul etti vereliniortak

yav onu diyorum
iki soyadlı iki kişi evleniyo
sonra çocuk annenin iki soyadından birini babanın iki soyadından birini alıyo keyfe kalmış bişey :)
yine iki soyadlı oluyo

arkadaslar yanlıs bılıyorsunuz sadece siz 2soyadlı oluyorsunuz ,dogacak çocuklarınız esınızın soyadını alıyor sadece sizinkini değil..

Soyadı konusunda pek bir takıntım yok ama iki soyadı kullanmam. Onun soyadını da kullanabilirim =)

benim zaten iki adım var ikide soy isim olursa ooooo. kendi soyismim daha güzel olmasına rağmen kullanmıyorum. eşimle ve çocuklarımla aynı soyisimde olmak isterim.

Benım eşim teklifi yaptı. Kendi soyisimini kullanmak istermisin veya ikisinide kullanabilirsin dedi.
Hemde bütün aile fertlerinin yanında çok hoşuma gitti ama kabul etmedim. Eşimin soyadını taşımakla gurur duyuyorum. Zaten artık yeni nufus çüzdanlarının arkasında kızlık soyadında var.. Yani hiç sorun olmuyor. Benım hala SSK kızlık soyadım geçiyor daha hıc sorun yaşamadım.....

ben coook istiyorum kendi soyadimi kullanmayi cunku nisanlimin soyadi 2 harften olusuyor kisacik birsey yani ama kesinlikle izin vermem konusunu bile acma daha diyor :(( üstelik babamda cok istiyor iki soyad kullanmami

nişanlım bana kendisi söyledi istersen ikisinide kullanabilirsin farketmez diye ama açıkcası benim içinde farketmez..Soyisim ne dir ki gönüller bir olsun yeterki kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bizim nikahımız dün oldu. ama, biz başvuru sırasında form falan doldurmadık (acaba, belgelerimizi verince memur bizim yerimize mi doldurdu???).
orada "kendi soyadımı kullanmak" istediğimi söylemek aklıma da gelmedi.
çünkü, nüfus müdürlüğünden cüzdanı değiştirirken yapılıyor sanıyordum.
eee şimdi ne yapabilirim.

Back