• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Şirketi Olanların Eşleri

tatu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
342
6
96
Kocaeli
foruma baktımda benim derdime ortak bi konu yok. belki benim gibi eşi çok yogun çalışıp butun gun evde bekleyenler vardır dedim.eşim 3 ay önce bir şirket kurdu ve biz 9 aylık evliyiz. evlenerek onun yaşadığı şehire taşındım ama şimdi butun gece gelmesini bekliyorum. işin ters tarafı bende henüz iş bulamadım ve çok sıkılıyorum. kendi işi olduğu için gece gündüz çalışıyor. Sürekli iş seyahatinde. aslında kazanç olarak çok iyi ama onsuz bütün gün evde çok sıkılıyorum.sizinde böyle sorunlariniz var mı? ben nasıl iş bulucam hiç bilmiyorum.benneyaptımki

arkadasım bende senın yasadıgın sorunlarla karsı karsıyayım esımın sırketı yok ama ozel bır sırkette calısıyor sabah erken gıdıyo gece yarısı eve donuyo kalan zamanıda uyku ıle gecıyo sureklı sehır dısına cıktıyo cok yorgun oluyor

benimde eimin kendi işi tabikiii kendi işi olduğu için özverili çalışmak zorunda ileride bizleri daha rahat yaşatmak için

arkadaşlar benim de eşimin kendi işi ama ben yolunu buldum kendi işimden sonra onun yanına gidiyorum hem yardımcı oluyorum hemde ayrı kalmamış oluyorum.

Benim eşimin de kendi işi. Ne zor oluyomuş böyle yaa. memur olsaydı giriş çıkış saatleri belli olurdu harcamalarımız da. Memur bi aileden gelmiş olmakla beraber çok zorlandım ilk başlarda. Neyse ki şimdi büro açma aşamasındayız da ben de iremugur gibi yanına gidip gelebilicem

aynı durumdayız arkadaslar ne tatili var ne giriş cıkısı belli zor valla işimiz birde esim zevkle calısıyor kendi şirketi diye bizde bürosuna gidioruz kızımla

arkadaşlar ben yeni evlendim 40 gün oldu daha önce bu bölüm dikkatimi çekmedi ama şimdi bende aynı dertten müzdaribim ben izmirden denizli ye gelin geldim eşimin burda yangın söndürme cihazları şirketi var işlerinin yoğunluğu nedeniyle bende aynı sıkıntıları yaşıyorum öhöööööööö:(

ÇOK ÇALIŞIYO ÇOK .TAMAM BİZİM İÇİN AMA BİRLİKTE BİR TATİLİ BİR KAHVALTIYI ÖZLEDİM.İNŞAAT SEKTÖRÜNDE .BAŞINDA BULUNMAK DURUMUNDA YOKSA YÜRÜMÜYO.İLK YILLAR ZORDU,ALIŞTIM.HATTA ERKEKLEŞTİM DİYEBİLİRİM.AMA NEYAPALIM ÇOK ŞÜKÜR:delphin

Aaaaa ben kendimi yalnız sanıyordum,değilmişimmm...

Benim eşim 2 işte birden çalışıyor,buna ne buyurursunuz.Hem fabrika hemde ticaret,bide beni düşünün...beterin beteri var dedikleri bu heralde...

benımde eşimin kendı işi dedıgınız gıbı arkadaslar cok sıkıcı bı durum nezamn gıdıp nezman geldıgı bellı degıl bende evde tek basıma cok sıkılıyorum yanında calısmayı önerdım olmas dıyor :( buna bı cözum bulmamıs gerek kızlar ama ne?????????????

merhaba bende aynı durumdayım benim eşimde özel bir şirkette genel müdür,bu senenin sonunda bizde kendi şirketimizi kurmayı düşünüyoruz.sabah çok erken çıkıyor,akşam kaçta geleceği belli olmuyor.çok yoğun çalışıyorlar,şöyle bir akşamda oturup birlikte akşam yemeği yemeyi özledim eşimle gerçekten.genelde eve geliş saati çok geç oluyor,seyahatler falan sıkıcı oluyor!

Son düzenleme:
merhaba benim eşiminde kendi iş yeri ama çok fazla gecikmiyo bende çalıştığım için belki beni etkilemiyo galiba işleri olsunda geç gelsin boşver allah herkese bol ve hayırlı kazançlar nasip eder inş.

kızlar benım eşim de kendı özel burosun da calışıyo benım derdım o dıyıl benımkının babası her harcamamıza karısıyoda cok sınırlenıyorum.ona baglı eşimin kacda işten cıkıcagı.eehhhh ehhhhh

benim eşiminde kendi şirketi var bende evlenince mesleğimi bırakmıştım şimdi beraber yürütüyoruz şirketi ;)

benim eşimin de kendi işi ne zamn cıkacağı gerten belli olmuyor .memur olsa hafta sonalrı tail bayramda seyranda tatil.sabah 8 akşam 5 çalışırlar geleip gideceğivakit belli olur
ama şu işsizlik dönemin de insan artık bunları düşünemez hala geliyor.iş olsun yeterki diyor.
napalım gülü seven dikenine katlanırmış değil mi kızlar

Back
X