- 6 Aralık 2007
- 406
- 5
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi yabancı pogramda kadının birinin vücut kokusunu esans haline getirmişlerdi bunun için kadını bi güzel kokusuz bi kremle bulayıp sarıp sarmaladılar baya beklettiler ve sonra o kremi cildinden kazıyıp uygun çözücüyle çözdüler bi kaç işlemle vucut kokusu hazırdı:) bize kokmuo kendi kokumuz çünkü burnumuz alışık o kokuya ama yakın olanlara kokuyo bi de bu sevdiğin bi insansa zaten o koku onun başını döndürüo:)
benım bahsettıgım aslında her ınsanın kendıne has kendıne ozel olan kokusuydu... hıc kımse aynı kokmaz bence... yanı parfum dus jelı falan degıl soylemek ıstedıgım... ıkı ınsan da aynı parfumu kullansa aynı kokmazlar bence... bebegım ayrı tatlı kokuyor esımde oyle guzel kokuyor kı bence.... ellerının ıcını bıle koklayıp opuyorum ben kocamın... kızımın bebek kokusu degıstı artık onunda kendı kokusu geldı... onu opunce esımı opunce annemı babamı opunce ayrı ayrı tatlar alıyorum ben... ve bunu cozmeyı cok ısterdım..