Çocuk Hastalıkları kendi kendine ne zaman yiyecek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

belmakyuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2007
147
0
merhaba bebişim bugün tam 11 aylık oldu okuduklarıma göre artık eline kaşık verme zamanı gelmiş bugün biraz denedim ama oldukça zor oldu tecrübeli anneler deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bebek yemek masasina oturtup eline kasik yourt gibi benzeri seyleri verin oynaya,oynaya dokerek filan ogrencek:)daha erken oyle,oyle ogrencek,ama sakin dokuyor yiyemiyor diyede vermemezlik yapmayin, kendi basina yemeyi ogrenmesi gecikir ozaman sizin yedirmenize alisaraktan...Benim 2,5 yasinda oglum artik hep kendi yiyor....Ben eline vermistim hic esirgemedim aman doket aman batar gibi seyleri cabuk ogrendi kendi,kendine yemeyi massAllah...:smiley-cool:

canim cocuk zaten kendini belli eder ne zaman kendisi isterse birak ver ama sende karisma birak döksün sacsin sonra temizlersin pisligini göze alicaksin 2 cocuk annesiyim ikincisi 2 yasinda coktandir kendisi yiyor dedimya kendisi istesin döke saca ögreniyorlar ama sürekli karisirsan dökme etme diye geri adim atar ve bi daha istemez neyse fazla yorum yaptim basarilar sana

hiçte bile sizin gibi tecrübeli annelerle öğrenicem bende bence hiçbir zaman bitmiyor o yüzden herkese başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…