- 30 Ocak 2013
- 29.331
- 43.872
- 798
Merhaba nasılsın , Rüyamda seni gördüm iyi misiniz rüyalarım genelde çıkar falan salla dursun muhabbet için her yol mübahtır uzar gider muhabbet
Hocanın bu davranışları hiç normal değil yami şöyle normal değil en azından bizim fakültede hiçbir hoca öğrencisini yemeğe vs çağırmaz bir ödev için bunkadar ilgilenmez ki çok yanlış bişey bana göre,farklı durumlar hariç.Yani sana karşı gerçekten ilgisi var bence ama niyeti nedir bilemeyiz
Mesela eşimle bizde aynı okuldayız ben öğrenciydim o dönem biraz gözlemledim en son beni çaya davet etmişti o zaman başlamıştı zaten herşey
Okuldan kaynaklı bir durum bu, hocalarla öğrenciler arası iletişim iyidir bizim okulda. Bi noktada zorundalar bi sorunumuz olduğunda yardımcı olmaya, profesör bile olsa öğrenci için orada yardım edecek mantığı var okul yönetiminde.Bizim okuldaki hocalar en önemli konuda bile gül yüzlerini 2 dk bahşederlerdiama ben de sıcak bakmıyorum bana göre etik değil de hadi onu geçtim o senin bikeceğin iş. Diyelim birlikte oldunuz bu adama güvenir misin etrafında bir çok öğrenci, genç kız var. Ayrıca geçtiğin ödev falan gerektiren dersi bir daha almışsın ne gerek var
Bu Elif ben miyim anlamadımBu YazdıklarınıElif duymasın etkisinde kalır mazallah....
bak canım bazı hocalar öğrencilerinin akademik olarak kendilerinden maximum düzeyde faydalanmaları için onlarla arkadaşça yakınlık kurabilir. Hatta benim okulumda da hocalarımızın bazıları sanki ailemizden biri gibiydi. Dediğin gibi sadece okulla ilgili mevzularda değil özel hayatımızdaki sorunlarımıza bile seviyeli bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorlardı. Hatta bazı arkadaşlarım da bunu yanlış anlamışlardı ancak sonuçta tamamen hocanın iyi niyeti ve samimiyetinden kaynaklanan davranışlar olduğunu gördük. Yanlış anlama ihtimalin yüksek benceDaha önce bir konu daha açmıştım bununla ilgili. Üniversiteden hocamla ilgilendiğimi söylemiştim. Hoca öğrenci ilişkisine sıcak bakmadığını söyleyen çok kişi oldu burda ama kendimi frenleyemiyorum ben
Tekrar anlatayım biraz, bu hoca türkçe dersini veriyor, ben birinci sınıfın ilk dönemi dersi ondan aldım, ikinci sınıfta vermediği için başka hocadan aldım şimdi dersi o verdiği için geçtiğim dersi tekrar alıyorum.
Konuyu neden açtığıma gelince, ben anlam veremiyorum bu adamın hareketlerine. Final ödevim için aylar öncesinde laf arası o konuyu yapabilirim dediğim konuyu pat diye sordu geçen hafta çalıştın mı nasıl diye. Bi kaç gün sonra hocam yarın 3 4 arası gelebilirim ofiste olursanız ödevi konuşalım dedim ama hastalandığım için gidemedim, 4.30da mail atmış ofisteyim görüşmek üzere diye.
Neyse bir kaç gün sonra gittim yanına, vaktin var mı yemek yerken konuşalım dedi kafeye indik. Siparişi verdik, yer bulamayınca ofise çıktık tekrar. Ofiste ödevim hakkında konuştuk bana kaynaklar önerdi sonra aa bak burda bu kitap var işine yarar diye bir kitap verdi. -Kitap en son 2009 yılında kullanılmış, içinde bir sürü kişisel not vardı ve hepsini bana gösterip öyle aldı içinden, benim için getirdiğine neredeyse eminim-
Sonra kafeye indik tekrar, ödev konusu açılmadı bile bir daha. Biz bir buçuk saat orada oturmuş iki arkadaş gibi sohbet etmişiz saate bakınca fark ettim. Birbirimize gerçekten çok benziyoruz.
Ben anlamıyorum şimdi, kaç hoca öğrencinin final ödevini bu kadar dert eder? Öğrencinin bile unuttuğu konuyu çalıştın mı diye sorar? Görüşme saatinde gelmeyince ofisteyim diye mail atar ya da bahaneyle yemek yer? Ben mi kuruyorum acaba? Kafam pek bi karışıkk.
Bu Elif ben miyim anlamadım
Daha önce bir konu daha açmıştım bununla ilgili. Üniversiteden hocamla ilgilendiğimi söylemiştim. Hoca öğrenci ilişkisine sıcak bakmadığını söyleyen çok kişi oldu burda ama kendimi frenleyemiyorum ben
Tekrar anlatayım biraz, bu hoca türkçe dersini veriyor, ben birinci sınıfın ilk dönemi dersi ondan aldım, ikinci sınıfta vermediği için başka hocadan aldım şimdi dersi o verdiği için geçtiğim dersi tekrar alıyorum.
Konuyu neden açtığıma gelince, ben anlam veremiyorum bu adamın hareketlerine. Final ödevim için aylar öncesinde laf arası o konuyu yapabilirim dediğim konuyu pat diye sordu geçen hafta çalıştın mı nasıl diye. Bi kaç gün sonra hocam yarın 3 4 arası gelebilirim ofiste olursanız ödevi konuşalım dedim ama hastalandığım için gidemedim, 4.30da mail atmış ofisteyim görüşmek üzere diye.
Neyse bir kaç gün sonra gittim yanına, vaktin var mı yemek yerken konuşalım dedi kafeye indik. Siparişi verdik, yer bulamayınca ofise çıktık tekrar. Ofiste ödevim hakkında konuştuk bana kaynaklar önerdi sonra aa bak burda bu kitap var işine yarar diye bir kitap verdi. -Kitap en son 2009 yılında kullanılmış, içinde bir sürü kişisel not vardı ve hepsini bana gösterip öyle aldı içinden, benim için getirdiğine neredeyse eminim-
Sonra kafeye indik tekrar, ödev konusu açılmadı bile bir daha. Biz bir buçuk saat orada oturmuş iki arkadaş gibi sohbet etmişiz saate bakınca fark ettim. Birbirimize gerçekten çok benziyoruz.
Ben anlamıyorum şimdi, kaç hoca öğrencinin final ödevini bu kadar dert eder? Öğrencinin bile unuttuğu konuyu çalıştın mı diye sorar? Görüşme saatinde gelmeyince ofisteyim diye mail atar ya da bahaneyle yemek yer? Ben mi kuruyorum acaba? Kafam pek bi karışıkk.
Nezaketen soruyorsun canım ne var bundaMerhaba kızlar. Yeni Konu açmak yerine buradan devam edeyim dedim.
Geçen süre zarfında hoca ile aramız daha iyi oldu gibi. Kitabını iade etmek için mail attım okulda iseniz geleyim diye, 4 saat sonra toplantıdaydım şimdi çıktım gelebilirsin bekliyorum dedi. Gittim kitabı vermeye hoşgeldin otursana dedi (ben verip çıkacaktım hemen) yanındaki diğer hoca ile konuşuyordu konuşması bitti ve kalkıp hocam biz yemeğe gidiyoruz görüşürüz dedi bana bir şey söylemeden. Yemekte buldum birden kendimi
O gün de epey konuştuk, bana laf arasında okullar tatil olunca dizinden ameliyat olacağını söyledi. Sizce mail atmam çok mu abes olur? Nasılsınız, ameliyat oldunuz mu nasıl geçti diye sorsam mı?
Bilmiyorum ya böyle bi tatlı sevimli halleri var çekiyor beni :))Nezaketen soruyorsun canım ne var bunda
Sor sor bir sey olmaz o kadar da degil yani
Bu arada sen hocaya asık oldun herhalde, hoslantıdan bir tık öteye gectin
Yani ben o zamanlar unutursun sanıyordum ama unutmamıssın hocayı.
Ziyaretine git, hatta giderken çiçek alMerhaba kızlar. Yeni Konu açmak yerine buradan devam edeyim dedim.
Geçen süre zarfında hoca ile aramız daha iyi oldu gibi. Kitabını iade etmek için mail attım okulda iseniz geleyim diye, 4 saat sonra toplantıdaydım şimdi çıktım gelebilirsin bekliyorum dedi. Gittim kitabı vermeye hoşgeldin otursana dedi (ben verip çıkacaktım hemen) yanındaki diğer hoca ile konuşuyordu konuşması bitti ve kalkıp hocam biz yemeğe gidiyoruz görüşürüz dedi bana bir şey söylemeden. Yemekte buldum birden kendimi
O gün de epey konuştuk, bana laf arasında okullar tatil olunca dizinden ameliyat olacağını söyledi. Sizce mail atmam çok mu abes olur? Nasılsınız, ameliyat oldunuz mu nasıl geçti diye sorsam mı?
Ahahah cuk oturmuş ciddenZiyaretine git, hatta giderken çiçek alBunu da chess in konusundan çaldım
Yani bence at,nasılsa bölüm hocan degilBilmiyorum ya böyle bi tatlı sevimli halleri var çekiyor beni :))
Bu arada geçenlerde iki kızın konuşmasını duydum onun hakkında. Nefret etmişler resmen notu kıt soğuk agresif diye. Bir sevindim anlatamam
Haftasonu mail atacağım. Bu hafta okuldaysa karşılaşmak istemiyorum.
Yok aslında kızların sevmemesine değil bana bu kadar tatlı davranırken başkalarını bezdirebiliyor olmasına sevindim.Yani bence at,nasılsa bölüm hocan degil
Kızların adamdan nefret etmesine bile mutlu olduysan vay o adamın haline
Maile verdigi cevabı da atarsın, bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?