• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi kendime Cevap bulamadığım sorular.

Sedef_sedef_sedef

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
29
0
1
38
LÜTFEN YARDCI OLUN OKUYUN VE HANGİ NOKTALARI GÖRMEM GEREKLI BELİRTİN HALA KABULLENEMİYORUM. AKLIMI İKNA EDEMİYORUM BİR TÜRLÜ _______Buraya çok zorlanarak yazıyorum. Nerden başlayacağım bilmiyorum hiç. Benimle aynı durumu yaşayanlar yorumlarına ihtiyaçım var. Sakin ve mantıklı düşünemiyorum. Kendimi çıkmazda hissediyorum. Biz 6 yıldır görüşüyorduk. 6 yılın sonunda koca bir hiç oldu herşey. Çok inişli çıkışlı dönem dönem de 3-4-6 ay ayrılık oldu. Sonra tekrar tekrar denedik. Bu ayrılıklara sebep hep çözümsüz şeyler de değildi üstelik. Ama çok inatçı yapıda aynı şekilde bende. Ilk başlarda ben ayrılır o barışırdı. Hep çok çok bağlanmaktan korkardım. Bırakıp gider diye. Evet çok da bağlandım deli gibi sevdim ve acı çektim çekiyorum ne yazıkki. Bu ayrılık dönemi içinde başka biriyle denemiş 1 ay tanımaya çalışmış. Bana belirttince bunu çok kötü oldum. Ben onu canım yana yana sevmeye devam ederken buna rağmen tekrar barıştım. Artık bir şeyler olsun istiyorduk. Ilk benimle görüştüğünde bana altın bir yüzükle gelip ne kadar ciddi olduğunu göstermek istedi. Ama son aşamada karşıma gümüş bir yüzükle geldi. Böyle seylere normalde hiç düşünmezdim önemsemezdim ama başıma gelince kötü hissettim çünkü ondan daha bir ciddiyet bekliyordum. Yani düşünemedi mi beni mi ciddiye almadı hala bilemiyorum ama bu beni oldukça inciltti. Aileler tanışmaya geldi. Kadın elini öpmeye unuttum. Kadın oturduğu yerden benim iş yapışımı süzdü durdu. Ağzından yeterki mutlu olsunlar diye bir söz çıkmadığı gibi. Bunlar normalde de boş durmamış kadın kız bakmış bir de bunu anneme belirtmiş. Bir çok yere kız bakmış kadın beğenmemiş diye belirtmis. Bunları duymak beni çok inciltti. Ben o kadar değer veriyordum halbuki ona. Annesine oğlunu tanıyana kadar evliliği düşünmedigini daha öncesinde belirtmiştim. Sohbet sırasında araba konusunda oğlunu almamak konusunda onaylatması beni çok üzdü. Ben neciydim orda. Sonra ben bunları oğluna belirtince beni dinlemedi bile. Bazı şeyler de üst üste gelince birden herşeyi bitirdi gitti. 3 ay oldu görüşmüyoruz. Bu kadar ciddi niyete dönüşecekken nasıl bu şekilde oldu. Ne amaçla gelindi anlamadık. Bana doğru düzgün bir açıklama yapmadı. 6 yıl boyunca çevresine de sokmadı. Bir akraba arkadaşıyla da tanıştırmadı. Face ilişki var dışında bişey yapmadı. Whatsaap profil resmimizi koymasını cekinerek belirtmeme rağmen yapmamıştı. Bütün bunları yapan insan nasıl bir insan olanilir?
____Aslında o kadar çok şey varki yazabileceğim. Biz çok uzakta kalarak yaşadık bazı şeyleri. Bununla ilk tanışma okulda oldu. O kadrolu bir öğretmendi. Ben de orda sözleşmeli olarak çalışıyordum. Bir yandan eğitimimin üzerinde çalışıyordum. Bunu ilk gördüğüm zaman zaten hep sigara ortamında bayan hocalarla aynı yerde duruşundan hoşlanmamıştım. O okuldan ayrıldım tam 1 yıl sonra görüşmeye başladık. O farklı bir ilde bende oldukça uzak bir ilde olarak nasıl tanıyabilirdim bilmiyorum. Bu konularda zaten nasıl hareket edilir çok bilinçli değildim. Ne diyorsa inanıyordum. Bu o dönemlerde askerdeydi ilk başladığımızda. O zamanlarda benim için her şey yapabileceğini söylüyordu. Bulunduğum ile bile gelebileceğini nerde yaşamak istersem oraya. O kadar değer veriyordu beni önemsiyordu ki. Askerlikbitince Hatta semineri bulunduğum ilde almak için geldi. Aileler bilsin istiyordu. Ben de öncelikle mesleğime atanmak istiyordum. O hemen evlenmek istiyordu. Evin tek oğluydu. Askerliği de bitmişti. Engel yoktu önünde. Beni ne derece sadık bekledi bilmiyorum. Hiç bir şey bilmiyorum hakkında çevresini bilmiyorum. Kendimi nasıl bir şeyin içine sokmuşum böyle. Aileme kimseye de bişey diyemedim onu söyleyemedim. Kpss yönelmeye çalışıyor bir yandan bir yandan farklı bir bölüm devam ediyordum. Çok yoğun stresli dönemlerimdi. Gerçek anlamda destek görmedim. Hep sınav öncemde bir darbe de o vurdu iki kez. Nasıl bir insanla karşılaştım bilmiyorum. Kendim gibi görüp çok safca sevdim.
_____Yaptıklarını hala kaldiramıyorum. Yıllarımı aldı. Kpss mi hedeflerimi yerle bir etti. Gerçekten nasıl bir vicdan bu. Çok kötü oluyorum. Ağlama nöbetlerine giriyorum. _____ O beni benden daha çok sevdiğini söylerdi. Bu şekilde mi? 3 ay oldu hiç bir girişimde bulunmadı. Madem aileler tanıştı bu noktaya gelindi. Bu yaptığı ne oluyor? Insan hayatı oyun mu?

Son düzenleme:
Bir insana bunlari yasattigi icin seytan,
Ama ayni zamanda seni kendinden kurtardigi icin melek.
Bunca yil nasil birlikte oldun hayret

Böyle civatası gevşemiş birlikteliklerden sağlıklı bir evlilik çıkacağına inanmıyorum ben. Defalarca, araya ayların girdiği ayrılıklar yaşamışsınız. Üstelik sorunlar da çok basit çözümü olan şeylerdi diyorsunuz.

Bir evlilik ile sonuçlansaydı bile sevgi, saygı dolgu, kıpır kıpır heyecanların yaşanacağı bir yuva olmazdı bence. 6 yıl heba oldu diye bakmayın olaya. Bir ömür harcamak var diğer versiyonda.

Ben Araba konusunu anlamadım, ne dedi oglan Anası ne alaka sizde bu konuları konuşması aydınlatırmısın..Hiç anlamadım.

Adam seni hiç ciddiye almamis üzgünüm. Altın yüzük falan hikaye bunlar arada gözünü boyamış o kadar. Şükret ki kurtulmussun. İlişki altı yıl sürmesine rağmen temelsizmis kedinin darbeyle oynadığı gibi oynamış mazur görün. Gel demiş git demiş siz de dediklerini yapmışsınız. Acaba arada başkaları da vardı da sizi de idare mi ediyordu? Canınız aciyordur normal ama zamanla geçecek. O insan musvettesine de diyecek lafım yok. Şahsiyetsiz

Aslında o kadar çok şey varki yazabileceğim. Biz çok uzakta kalarak yaşadık bazı şeyleri. Bununla ilk tanışma okulda oldu. O kadrolu bir öğretmendi. Ben de orda sözleşmeli olarak çalışıyordum. Bir yandan eğitimimin üzerinde çalışıyordum. Bunu ilk gördüğüm zaman zaten hep sigara ortamında bayan hocalarla aynı yerde duruşundan hoşlanmamıştım. O okuldan ayrıldım tam 1 yıl sonra görüşmeye başladık. O farklı bir ilde bende oldukça uzak bir ilde olarak nasıl tanıyabilirdim bilmiyorum. Bu konularda zaten nasıl hareket edilir çok bilinçli değildim. Ne diyorsa inanıyordum. Bu o dönemlerde askerdeydi ilk başladığımızda. O zamanlarda benim için her şey yapabileceğini söylüyordu. Bulunduğum ile bile gelebileceğini nerde yaşamak istersem oraya. O kadar değer veriyordu beni önemsiyordu ki. Askerlik bitince Hatta semineri bulunduğum ilde almak için geldi. Aileler bilsin istiyordu. Ben de öncelikle mesleğime atanmak istiyordum. O hemen evlenmek istiyordu. Evin tek oğluydu. Askerliği de bitmişti. Engel yoktu önünde. Beni ne derece sadık bekledi bilmiyorum. Hiç bir şey bilmiyorum hakkında çevresini bilmiyorum. Kendimi nasıl bir şeyin içine sokmuşum böyle. Aileme kimseye de bişey diyemedim onu söyleyemedim. Kpss yönelmeye çalışıyor bir yandan bir yandan farklı bir bölüm devam ediyordum. Çok yoğun stresli dönemlerimdi. Gerçek anlamda destek görmedim. Hep sınav öncemde bir darbe de o vurdu iki kez. Nasıl bir insanla karşılaştım bilmiyorum. Kendim gibi görüp çok safca sevdim.

Araba konusu onun ailesi bizimle tanışmaya gelince. Konu nasıl oldu bilmiyorum annesi oğluna "araba almayız değil mi oğlum" diye bir soru sordu ısrarla. O da almayız anne dedi. Ben de o durumda kötü hissettim oldukça şaşırdım.

Ben Araba konusunu anlamadım, ne dedi oglan Anası ne alaka sizde bu konuları konuşması aydınlatırmısın..Hiç anlamadım.
Onun ailesi bize tanışmaya gelince açıldı konu. O konuya nasıl gelindi ben de anlamadım. Annesi oğluna "araba almayız değil mi oğlum" diye ısrarla sorması. Onunda almayız diye belirtmesi orda kendimi kötü hissettirdi.

6 yıl boyunca askerlik vs derken çok ayrı kalmissiniz bu yüzden 6 yıl sürmüş sanki.. yanyana olsanız çoktan bitermiş.. olmamış çünkü bir türlü.. bence artık geleceğe bakıp yaşandı bitti deme zamanı..

6 yıl boyunca askerlik vs derken çok ayrı kalmissiniz bu yüzden 6 yıl sürmüş sanki.. yanyana olsanız çoktan bitermiş.. olmamış çünkü bir türlü.. bence artık geleceğe bakıp yaşandı bitti deme zamanı..
Evet yan yana olsaydık biterdi. Davranış ve tavırlara arkadaş çevresine çok dikkat ediyorum ve bir hareket beni soğutabiliyor ama buna nasıl böyle koşulsuz ve hiç kötü bir şey olamaz diye körü körüne bağlandım bilmiyorum.

Evet yan yana olsaydık biterdi. Davranış ve tavırlara arkadaş çevresine çok dikkat ediyorum ve bir hareket beni soğutabiliyor ama buna nasıl böyle koşulsuz ve hiç kötü bir şey olamaz diye körü körüne bağlandım bilmiyorum.

Aşkın gözü bazen kör.. kendinizi suçlamayın
Ileride mutlu olmanız için bu deneyim size lazimmis öyle düşünün..

yaptıklarını hala kaldiramıyorum. Yıllarımı aldı. Kpss mi hedeflerimi yerle bir etti. Gerçekten nasıl bir vicdan bu. Çok kötü oluyorum. Ağlama nöbetlerine giriyorum.

Aşkın gözü bazen kör.. kendinizi suçlamayın
Ileride mutlu olmanız için bu deneyim size lazimmis öyle düşünün..
O beni benden daha çok sevdiğini söylerdi. Bu şekilde mi? 3 ay oldu hiç bir girişimde bulunmadı. Madem aileler tanıştı bu noktaya gelindi. Bu yaptığı ne oluyor? Insan hayatı oyun mu?

O beni benden daha çok sevdiğini söylerdi. Bu şekilde mi? 3 ay oldu hiç bir girişimde bulunmadı. Madem aileler tanıştı bu noktaya gelindi. Bu yaptığı ne oluyor? Insan hayatı oyun mu?

Insanlar değişiyor 6 yıl olmuş.. hiç bitmez derken bitirmiş.. aileler tanıştı ama olumlu olmamış demekki.. birlikte iken göremediklerini aile ile konuşunca farketti belki.. bunları düşünmeyin daha kötü olursunuz.. insan hayatı oyun değil ama hayatınızla oynadığına inanırsanız çok ağır gelir herşey.. yaşandı bitti olmadi hayırlısı demeye çalışın.. omzunuzda yük kalacak yoksa hep..

Insanlar değişiyor 6 yıl olmuş.. hiç bitmez derken bitirmiş.. aileler tanıştı ama olumlu olmamış demekki.. birlikte iken göremediklerini aile ile konuşunca farketti belki.. bunları düşünmeyin daha kötü olursunuz.. insan hayatı oyun değil ama hayatınızla oynadığına inanırsanız çok ağır gelir herşey.. yaşandı bitti olmadi hayırlısı demeye çalışın.. omzunuzda yük kalacak yoksa hep..
İyi değilim hiç saf ve temiz sevdim onu. Ağlama nöbetlerine girip girip duruyorum. Nasıl durabiliyor bilmiyorum. Her bitişte ani kararla oldu ve bir süre sonra tekrar geri dönmesi de benim dengemi bozdu. Il değiştirdik onun yüzünden ama burda da iyi değilim. Aklıma geliyor

Simdi üzülüyorsun sonra seviniceksin kurtulduguna. Çünkü sevgililik demek fragman demek. Size degee verse zaten akraba arkadaslarla tanistirirdi. Bu kadar cok ayrilik , olmazdi. Ben boyle düşünüyorum.
Allah sevip mutlu olabilecigin insanla karsilastirsin. Geroye bakma, onune bakmani tavsiye ederim.

Ben ayrılmama taraftarı da değildim ama benimle insan gibi konuşup ayrılsaydı bu kadar kötü olmazdım. Kendime gelemiyorum. İl değiştirdik onun yüzünden. Hedeflerim var ama yapamıyorum elim ayağım herşey tutuldu sanki.

Back