• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi kendime Cevap bulamadığım sorular.

İyi değilim hiç saf ve temiz sevdim onu. Ağlama nöbetlerine girip girip duruyorum. Nasıl durabiliyor bilmiyorum. Her bitişte ani kararla oldu ve bir süre sonra tekrar geri dönmesi de benim dengemi bozdu. Il değiştirdik onun yüzünden ama burda da iyi değilim. Aklıma geliyor

Geçecek.. benim de 6 yıllık ilişkim pat diye bitmişti.. mutsuz günümüz bile yoktu hatta.. birden herşey tepetaklak oldu.. aylarca ağladım kendime gelemedim.. şimdi 7 yıllık evliyim 6 yaşında kızım var.. iyiki tepetaklak olmuşuz.. o da çok mutlu eşi ile.. her şerde bir hayır var.. zamana birakin geçecek..

Bana insan gibi demedi ki bak şu noktalarda anlaşamıyoruz sende görebiliyor musun? Ne bilim insanca yaklaşmadı. Hep bir kavga halinde oldu. Tekrar gelmesini istemiyorum. Çünkü tam adapte oluyorum tekrar çıkıyor karşıma. Deli olucam yaa. Nasıl insanlık bbu .

Geçecek.. benim de 6 yıllık ilişkim pat diye bitmişti.. mutsuz günümüz bile yoktu hatta.. birden herşey tepetaklak oldu.. aylarca ağladım kendime gelemedim.. şimdi 7 yıllık evliyim 6 yaşında kızım var.. iyiki tepetaklak olmuşuz.. o da çok mutlu eşi ile.. her şerde bir hayır var.. zamana birakin geçecek..

Adam seni hiç ciddiye almamis üzgünüm. Altın yüzük falan hikaye bunlar arada gözünü boyamış o kadar. Şükret ki kurtulmussun. İlişki altı yıl sürmesine rağmen temelsizmis kedinin darbeyle oynadığı gibi oynamış mazur görün. Gel demiş git demiş siz de dediklerini yapmışsınız. Acaba arada başkaları da vardı da sizi de idare mi ediyordu? Canınız aciyordur normal ama zamanla geçecek. O insan musvettesine de diyecek lafım yok. Şahsiyetsiz
Kendi kendime cevap bulamıyorum ama bu şekilde yazmanız beni kendime getiriyor. Gerçek sevgisi yokmuş demekki. Bunu kabullenemiyordum.

Hiç mi demez insan yeterki mutlu olsunlar diye bir şey. Annesiyle ilk tanıştığım gün bizim ayrı bir düzenimiz olacak diye belirttiğime de kızmıştı nasıl insanlardı hala anlamadım. Hiç sevgi yönünden bir şey yoktu ortada. Bütün bunlara cevap alsaydım şimdi daha ikna olmuş olurdum bir sürü şey geliyor aklıma kendimde hataları görmek istiyorum düzeltme yönünde bir konuşma da geçmedi. Annesi bir de ilk gün Canın bana ısındı mı diye sorup sorup durdu.

Oğlu beni benden çok seviyordu hani nerde? Annem ilk gördüğü zaman içine sinmeyip içinden de inşallah bu çocuk değildir diye geçirmiş. Bizim aile hep sevgi yönünden bakıyordu. Bilmiyorum ne doğru

Buraya çok zorlanarak yazıyorum. Nerden başlayacağım bilmiyorum hiç. Benimle aynı durumu yaşayanlar yorumlarına ihtiyaçım var. Sakin ve mantıklı düşünemiyorum. Kendimi çıkmazda hissediyorum. Biz 6 yıldır görüşüyorduk. 6 yılın sonunda koca bir hiç oldu herşey. Çok inişli çıkışlı dönem dönem de 3-4-6 ay ayrılık oldu. Sonra tekrar tekrar denedik. Bu ayrılıklara sebep hep çözümsüz şeyler de değildi üstelik. Ama çok inatçı yapıda aynı şekilde bende. Ilk başlarda ben ayrılır o barışırdı. Hep çok çok bağlanmaktan korkardım. Bırakıp gider diye. Evet çok da bağlandım deli gibi sevdim ve acı çektim çekiyorum ne yazıkki. Bu ayrılık dönemi içinde başka biriyle denemiş 1 ay tanımaya çalışmış. Bana belirttince bunu çok kötü oldum. Ben onu canım yana yana sevmeye devam ederken buna rağmen tekrar barıştım. Artık bir şeyler olsun istiyorduk. Ilk benimle görüştüğünde bana altın bir yüzükle gelip ne kadar ciddi olduğunu göstermek istedi. Ama son aşamada karşıma gümüş bir yüzükle geldi. Böyle seylere normalde hiç düşünmezdim önemsemezdim ama başıma gelince kötü hissettim çünkü ondan daha bir ciddiyet bekliyordum. Yani düşünemedi mi beni mi ciddiye almadı hala bilemiyorum ama bu beni oldukça inciltti. Aileler tanışmaya geldi. Kadın elini öpmeye unuttum. Kadın oturduğu yerden benim iş yapışımı süzdü durdu. Ağzından yeterki mutlu olsunlar diye bir söz çıkmadığı gibi. Bunlar normalde de boş durmamış kadın kız bakmış bir de bunu anneme belirtmiş. Bir çok yere kız bakmış kadın beğenmemiş diye belirtmis. Bunları duymak beni çok inciltti. Ben o kadar değer veriyordum halbuki ona. Annesine oğlunu tanıyana kadar evliliği düşünmedigini daha öncesinde belirtmiştim. Sohbet sırasında araba konusunda oğlunu almamak konusunda onaylatması beni çok üzdü. Ben neciydim orda. Sonra ben bunları oğluna belirtince beni dinlemedi bile. Bazı şeyler de üst üste gelince birden herşeyi bitirdi gitti. 3 ay oldu görüşmüyoruz. Bu kadar ciddi niyete dönüşecekken nasıl bu şekilde oldu. Ne amaçla gelindi anlamadık. Bana doğru düzgün bir açıklama yapmadı. 6 yıl boyunca çevresine de sokmadı. Bir akraba arkadaşıyla da tanıştırmadı. Face ilişki var dışında bişey yapmadı. Whatsaap profil resmimizi koymasını cekinerek belirtmeme rağmen yapmamıştı. Bütün bunları yapan insan nasıl bir insan olanilir?
Neden kendinizi başkaları sizi sevip beğenmesi için bu kadar üzüntü cektiniz ki? Birşey olucagı varsa olur.Olmuyorsa kendinizi üzmekten baska birşey değil bu.Ne anası ne kendısınde ıs var.Zaten evlenseniz sorun problem olucagı ezmeye calısmalarından belli.Bence siz oturun sevının Allah korumuş nasip etmemiş diye.

Haklısınız ama atlatamadım kötü oluyorum zaman zaman ağlama nöbetlerim oluyor. Canım çok yanıyor. Adam gibi ayrılmadı çünkü. Birden öylece bitti. Ve bu insan ben toparlandığım zaman tekrar karşıma çıkan biri.

Neden kendinizi başkaları sizi sevip beğenmesi için bu kadar üzüntü cektiniz ki? Birşey olucagı varsa olur.Olmuyorsa kendinizi üzmekten baska birşey değil bu.Ne anası ne kendısınde ıs var.Zaten evlenseniz sorun problem olucagı ezmeye calısmalarından belli.Bence siz oturun sevının Allah korumuş nasip etmemiş diye.
Haklısınız ama atlatamadım hala canım acıyor. Sanki bir ben mi sevdim. Ayrılık karşı değildim ama insan gibi ayrılmadı birden bitti. Insan gibi konuşmadı. Son kez konuşmak istediğimde müsait olmadığını bile yazdı. Ben yüzsüz falan da değildim ne olduğunu anlamadım. Bu ayrılık olup tekrar dönüş yapmasını istemiyorum. Çünkü bir kaç kere yaptı. Canım acıyor ama gönlüm kötü oluyor hep. Beynimde bitmiyor bir türlü. Sanki şok gibi. Zaman zaman ağlama nöbetlerimde çabası.

Haklısınız ama atlatamadım hala canım acıyor. Sanki bir ben mi sevdim. Ayrılık karşı değildim ama insan gibi ayrılmadı birden bitti. Insan gibi konuşmadı. Son kez konuşmak istediğimde müsait olmadığını bile yazdı. Ben yüzsüz falan da değildim ne olduğunu anlamadım. Bu ayrılık olup tekrar dönüş yapmasını istemiyorum. Çünkü bir kaç kere yaptı. Canım acıyor ama gönlüm kötü oluyor hep. Beynimde bitmiyor bir türlü. Sanki şok gibi. Zaman zaman ağlama nöbetlerimde çabası.
Ben memur olmadığım için mi böyle davrandılar diye canım acıyıp duruyor. Kpss hazırlanıyorum yıllarımı verdim bir an moralle yerle bir oldu herşey. Hala acısını çekiyorum. Başka biri çıksa daha özenli gelirlerdi diye düşünmek beni kötü yapıyor.

Ben memur olamadığım için mi böyle davrandılar bilmiyorum. Neye önem veriyorlar ne istiyorlar bilmiyorum. Kpss yıllarımı verdim bu emeklerim moralle bir anda yok oldu. Toparlanmak istiyorum. Yapamıyorum ağlama nöbetlerim tutuyor annemi de çok üzüyorum ama elimde olmuyor.

Tam bir öküz bununla ömür mü geçer sevgini gereksiz insanlar için heba etme :işsiz: Seni sevecek sana gerçekten kıymet verecek seni sahiplenecek birisini sev aşkın güzel yüZünü ancak bu şekilde görebilirsin

Tam bir öküz bununla ömür mü geçer sevgini gereksiz insanlar için heba etme :işsiz: Seni sevecek sana gerçekten kıymet verecek seni sahiplenecek birisini sev aşkın güzel yüZünü ancak bu şekilde görebilirsin
Haklısınız bir çok soru gelip gelip duruyor aklıma hiyumu da bilirdi en kötü şekilde karşılık verdi. Oturup ya da arayarak bitseydi kabullenebilirdim daha kolay. Bir insanın annesi biliyorsa oğlunun hayatında biri olduğunu onların yanında neden rahatça konuşamaz buna cevap bulamadım bir türlü fikrinizi almak isterim rica etsem

Benimle konuşurken telefonla annesinin ailesinin yanında konuşamıyordu? Arasam açamıyordu bile telini? Bunu çok düşündüm bir anlam veremedim. Ailesi üstelik beni biliyorken yapıyor bunu. Ne anlama gelir ki bu ?

Haklısınız bir çok soru gelip gelip duruyor aklıma hiyumu da bilirdi en kötü şekilde karşılık verdi. Oturup ya da arayarak bitseydi kabullenebilirdim daha kolay. Bir insanın annesi biliyorsa oğlunun hayatında biri olduğunu onların yanında neden rahatça konuşamaz buna cevap bulamadım bir türlü fikrinizi almak isterim rica etsem

Aklıma iki ihtimal geliyor. Birincisi ailesi bu tarz flört ilişkilerine sıcak bakmayan sert bir ailedir çekiniyordur. Ikincisi ise annesi bu ilişkiye onay vermiyordur oğlunu vazgeçirmeye çalışıyordur oğlan da annesine karşı gelmiyordur..

Aklıma iki ihtimal geliyor. Birincisi ailesi bu tarz flört ilişkilerine sıcak bakmayan sert bir ailedir çekiniyordur. Ikincisi ise annesi bu ilişkiye onay vermiyordur oğlunu vazgeçirmeye çalışıyordur oğlan da annesine karşı gelmiyordur..
Zaten en son bizim aile bu durumları hiç bilmiyordu. Annem çok sert tepki koydu. Annesini arayarak ne siz gelmiş olun bize ne de biz gelmiş olalım bitsin konu kapansın diye söyledi. Annesi de oğlum beni dinler bir daha aramaz dedi. Koskoca 30 yaşında insanın kendi fikri olmaz mı? Ailemin onay vermediği bir şeyi yapmam da demişti söz arasında. Peki bunlar ne niyetle geldi hiç anlamadım. Kadınla ilk görüşmede canın bana ısındı mı deyip deyip durdu

Back