Yok bi tutarsızlık farkezilmki kart limiti yükselmedi ne olacak diyorum ama sizde biliyorsunuz ki bankalar hemen yükseltiyor. sadece olmama ihtimalide eşimin düşünmesi gerekirdi demeye getiriyorum ayrıca kv için ben her zaman söylerim kötü niyetli bi kadın değil sadece nerede durması gerektiğini bilmiyor diye.
alıngan falanda değil para verirken zorlanma gibi bişey söylemedim ben aksine bizi hep düşünür evime bu kadar girmesindeki sebepte yine beni düşünmesi.
eşim için hiç bir zaan bi öyle bi böyle demedim aksine her zaman söylerim temizlik ve annesi dışında bi problememiz yok.
ayrıca dikkatli olursanız görürüsünüz bana göre ev temiz her zaman ama eşime göre değil o yüzden yardımcı alıyorum.
ya ben size kendimi haklı göstersem ne göstermesem ne neden sürekli bi mualefet durumu var sizde ?
Adam alt tarafı evlat olarak annesine bir jest yapmak istemiş. Hergün 200er lira annesine ev alışverişi yapmıyır sonuçta dimi... koskoca adam, çalışıyor, maaşı var, ve kendi annesine bir kere yardım yapmış diye çıkan soruna bak. ne kadar büyütmüşsünüz ya.
Kadının yanında surat asmalar, kocaya surat asmalar... Davranışlarınız çok çirkin. 100-200 lira için kayınvalideyi de kötü hissettirdiniz, eşinizi de. Kadın nasıl mahçup olmuş. Yarın nasil bakacaksınız o kv'nin yüzüne acaba... unutulmaz bunlar bence.
Haksızsınız bana göre. Ayakkabınız hiç yoksa alın ayakkabınızı, sonra ağırlayın misafirinizi o zaman.
analarına yalakalık yapacam diye ne yapacaklarını şaşırılar şu oğlanlar ,
sinir oldum resmen kocana
ilk kez değildir ama eşim bu tarz konularda çok pimpirikli evde bir dosyayı var her ay başı yazar ve o tablonun dışına çıkmamaya çalışırız zaten ona uydugumuz için kısa sürede bitirdik borçlarımızı kendi böyle düzenli olduğu ve plansız bi şekilde harcama yaptıgı içinde sinirlerim bozuldu benimde.
bu ay mesela 500 lira kılık kıyafet alacaktık en baştan yazmıstık ailem içinde 300 falan ayırmıstık kenara ben bu ay harcama yapmayalım kılık kıyafet almayalım dedim ve kredi kartını 500 daha düşürdük böyle böyle heo bitti borçlarımız he şimdi 200 lira bize koymaz evet ama madem bu kadar planlı ve benim aile para ayrıldı nasıl kendi annesine harcıyor
hemde kadının şuan için ihtiyacı yokken.
Katılıyorum. Mesela bu haftasonu ortalama bir yerde eşimle iki kahve iki dilim pasta için 40 tl ödedik. Misafirin 5-6 kişi olduğunu düşünürsek, e kendileri de var, 250 tl sadece kahve-pasta parası olur. Piknik, alışveriş, gezdirme derken 250 tl ile kalabalık bir grup ağırlamak imkansız. Bence konu sahibi de bunu biliyor. O limit her halukarda yükseltilecekti zaten.Cebimde 50 lira var diyorsunuz anneye de 200 lira vermiş olsa 250 eder. 1 hafta sonu piknikli dışarıda kahveli bir ağırlama için bu para yetmez. Ben İzmir'de yaşıyorum, fiyatlar İstanbul'a göre çok çok uygundur, İzmir'de bu para yetmez. Eğer piknik dediğiniz şeyin içinde et falan varsa yetmez, ha siz pikniğe diye götürüp insanlara poğaça yedirecekseniz bilemem.
Şahsen eşim anneme harcama yaptım diye annemin yanında surat assa ağır kavga çıkarırdım. Annesi anlamış. Ne kadar ayıp. O harcamanın yapılmaması lazımsa bile bunu annesine hissettirmemeliydiniz. Çok ayıp.
Hele hele ben de annemin faturasını ödeyeyim de görsün hımmmfff tavrınız fazla çocukça. Ailenizin ihtiyacı varsa çalışan evlatları olarak elbet yardım edeceksiniz ama sırf misilleme olsun diye, koca kadın erinmeyecek misiniz, bunu yapmaya?
Hem siz adamla neden konuşmuyorsunuz, bu konuyu? Anladım üste çıkar diyorsunuz da böyle de çözemiyorsunuz ki, en azından derdi söyleseniz, söylediğiniz zaman kapris yapar belki ama kulağında da yer eder. Şimdi adamın kafasında anama para harcamama karışıyor, imajı yarattınız, daha mı iyi.
analarına yalakalık yapacam diye ne yapacaklarını şaşırılar şu oğlanlar ,
sinir oldum resmen kocana