kendi isteklerinden ödün verip sonunda pişman olmak

yok şükür ki bitti sayılır.
eşya taksitleri vardı düğünden sonra anca toparladık düğünüde kendimiz yaptık ev yaptırdık o yüzden şuan iyi durumdayız şükür.

tamamda cnm benım madem paranız kalmıyor ayrı ayrı gidin alışverişe 1 hafta sonra gidin
ayrı bi aile gibi ayrı yapamıyormusunuz siz alışverişi
eşine de 1 hafta daha idare ederim de kv yokken gidin sizde o zaman ödemek zorunda kalmazsınız.
ayrıca yanında götürüyorsan kv deni ödiceksin tabikide onun hesabını
eşine trip atmanı anladımda her seferınde sorduğunda noldu dıye sürekli susmanı ve hiçbişey yok demenıde anlayamadım çok gereksız yanı.
AYRI YAP ALIŞVERİŞİNİ elinde para kalmıyorsa
çokmu az alıyorsun yetmıyor maaşınız

Bu arada soylemeyi unutmusum bunca yoklukta cocuk yapma
Esin de haline bakmadan bi de sigara iciyor cok sinirlendim! Onun aylik sigara parasina sen her ay bir ayakkabi alabilirsin
O senin ayakkabini onumuzdeki ay alalim demeyi biliyor, icmesin o zaman o zikkimi, anasinin alisverisi hic sorun degil bu daha buyuk bir sorun bence

bence kartının limitini yükselt yada avans çek misafirlerini ağırla nasılsa çalışıyorsunuz ödersiniz boşuna üzme kendini olmuş bir kere eşine de neye kırıldığını anlat denizleri geçtin sen derede boğulma.

yok yahu maaşlarımız gayet iyi ayrıca alışverişede sürekli beraber çıkmayız zaten bu şekilde ilk kez toplu ödeme yaptık desem yeridir. ufak tefek ihtiyaçlarını hep alırız zaten de böyle bir ödeme sıkışık zamanımızda hiç yapmadık.

cnm bence eşine trip atma ayda yılda bir oluyorsa salla gitsin.

Bir büyüğün duasını almışsınız öyle düşünün, emin olun misafirleriniz geldiğinde daha bereketli olur
Nefsiniz size bunları söylettiriyor , eşinizi daha fazla kırmayın , yüzünüzü asmayın
Sizin de misafirleriniz gelcek aranız açık olmasın

Hakliyken haksiz duruma dusmussun

Once esinle konus ama sakince
Sen evlatlik gorevini yaptin iyi de yaptin ama zamani degildi elimiz sıkıstı bi cozum bulalim de

Kvalidenle konus ama bahane uydurma
Baska biseye sinirliydim falan deme
Anne aldiklarini afiyetle ye helali hos olsun
Kartta limit bitti nakitte yok misafir gelecek bunu dusununce sıkıldım biraz napicamizi dusundum ondan yuzum dustu kusura bakma de

Kart limitini arttir
Avans falan bi sekilde nakitte ayarlamaniz lazim
50 lirayla olmaz o is

Kvalide ben vereyim derse alma ama cok israr ederse al
Annecim cok tesekkur ederim su donemi atlatayim maasi alinca vericem de
Aksini kabul etme

Surat asma susma sakince duygularini ifade et suclayici dil kullanma
Bende annem alisveris yapsa kasada su senin bu benim diye hesap ayiramazdim

Ayakkabini da ilk firsatta al iyi gunlerde giy

valla ben sizi çok ta haklı bulamadım. anneme peynir, zeytin aldım diye eşim bana böle davransa ben çok çok daha sert tepki verirdim. ben de alamam annemden alışverişin parasını. madem bi misafir gelince limit yükseltecek kadar zorda kalıyorsunuz o zaman bir kartınızın limitini yükseltin, kullanmayın, kalsın elinizin altında. 200 lira ile bütçenin bu kadar sarsılması ve olayı bu kadar büyütmek bana çok abes geldi. zengin filan değilim, yokluk nedir bilirim sakın yanlış anlaşılmasın ama gidip annesine telefon almamış, kıyafet almamış. yazık kadın da bozulmuş. kv nize saygısızlık olmuş yaptığınız biraz.

Bence biraz abartmışsınız. Ne gerek varki, misafir kendi bereketiyle gelir. Emin olun eşiniz bu durumun farkındadır.
Aieniz gelince söylersiniz eşiniz bişeyler alır. Hem maaşlarınızda gayet iyiymiş. Nasıl oluyor anlamadım ekstaradan çıkan 200 lira ev bütçesini bu kadar sarsıyor.

Hep olan bi şey değilmiş, bunu hoş karşılayıp, yalnızca bir daha dikkatli ol deseydin kıymetin artardı eşinin yanında.

Bilmiyorum ya bana düşünmeyenler denk gelmiş demek ki
Babam, abim, eşim
Ya da alıştılar ciddi bişey olsa Bir-Dost cırlar nasılsa diye sanırım

Yoo normalde ben de cırlarımda o çok komik oldu.
Her şeyi bilir sağolsun.
O kadar kurnazca davranır ki böyle kalırsın.
Bir şey de diyemezsin.

Bence çok çok hatalisin. Ona sesini çıkarmayıp kartın limitini yükseltip misafirlerimizi agirlayabilirdiniz. Ayrıca baba olmayınca annene bağın başka bir boyuta geçiyor malesef.. mesela ben en ufak bisküvi alsam evlerinde olduğunu bildiğim halde onlarada götürürüm saklarım yada geldiklerinde yesin diye.. ben evlendikten sonra uzun süre dışarda yemek yiyemedim onlar yok diye eşimde alırdı yemeği oraya giderdik saolsun beni bu konuda destekledi.ama annemde herseyi mızı yapıyor yanımızda sürekli .Ailesine yapsa ne olur diye düşündüğümde benimle alışverişe geliyorsa elbetteki oğlu ödemeli ama babası yanımızda yoksa öder yoksada kendisi öder der geçerim bu arada 200 TL ile ne bakarsınız ne cikarsiniz .. şahsen fikrim çeneni yormaya degmemis

Birincisi annesi alışverişe gelmek istediği Zaman gelme demesi olmazdı ayıp olurdu
İkincisi geldi kadın ihtiyacını da aldı kötü bir niyeti de yokmuş oğlunun orda hiç teklif etmeden ödemeyi yapması yakışık almazdı kadın dul olmasaydı da durum böyledir
Üçüncüsü kadın parayı uzatmış eşinizin o parayı alması çok ayıp olurdu
Dördüncüsü surat asarak kötü niyetli olmayan bir annenin kalbini kırmış olmanız çok üzücü hem de ayakkabı alamadınız diye
Henüz anne olmadığınız için bunu anlayamazsınız inşallah anne olursunuz ve anlarsınız Nasıl zor büyüyor
Benim 3.5 aylık oğlum var minicik. Şahsen ben üzülürdüm çok ileride oğlum ve gelinimle gittiğim bir market alışverişimde oğlum ödedi diye gelinim surat assın, onca emeğin yanında market alışverişi ne ki ?
Bir de kadın yemek söylemiş yine altta kalmamış bak çok ayıp çok

bencede fazla abartmışsınız ancak haklı olduğunuz yerlerde var tabi...
benim önerim kendi isteklerinizden fazla ödün vermemeniz

Neden kısasa kısas düsünüyorsunuz hep,o öyle yaptı bende annemin faturalarını ödicem hıh!Nedir bu fesatlık yani.
Olmus bitmiş,iyide yapmıs brawo!
Normall zamanda olsa böyle yapmazdım deyip ne bizi ne kendinizi kandırın,fıtratınız belli cünkü.
:)

kv ne ayib etmissin ne var bikere onun market alisverisini yapsaniz.siz onun evladisiniz.benim oglum buyuyecek evlenecek annesine marketten aldiklarimin parasini odedi diye gelin surat asscak cok uzulurdum.kv eminim aldiklarini icine sinerek kullanamiyacak.bana yok misafir gelecek yok kistim bahaneleri deme.bazen plan disi masraflar cikabilir.kv parayi vermeye calismis yemek ismarlamis hazira konanlardan degil belli de iyi bi insan.misilleme yaparak annemin faturalarini oduycem diyosun bence yanlis yaparsin.sen yine aileni en iyi misafir et.3 gunluk dunyada degmez.ele alisveris yapmadi annesine yapti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…