- 8 Ekim 2008
- 2.093
- 1.377
pembe su konularını hep okuyorum kötü niyetli biri asla değilsin bence senin sorunun bardağa boş tarafından bakmak hayata karşı daha olumlu bakmalısın elindekilerin kıymetini bilmelisin yaşadığın bazı ufak tefek sorunlarını burda konu açarakta dahada vurguluyor aklını yoruyorsun nası okadar surat yapabilmeyi başarıyorsun şaşıyorum haksızsın demiyorum bak evet hepimizn canını sıkabilecek konular ama sen iizn vermezsen sallamazsan önemli bi konu haline getirmesen bukadarda canını sıkamaz oflatmaz seni diye düşünüyorum sonuca bakalım biz sence değdimi yumurtlama gününü kaçırmana belkide 1 hafta sonra unutacağın bu olayı belkide 1 ay sonra alacağın en büyük mutluluk sebebini bebek haberini ertlemene değdimi bu sebep bu neden?
aslında çok şanslısın eşin kv kötü niyetli insanlar değiller senin mutluluğunu önemseyen insanlar
hayat okadar kısaki belkide akşama göremiyceksin soğudum dediğin eşini belkide çok pişman olucaksın eşinle yaşadığın günleri niye daha mutlu huzurlu geçirmediğine kaybetmeden sahip olduklarına dört elle sarıl daha yapıcı ol yapıcı olmak adına yeni metodlar davranışlar dene arkadaşım surat astığında onu mutsuz ederken sende mutsuzoluyorsun bunu unutma
aslında çok şanslısın eşin kv kötü niyetli insanlar değiller senin mutluluğunu önemseyen insanlar
hayat okadar kısaki belkide akşama göremiyceksin soğudum dediğin eşini belkide çok pişman olucaksın eşinle yaşadığın günleri niye daha mutlu huzurlu geçirmediğine kaybetmeden sahip olduklarına dört elle sarıl daha yapıcı ol yapıcı olmak adına yeni metodlar davranışlar dene arkadaşım surat astığında onu mutsuz ederken sende mutsuzoluyorsun bunu unutma