- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
Keskin sirke küpüne zarar diye boşuna dememişler.
dün eve gidene kadar tekrar konuşmadım eşimle en sonunda açıkca söyle ne oldu vs dedi bende anlattım o da sana söylemeyecektim ama zaten kart limitini yükselttim ben sana sürpriz bişey aldım dedenler içinde oradan bütçe ayırmıstım. o yüzden içim rahattı hemde o kadar tutmaz diye düşündüm gerçekten dedi ben tabi şaşırdım bayaga bi mahçup oldum.
o da bi sıkıntı varsa böyle yapma söyle açık açık dedi.
kv de benim en sevdiğim yemekleri yapmıştı dün çıktım yukarda yedik bişey söylemek istedim ama dilimden çıkmadı sağol eline sağlık falan dedim yarın ne yaapyım vs dedi öyle muhabet ettik bende eve indikten sonra sevdiği tatlıdan yaptım kahveye çağırdım biraz oturduk halloldu gibi.
Bakın seviliyorsunuz, düşünülüyorsunuz, hiç gerek yok kendinizi bu kadar yıpratmaya. böyle iyi ve düşünceli insanlar içinde daha rahat onarırsınız da kendiniz. çabalayın biraz, siz de iyi niyetle olumlu tarafından yaklaşmaya çalışın. telkin edin kendinizi sürekli.geçen yıl kısa bir süre doktora gittim sırf bu içimdeki hislerden kurtulmak için ne yazıkki tespitlerinizin bir kısmını doktorda söyledi bana.
küçüklükten yaşanmışlıklarından kalan bi yer var orasını tamir edemiyoruz demişti.
sonra bıraktım bir daha gitmedim. ama teşekkür ederim gerçekten doğru okuyup doğruca yazmışsınız..
-----
dün eve gidene kadar tekrar konuşmadım eşimle en sonunda açıkca söyle ne oldu vs dedi bende anlattım o da sana söylemeyecektim ama zaten kart limitini yükselttim ben sana sürpriz bişey aldım dedenler içinde oradan bütçe ayırmıstım. o yüzden içim rahattı hemde o kadar tutmaz diye düşündüm gerçekten dedi ben tabi şaşırdım bayaga bi mahçup oldum.
kv de benim en sevdiğim yemekleri yapmıştı dün çıktım yukarda yedik bişey söylemek istedim ama dilimden çıkmadı sağol eline sağlık falan dedim yarın ne yaapyım vs dedi öyle muhabet ettik bende eve indikten sonra sevdiği tatlıdan yaptım kahveye çağırdım biraz oturduk halloldu gibi.
Sayınpembesu
farkinda misin hayatindaki butun kadin faktorleri ile bir cephe acmis haldesin.
babanin esine karsi... kayyum validene karsi... babanin esinin kizina karsi...
hatta cok sessizce olmasina ragmen, annene de karsi.
bunun altinda yatan temel acaba hani cok ozel oldugu icin yazmadigin anne ve babanin -annen kaynakli- bosanma sebebi olabilir mi?
Bir Alman atasozu vardir, der ki:
- Allah'in degirmeni gec ogutur ama iyi ogutur...
her kulturun farkli isimlerle andigi, bizim ise ilahi adalet dedigimiz bir kavram var.
Babanin esinin hamileligine -haklisin ya da degil, o ayri- turlu sebeplerle ofke kusarken, babanin bu yeni evladini ve babanin esinin kizini "babanin ailesi olarak" gormezken Hak'tan bir evlat niyaz ediyorsun... sence gelir mi?
Babanin yeni evlendigi ve hamile olan esini birakip, seninle "onlarsiz" gorusmesini bekleyecek kadar katiyken; esinin annesine yaptigi bir alisverisin kuruslarini "karisi" olarak sorgulayabilecegini iddia ediyorsun. sence o kuruslar sana nasip olur mu?
adil degilsin pembesu, sorunlari da hep bu vesile cekiyorsun uzerine.
bir kavgan, bir hirsin, bir incinmisligin var ki boylesin. boylesin ki daha da depresiyor an be an bu kavga, hirs, incinmislik ama hic unutma; kirdigin yerden kirilir, incittigin yerden incinirsin.
Sayınsemurcan ne kadar güzel, içten, doğru tespitler bunlar. Konu sahibi yanlış anlamayın sakın hepimizin düştüğü bazı durumlar var bu yazıda. Neyi yanlış yaptığımı düşünürken acaba dönüp gerçeklerimle yüzleşebiliyormuyum, onu düşündüm bu yazıyı okurken. İlahi adalete çok inanırım. Sayın pembesu siz de çevrenize karşı güzel birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz, bunu görmezden gelemeyiz. Niyetimizi doğrudan yana kullanalım sadece, doğruya ulaşacağımızdan eminim.
geçen yıl kısa bir süre doktora gittim sırf bu içimdeki hislerden kurtulmak için ne yazıkki tespitlerinizin bir kısmını doktorda söyledi bana.
küçüklükten yaşanmışlıklarından kalan bi yer var orasını tamir edemiyoruz demişti.
sonra bıraktım bir daha gitmedim. ama teşekkür ederim gerçekten doğru okuyup doğruca yazmışsınız..
-----
geçen yıl kısa bir süre doktora gittim sırf bu içimdeki hislerden kurtulmak için ne yazıkki tespitlerinizin bir kısmını doktorda söyledi bana.
-----
pembesu gec yanitim icin ozur dilerim, ancak bu saatte internete bakabildim. evveliyatla belirtmek isterim ki mevzunun tatliya baglanmasina cok sevindim. ve inan bana hicbir suphem de yoktu esinin kendine bu kadar yakisan bir cozume erdireceginden konuyu...
yazdigin mesaji okudugumda bir "ah" dedim...
bir suyun icerisinde batmaktan olesiye korkup da, korkuyla daha tehlikeli cirpinislar yapan tek kisi sen degilsin cunku... daha evvelki konuda da yazmistim; duygusal olarak cok hassas evrelerden gectim. koruyayim derken, korkumak icin delice arzu duyarken kendi elimle daha da karmasiklastirmanin ne demek oldugunu ben cok iyi bilirim.
lutfen ama lutfen ofkeni yen. sag elinle sol elini tut, guclusun sen pembesu de. seni seviyorum pembesu de. inan bana her sey once kendini sevmekle baslar. kendini seversen o ofke de azalacak, inan bana.
Sizi tanıyormuşçasına sevindim..
Ne iyi olmuş..
Siz de kendi kendini yediniz eminim bu süreçte..